nemesiskp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ελα insomniacs,καλημερα. Σορρυ για την καθυστερηση,απλα επιεδη εχω και αλλα τρεξιματα με την δουλεια δεν εχω ασχοληθει ακομα.Ψαχνομαι λιγο στον προγραμματισμο ακομα και απο πιο μαγαζι θα αγορασω τον συναγερμο.Μαλλον για τον sigma με βλεπω αλλα δεν ξερω ακομα απο που να ψωνησω.Αν εχετε να προτεινεται κανα μαγαζι που πηρατε εσεις το δικο σας θα το εκτιμησω. Ευχαριστω παντως.Οταν τον εχω ετοιμο θα ενημερωσω οπως και να εχει.
pavloa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εγώ τον πείρα απο κατάστημα τις περιοχής μου... μπορείς να πάρεις στα κεντρικά και να ρωτήσεις με ποιους συνεργάζονται και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κοντά σου.. βασικά τον s-pro δεν τον πουλάνε στο ιντερντετ πρέπει να πας σε κατάστημα να το παραγγείλεις και να τους πεις οτι θα το περάσεις μόνος σου..εγ'ω 'ετσι έκανα..μου έδειξε και μερικά πράγματα αυτός και τα υπόλοιπα απο το manual.. πανεύκολο είναι στον προγραμματισμό.. τα βασικά μελετάς να δεις τι χρειάζεσαι απο ραντάρ μαγνητάκια και εξωτερικούς ανυχντευτές. στήνεις τον πίνακα στο σημείο που καταλήγουν τα καλώδια. και αρχίζεις να συνδέεις ένα ένα τα καλώδια με την σειρά που τα θέλεις εσύ.. μετά μπαίνεις και ορίζεις κάθε ζώνη τι θα είναι.. εσωτερική (ραντάρ) περιμετρική (μαγνητάκια - εξωτερικά ραντάρ) αυτά είναι τα βασικά και μετά ρυθμίζεις τους χρόνους εισόδου - εξόδου.. πόσα τμήματα θέλεις να έχεις (1-4) η σειρήνα πόση ώρα θα χτυπάει. μπορείς να βάλεις ανιχνευτές καπνού. μπορείς να προγραμματίσεις ποιες ώρες και μέρες θέλεις να οπλίζει ή να αφοπλίζει μόνο του. μπορείς να κάνεις και το all day secure διάβασε το και δες τις εικόνες για να καταλάβεις έχει πολλά αν το διαβάζεις .. αν δεις εδώ http://www.tridimas.gr/product.php?pid=022.001.0146 έχει τον s-pro 80 και τη τιμη του είναι 111 ευρώ. απλα 80 ζώνες είναι πάρα πολλές..καλύτερα το s-pro 32
nemesiskp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το λεπον.Ρωτησα σε δυο καταταστηματα.Ο ενας(δεν θυμαμαι ονομα) μου ειπε για dsc συναγερμο μαζι με ματια,σειρηνες,παγιδες κλπ τελικη τιμη 550 ευρω.Μοντελο εαν θυμαμαι καλα μου ειπε το dsc 1404.Οταν τον ρωτησα ποσο παει να τον παρω μονος μου χωρις εργασια μου ειπε 50 ευρω κατω.Αυτο πιστευω ηταν λιγο παπατζα για να με πεισει να κανει και εγκατασταση. Σε εναν αλλον(lykos security-την εχω δει να παιζει αρκετα) μου ειπε 220 εργασια και μου προτεινε και αυτος dsc (μοντελο δεν θυμαμαι,νομιζω το 1616) και ματια μια μαρκα crow η οποια και καλα τα φτιαχνει μαζι με την dsc.Τελικη μαζι με εργασια σε αυτον φτασαμε στα 850 ευρω.Για την dsc μου ειπε οτι ολα φτιαχνονται κινα πλεον απλα ειναι καναδεζικη η εταιρια. Για μονος μου δεν το κοβω γιατι δεν εχω πολυ χρονο να μελετησω το manual.
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) εγώ τον πείρα απο κατάστημα τις περιοχής μου... μπορείς να πάρεις στα κεντρικά και να ρωτήσεις με ποιους συνεργάζονται και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα κοντά σου.. βασικά τον s-pro δεν τον πουλάνε στο ιντερντετ πρέπει να πας σε κατάστημα να το παραγγείλεις και να τους πεις οτι θα το περάσεις μόνος σου..εγ'ω 'ετσι έκανα..μου έδειξε και μερικά πράγματα αυτός και τα υπόλοιπα απο το manual.. πανεύκολο είναι στον προγραμματισμό.. τα βασικά μελετάς να δεις τι χρειάζεσαι απο ραντάρ μαγνητάκια και εξωτερικούς ανυχντευτές. στήνεις τον πίνακα στο σημείο που καταλήγουν τα καλώδια. και αρχίζεις να συνδέεις ένα ένα τα καλώδια με την σειρά που τα θέλεις εσύ.. μετά μπαίνεις και ορίζεις κάθε ζώνη τι θα είναι.. εσωτερική (ραντάρ) περιμετρική (μαγνητάκια - εξωτερικά ραντάρ) αυτά είναι τα βασικά και μετά ρυθμίζεις τους χρόνους εισόδου - εξόδου.. πόσα τμήματα θέλεις να έχεις (1-4) η σειρήνα πόση ώρα θα χτυπάει. μπορείς να βάλεις ανιχνευτές καπνού. μπορείς να προγραμματίσεις ποιες ώρες και μέρες θέλεις να οπλίζει ή να αφοπλίζει μόνο του. μπορείς να κάνεις και το all day secure διάβασε το και δες τις εικόνες για να καταλάβεις έχει πολλά αν το διαβάζεις .. αν δεις εδώ http://www.tridimas.gr/product.php?pid=022.001.0146 έχει τον s-pro 80 και τη τιμη του είναι 111 ευρώ. απλα 80 ζώνες είναι πάρα πολλές..καλύτερα το s-pro 32 Εχω έναν Bosch easy serie και λέω να τον αλαξω ,αυτος ο s pro όταν λογω χάρη εχεις πρόβλημα σε μια μαγνητική σου λέει οτι έχει πρόβλημα η το παίρνεις χαμπάρι απο κάποιον ψεύτο συναγερμό ?η οδηγίες ειναι στα ελληνικά ? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από slk200gr
pavloa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αυτό δεν το γνωρίζω... απο τότε που τον τοποθέτησα μια φορά μου έδωσε ψευδοσυναγερμό επειδή είχε κάτσει ένα μαμούνι πάνω στο ραντάρ.. ναι οι οδηγίες στα ελληνικά είναι. απο εδώ μπορείς να τα κατεβάσεις.. http://sigmasec.gr/site/%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8D/%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-sigma/%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82-sigma/S-PRO-32 1
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αυτό δεν το γνωρίζω... απο τότε που τον τοποθέτησα μια φορά μου έδωσε ψευδοσυναγερμό επειδή είχε κάτσει ένα μαμούνι πάνω στο ραντάρ.. ναι οι οδηγίες στα ελληνικά είναι. απο εδώ μπορείς να τα κατεβάσεις.. http://sigmasec.gr/site/συστήματα-συναγερμού/συστήματα-sigma/πίνακες-sigma/S-PRO-32 Ευχαριστω ,επειδη δεν βρίσκω τιμές θυμάσαι τιμές απο την σειρα pro ?
pavloa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 η σειρά pro δεν υπάρχει στο ιντερνετ για αγορά.. πρέπει να πας σε κατάστημα για να τον αγοράσεις.. και τον δικό μου δεν θυμάμαι πόσο τον είχα πάρει .. σύνολο 600 μου βγήκε.. αν μπεις εδώ http://www.tridimas.gr/products.php?cat=67&pg=2 έχει τον s-pro 80 νομίζω 100-130 κάπου εκει γύρω... πρέπει να κάνεις λογαριασμό για να δεις τιμές..
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι μπήκα και εκανα αλλα κωδικούς μαλλον απο τριτη ,βέβαια μονο τον κεντρικό έχει ,τιποτα άλλο απο την σειρα pro Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από slk200gr
pavloa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ε μόνο το πληκτρολόγιο δεν έχει..πάρε τηλ απο τρίτη και ρώτα καλύτερα. σειρήνα και τα περιφερειακά τα έχει όλα/ Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2017 από pavloa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα