isim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Το ειδα ολο μονορουφι...Επιτελους Castlevania οπως θα επρεπε να ειναι!
kostakis1978nov Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ρε παιδιά πως το βλέπετε στο ελληνικό Netflix; Σε εμένα δεν υπάρχει; Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Έκανες search Castlevania και δεν έβγαλε τπτ ή έβγαλε κι είχε μονο τις 2 πρώτες seasons?
spocky Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Εμενα το ελληνικο νετφλιξ δεν εβγαζε τπτ. Μολις αλλαξα τη γλωσσα σε english τις βρηκε κανονικα
maarinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Ωραίο το 4ο με την Cho βρικόλακα. Θα προτιμούσα φύλλα κερασιάς να πέφτουν παρά φύλλα σφενδάμου, στην Ιαπωνία διαδραματίζεται όχι στον Καναδά Φωτογραφίες από το επεισόδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 On 07/03/2020 at 21:11, maarinos said: Θα προτιμούσα φύλλα κερασιάς να πέφτουν παρά φύλλα σφενδάμου, στην Ιαπωνία διαδραματίζεται όχι στον Καναδά Είναι χαρακτηριστικό το japanese maple tree. 2
Speculoos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, ThReSh είπε Είναι χαρακτηριστικό το japanese maple tree. Και με μεγάλη σημασία στην Ιαπωνία, συνδεδεμένο με τον ερχομό του φθινοπώρου και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, υπάρχει σε όλους τους ναούς και τα πάρκα και έχει αποτυπωθεί ευρέως στην ιαπωνική τέχνη. Θεωρείται μάλιστα το δέντρο της επιμονής και της επιβίωσης.
maarinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Αγγλικά, και τι είναι weebικα??? Δεν μου άρεσε το τρίο με Alucard Sumi Taka, άλλα κατά ευχαριστήθηκα την εκδίκηση. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, Xero1991 είπε Σε τι γλώσσα το βλέπετε? Αγγλικά ή weebικα ? Japanese μονο 4
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Και το voice acting στα αγγλικα μια χαρα το βρισκω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Subs > Dubs, αλλά δεν το έχω βρει στα ιαπωνικά τριγύρω.
Xero1991 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Subs > Dubs, αλλά δεν το έχω βρει στα ιαπωνικά τριγύρω. Θεωρείται Dub αν είναι η original τα Αγγλικά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xero1991 είπε Θεωρείται Dub αν είναι η original τα Αγγλικά? Είναι λίγο tricky. Π.χ. όταν είχα δει το X-Men anime, το είχα δει στα αγγλικά, γιατί είχε τους γνωστούς cartoon voice actors + ότι το σενάριο ήταν στα αγγλικά. Αλλά X-Men = western comics/cartoon. Castlevania = Japanese video game series. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από GhostRiderLSOV 2
Xero1991 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Είναι λίγο tricky. Π.χ. όταν είχα δει το X-Men anime, το είχα δει στα αγγλικά, γιατί είχε τους γνωστούς cartoon voice actors + ότι το σενάριο ήταν στα αγγλικά. Αλλά X-Men = western comics/cartoon. Castlevania = Japanese video game series. Και εγώ japan το ξανά βλέπω, απλά έτσι κουβέντα να γίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα