Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με εκτυπωτή hp officejet 8620


achilles_g_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω τον εκτυπωτή συνδεδεμένο με wifi. Όταν πάω να εκτυπώσω μου βγάζει σφάλμα ότι ο εκτυπωτής είναι εκτός δικτύου. Αν τον κλείσω και τον ξανα ανοίξω η εκτύπωση γίνεται κανονικά. Επίσης, ακόμη και όταν θεωρητικά είναι εκτός δικτύου, έχω πρόσβαση στο μενού του εκτυπωτή από τον υπολογιστή, μπορώ να σκανάρω έγγραφα κτλ, το μόνο που μου κάνει είναι αυτό με την εκτύπωση. Έχω ξαναπεράσει τους drivers, έχω ορίστει στατική ip, χωρίς αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν το δικτυο σου δουλευει με κρυπτογραφηση, αφαιρεσε την και δοκιμασε ξανα τη συμπεριφορα του εκτυπωτη. Αν δουλευει σωστα, τοτε υπαρχει καποια ασυμβατοτητα. Εαν και παλι οχι, τοτε ειναι software προβλημα. Αφαιρεσε το προγραμμα της μαμας που ελεγχει τον εκτυπωτη, επανεκκινησε και ξανα εγκατεστησε τον. Εαν εχεις περασει σκετους τους οδηγους, κοιτα μηπως εγκαθιστωντας τη σουιτα της μαμας διορθωθει το προβλημα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτρεξα το hp scan and doctor, στο τέλος μου ζήτησε να εκτυπώσει δοκιμαστική σελίδα. Δεν την εκτύπωσε, πάτησα στο πρόγραμμα ότι δεν εκτυπώθηκε και με τη 2η εκτυπώθηκε σωστά. Το αποτέλεσμα ήταν να μου γράψει ότι έχει βρεθεί πρόβλημα που δεν διορθώνεται και να ξανακάνω την εγκατάσταση από την αρχή. Την ξανά έκανα για ακόμη μια φορά και περιμένω. Πάντως είναι γενικό το πρόβλημα.

 

https://www.google.gr/search?q=hp+8620+wifi+issues&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=2KWdWJfxA87b8AeCvLboBg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...