Προς το περιεχόμενο

Netmod και FAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με μια σύντομη αναζήτηση δεν μπόρεσα να βρω σαφείς οδηγίες του πως να στείλω FAX με το Netmod.

Επειδή έδωσα το αναλογικό Modem που είχα θα ήθελα να μου πείτε αναλυτικά αν και πως μπορώ να στείλω FAX με το netmod.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το win fax δεν δουλευει με το netmod.Θελει αναλογικο modem.Με το netmod εχω ακουσει οτι δουλευει το rvs com .Το χρησιμοποιουσα με το εξωτερικο ΤΑ της Crypto. :D :D :D

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! και εσένα N1ghtW0lf, για το pm σου... όμως δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, εφόσον ο ένας αναιρεί τον άλλον.

Μπορείτε να μου πείτε μια λύση την οποία έχετε χρησιμοποιήσει οι ίδιοι και έχει πετύχει (εκτός και αν το έχετε κάνει ήδη αυτό!)?

Τελικά ποιό πρόγραμμα δουλεύει??

Για να έχεις ΦΑΞ μεσω ΝETMOD το μόνο πορόγραμμα που δουλεύει, όπως είπε και ο Γιάννης παραπάνω είναι το RVS COM. Εγώ προσωπικά έχω κατεβάσει απο Kazaa την έκδοση Plus (ένας θεός ξέρει πως τα καταφερα αφου μονο ενας χρήστης το είχε) του συγκεκριμένου προγράμματος και το δουλεύω 5 μήνες τώρα. Κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία του. Όμως μην ξεχνάς οτι για να δουλέψει πρέπει να έχεις συνδέσει το netmod μεσω USB και εγκατεστημένους τους CAPI drivers. Μεσω σειριακής δεν γίνεται τίποτα. Το καλό με το πρόγραμμα είναι οτι είναι ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο με τις ανάλογες δυνατότητες πχ τηλεφωνητής, αυτόματος τηλεφωνητής, fax machine, mailbox, remote control, terminal και άλλα. :)

Το win fax δεν δουλευει με το netmod.Θελει αναλογικο modem.Με το netmod εχω ακουσει οτι δουλευει το rvs com .Το χρησιμοποιουσα με το εξωτερικο ΤΑ της Crypto. :D :D :D

Gianni to exis? stile p.m.

Εγω το εχω απο ενα ΤΑ Crypto 128 που ειχα παρει και εδινε το προγραμμα μαζι αλλα νομιζω ειναι κλειδωμενο μονο για το συγκεκριμενο ΤΑ .Δεν ειμαι σιγουρος.... :?: :?: :?: :?:

Egw to exw kai to exw egkatastisei kai xrhsimopoiw (dystyxws kai egw) to netmod...

Oso eimai net den fortwnei pantws...

Otan eimai ektos net (kai den exw mpei ka8olou) fortwnei kanonika...

INTRACOM's capi drivers suck opws kserete...

To exw balei edw kai 2 ebdomades kai den to exw xrhsimopoihsei, alla opoios 8elei mporoume na to dokimasoume, an exei fax na mou stilei na doume an 8a to labw h' oxi...

h' kai to antistrofo...

Filika

N1ghtW0lf

Να επιβεβαιωσω και εγω απο την πικρη εμπειρια μου οτι οντως ΜΟΝΟ το rvscom λειτουργει και ειναι και πιο ευχρηστο απο το winfax. Λειτουργει ΜΟΝΟ με το USB interface και ΜΟΝΟ η plus εκδοση. Δυστυχως μου δημιουργησαν αρκετα προβληματα τα services που χρησιμοποιει και δεν με αφηνε να συνδεθω στο δικτυο. Ετσι αναγκαστηκα να το βγαλω και να παρω αληθινο fax :)! Παντως αν εχεις και ενα παλιο faxmodem ειναι οτι πρεπει για να στελενεις fax με οποιο προγραμμα θες. Α, και προσοχη μην εγκαταστησετε το software modem του rvscom γιατι τα κανει ανω κατω. Στο βιβλιο του netmod ver50 γραφει στη σελιδα 47 οτι αν το χρειαζεσαι ντε και καλα κανεις μια αιτηση και παιρνεις το rvscom απο τον Π-ΟΤΕ

Ξέρει κανείς τις διαφορές του νέου Netmod? Νομίζω είναι η έκδοση 5.

Έχει τίποτε νέο; Διόρθωσε παλιά bugs (όπως το χάλια USB?)

Φέρνει νέα Bugs?

Τελικά υπάρχει τρόπος το NetMod να "σηκώσει" εισερχόμενη κλήση (fax ή Remote)

Μονο RVS-COM. Η τελευταια (που κυκλοφορει) ειναι 3 plus sp5. Εμενα μου δουλευει full options με το γνωστο TA Tornado και τους αψογους CAPI drivers του σε αντιθεση με τη πατατα που λεγεται netmod.

Μη τρωτε το χρονο σας τσαμπα με το netmod. Ακομα και σε αυτους που δουλεψε με το rvscom εχει ασταθη συμπεριφορα. Εμενα πχ μου κολλαγε σε κατι online games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...