Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Power Strip @ AliExpress @ 10 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι να μην παρεις με λιγοτερα λεφτα κατι τετοιο να εχεις ήσυχο το κεφαλι σου και την ασφαλεια σου;

attachicon.gifpriza.png

βάλε και κανά link να μην ψάχνουμε ...

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

και ετσι εχεις πολυμπριζο με σουκο  :-D

Ε, αν δεν εχεις ενα πολυπριζο, με τα ρεστα που θα σου μεινουν αφου ειναι φτηνοτερο απο του θεματος, παιρνεις και ενα πολυπριζο 4-5-6 θεσεων με  σουκο κανονικες ευρωπαικες.

Δημοσ.

μια γνωμη και απο εμενα.....

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ..Αφηστε τις κινεζοπ@π@ριες χωρις γειωσεις και τις φθηνομπριζες με τα usbακια....και επενδηστε σε κατι ακριβο του ειδους με πιστοποιηση και εγγυησεις ....ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ.

sorry for the offtopic. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, έχει ολόκληρο κύκλωμα μέσα με τσιπάκια και προφανώς ασφάλεια ... Το πολύπριζο σαν πολύπριζο έχει γείωση... Τι μιλάμε ότι δεν είναι ασφαλές?

Προσωπικά έχω βγάλει το Legrand το πολύπριζο και έχω βάλει αυτό στην tv γιατί το θεωρώ πιο ασφαλές από το αντίστοιχο επώνυμο της Ελλάδος των 20-30€ (προφανώς και δεν θα βάλω πάνω του air-condition-heaters η φούρνο, αλλά προφανώς δεν τα βάζω σε οποιοδήποτε πολύπριζο έτσι και αλλιως)

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω, έχει ολόκληρο κύκλωμα μέσα με τσιπάκια και προφανώς ασφάλεια ...

To κυκλωμα με τα τσιπακια που λες ειναι για το τροφοδοτικο 5V του usb που βρισκεται "μετα" το πολυπριζο, δεξια. Κανενα "κυκλωμα" με τσιπακια δεν εχει ως πολυπριζο λοιπον, και η μονη ασφαλεια συμφωνα με την σελιδα τους μαλιστα, ειναι για υπερφορτωση (overload) ανω των 10Α σε εκεινο που μοιαζει με διακοπτη (το οποιο δεν βλεπω να λεει μαλιστα οτι ειναι και διακοπτης, οσοι το εχουν ας πουν για οσους το παρηγγειλαν αν ειναι διακοπτης και μπορεις να κλεινεις τις συσκευες σου - μιας και απο οσα (δεν) λεει η σελιδα δεν μπορεις).

Το πολύπριζο σαν πολύπριζο έχει γείωση... Τι μιλάμε ότι δεν είναι ασφαλές?

Το πολυπριζο σαν πολυπριζο γραφει οτι ΔΕΝ εχει γειωση:

Item specifics

• Grounding: Non-Grounding

Ακομα και να ειχε καποιο αλλο με τετοιες υποδοχες ομως, αν βαζεις τα σουκο ετσι κομπογιαννιτικα πανω του, δεν εχεις καμια ασφαλεια αφου η συσκευη σου δεν παιρνει την γειωση.

Προσωπικά έχω βγάλει το Legrand το πολύπριζο και έχω βάλει αυτό στην tv γιατί το θεωρώ πιο ασφαλές από το αντίστοιχο επώνυμο της Ελλάδος των 20-30€

Δωρεαν :P συμβουλη: ξαναβαλε το legrand των 20-30 που λες ή οποιο αλλο των 10ευρω απο Ελλαδα, γιατι απο 10€ σιγουρα θα εχει και μια "Α" εως πολυ καλη προστασια απο υπερτασεις κλπ, κατι που αυτο του θεματος δεν εχει φυσικα και μπορει να κλαις και καμια τηλεοραση ειδικα αφου εισαι επαρχια.

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ που δεν έχει κλειδώσει το θέμα. Όποιος το θεωρεί άριστη συσκευή ξέροντας τι (δεν) έχει θα το πάρει συνειδητά. Το θέμα είναι ότι κάποιος που θα διαβάσει εδώ τι 'άριστη' συσκευή είναι και τι ευκαιρία και θα το πάρει μπορεί να πάθει και ζημιά. Και μιλάμε για πολύπριζο ρε παιδιά, όχι για κάτι που δεν βρίσκει κανείς στην Ελλάδα, και με USB έχω πάρει και πολυφορτιστές από τις κανονικές προσφορές, το θέμα δηλαδή είναι να γράφει xiaomi?

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν ειχα κανει την παρεμβαση πιθανοτατα δεν θα απορουσες για κατι ομως. Δεν ειδα κανεναν αλλον να τα γραφει αυτα τα "αναποδα" που επεσημανα "στα καλα καθουμενα".

Δεν ξερω γιατι "απορεις" λοιπον. :)

Αν η γνωμη σου ειναι να κλειδωσει το θεμα θα μπορουσες να την εκφρασεις καλυτερα χωρις... "απορια" νομιζω. Το οτι καποιος/καποιοι γραφουν "αριστο προιον" ειναι δικο τους θεμα - αποψη και εχουν δικαιωμα να την γραφουν - κανενας απο την αλλη δεν εχει υποχρεωση να το παρει στα σοβαρα οπως λεει και η υπογραφη του paredwse. Στο χερι ολων σε ενα φορουμ ειναι να λεμε τα στραβα, τους κινδυνους  και να βοηθαμε επισημαινοντας τα. Τωρα, επειδη εδω ειναι θεμα ασφαλειας θα μπορουσαμε να το κλειδωσουμε αν και το βλεπω λιγο "καπως". Δεν εχω καποιο προβλημα να κλειδωσει, αντιθετως, οπως ηδη εγραψα και επεσημανα με τα κοκκινα σε παραπανω ποστ πριν ωρες, ειναι σημαντικο θεμα η ασφαλεια ολων και δεν ειναι παιχνιδια αυτα τα θεματα.

Αυτα τα "οφτοπικ" ως απαντηση στο παραπανω σχολιο ή ποιο σωστα, στο ξεκινημα του. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...