Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Power Strip @ AliExpress @ 10 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως το βλέπω εγώ δεν χρειάζεται κανέναν αντάπτορα, είναι συμβατό με όλες τις πριζες στην Ελλάδα, πλην των τριπολικών

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Kαι να μην ειναι στην δικη μου οικογενεια τουλαχιστον ολοι κινεζικα smartphones εχουμε με κινεζικους φορτιστες.....οποτε σιγουρα χρησιμο ειναι!!! :shock:  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Έναν αντάπτορα θέλει, στην είσοδο! Στις εξόδους κουμπώνουν τα πάντα.

Όπως το βλέπω εγώ δεν χρειάζεται κανέναν αντάπτορα, είναι συμβατό με όλες τις πριζες στην Ελλάδα, πλην των τριπολικών

Πειτε μου ποια φωτογραφια του προιοντος κοιτατε, γιατι εγω σουκο δεν βλεπω να κουμπωνει και να παιρνει γειωση απο την φωτο του #1. Η ζειτε σε αλλη χωρα, ή βλεπετε αλλη φωτογραφια.

Επισης για "το κουμπωνουν τα παντα", δεν βλεπω να κουμπωνουν ουτε UK συσκευες που εχω πολλες απο τις καλες εποχες του αμαζον. Κουμπωνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Σούκο πρίζες μια χαρά παίρνει... και λειτουργούν... αλλά χωρίς γείωση. Νομίζω τα περισσότερα κινέζικα πολύμπριζα δεν έχουν γείωση... είχε παίξει και ένα λινκ στο φόρουμ εδώ μέσα που ανέφερε πόσο επικίνδυνα μπορούν να είναι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το οτι δεν εχουν γειωση "τα περισσοτερα κινεζικα" και οτι δεν λειτουργουν σωστα δεν επιτρεπει να γραφεται στην ενοτητα οτι κουμπωνουν τα παντα.

Ειναι εκτος προδιαγραφων για την Ελλαδα και οχι μονο, και ετσι δεν ειναι καταλληλα παρα μονο για ειδικες περιπτωσεις οπου δεν χρειαζεται η γειωση.

Δεν ειναι παιχνιδια αυτα, ειναι πολυ σοβαρο θεμα για να δινεται λαθος εντυπωση.

• Like 14
Δημοσ.

Γιαννη εχεις δικιο με τον τροπο που το θετεις απο την δικη σου οπτικη.....

Αλλα.....

Το συγκεκριμενο προιον κατα την γνωμη μου σε οσους εχουν κινεζικα τηλεφωνα και ταμπλετ αλλα και συσκευες που φορτιζουν με usb καλωδιο στα 8 η 10 ευρω (εχει και γρηγορη φορτιση απο οτι λεει) που κανει θεωρω οτι ειναι εξαιρετικα χρησιμο μιας και στην ουσια καταργει τον φορτιστη.

Η ποιοτητα των προιοντων της xiaomi φιλε μου επετρεψε μου την γνωμη μου μιας και εχω πιασει πολλες συσκευες της ειναι αψογη σε ολα τα προιοντα της.

Αν ηταν καποιο No name πολυμπριζο θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου.

Δημοσ.

ρε παιδια η ΣΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΙΚΗ

Η ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΗ

ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΓΙΑ

ΤΙ ΜΛΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ

αν θελετε να κοτσαρετε κανενα πιστολακι μαλλιων να το παρετε

εαν θελετε για σοβαρες δουλειες δηλαδη υπολογιστες και λαπτοπ αστο καλυτερα

αλλιως θελει κινεζικο ανταπτορα για ολες τις υποδοχες

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια το αν ειναι χρησιμο αλλα το αν ειναι σωστο και ασφαλες. Οταν δεν εχει γειωση οπως λετε ειναι απλα απαραδεκτο και επικίνδυνο, εκτος αν το θες (το ξαναγραφω) μονο για συσκευες χωρις γειωση. Αλλα ακομα και αν το θες για κατι τετοιο, εισαι σιγουρος οτι δεν θα βαλει καποιος αλλος ή ακομα και εσυ μια συσκευη που θελει γειωση, ειτε επειδη δεν ξερεις/ει ειτε επειδη λες "δεν βαριεσαι";

Οταν λοιπον σε αυτη την περιπτωση θα χασει καποιος την ζωη του, να μας πει μετα ποσο χρησιμο ηταν.

Δημοσ.
Item specifics
  • >>>>>>>>>>>>>> Grounding:Non-Grounding <<<<<<<<<<<<<<<
  • Type:Plug with Socket
  • Model Number:Power Strip
  • Rated Voltage:220V
  • Rated Current:220V
  • Application:Residential / General-Purpose
  • Design:Professional
  • Feature:Compact,LED,Portable
  • Interface:USB2.0
  • Color:Black,White

Edit:

Σούκο βύσμα έχουν οι συσκευές που έχουν ανάγκη γείωσης και ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται στο συγκεκριμένο πολύπριζο. Για όλες τις άλλες συσκευές είναι μια πάρα πολύ ποιοτική και φτηνή λύση λόγω και των USB.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια το αν ειναι χρησιμο αλλα το αν ειναι σωστο και ασφαλες. Οταν δεν εχει γειωση οπως λετε ειναι απλα απαραδεκτο και επικίνδυνο, εκτος αν το θες (το ξαναγραφω) μονο για συσκευες χωρις γειωση. Αλλα ακομα και αν το θες για κατι τετοιο, εισαι σιγουρος οτι δεν θα βαλει καποιος αλλος ή ακομα και εσυ μια συσκευη που θελει γειωση, ειτε επειδη δεν ξερεις/ει ειτε επειδη λες "δεν βαριεσαι";

Οταν λοιπον σε αυτη την περιπτωση θα χασει καποιος την ζωη του, να μας πει μετα ποσο χρησιμο ηταν.

γειωση εχει ρε συ αλλα θελει τον κινεζικο ανταπτορα.

θελεις τα 3 τα κινεζικα σε εξοδο σουκο και εχεις γειωση

αλλα μλκιες

Δημοσ.

Eγω φιλε μου Γιαννη προσωπικα το θελω για να φορτιζω μεσω usb τα ταμπλετ και τα κινητα που εχουμε στην οικογενεια για να μην χρησιμοποιουμε 5 διαφορετικους φορτιστες και 5 μπριζες.....γιαυτο το πηρα να σου πω την αληθεια.

Και γιαυτη τη χρηση δεν νομιζω να εχω προβλημα.....

• Moderators
Δημοσ.

Eγω φιλε μου Γιαννη προσωπικα το θελω για να φορτιζω μεσω usb τα ταμπλετ και τα κινητα που εχουμε στην οικογενεια για να μην χρησιμοποιουμε 5 διαφορετικους φορτιστες και 5 μπριζες.....γιαυτο το πηρα να σου πω την αληθεια.

Και γιαυτη τη χρηση δεν νομιζω να εχω προβλημα.....

Και γιατι να μην παρεις με λιγοτερα λεφτα κατι τετοιο να εχεις ήσυχο το κεφαλι σου και την ασφαλεια σου;

post-83099-0-75093000-1486644918_thumb.png

Δημοσ.

και ετσι εχεις πολυμπριζο με σουκο  :-D

74140.jpg

υπαρχει και η αλλη λυση.

αγοραζεις σουκο με εξοδο τριπολικης, και μετα την τριπολικη τη βαζεις στον ανταπτορα τον κινεζικο.

το κανεις και με δυο ανταπτορες :P

Δημοσ.

Γιατι Γιαννη αυτο δεν το παω οπου θελω....αυτο πρεπει να ειναι σε ενα συγκεκριμενο σημειο!!!

Εκτος και αν αλλαξω ολες τις μπριζες του σπιτιου!!! :shock:  :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...