Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα συμφωνήσω καλό είναι να σταματήσει η κόντρα ποιο εχει την μεγαλύτερη "μπάντα"

Στα του κινητού οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές.

Premium ποιότητα κατασκευής . Αρκετά καλή οθόνη και απο ταχύτητα σφαίρα.

Επίσης το Gold ειναι διακριτικό για όσους το σκέφτονται .

Εχω μπερδευτεί όμως λίγο . Το κινητό είναι το Redmi note 3 ή redmi note 3 pro ; 

Στο κουτί απ έξω δεν αναφέρει το Pro..

Ρωτάω γιατι δεν ξέρω τι screen protector να διαλέξω όπως και θήκη.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μπερδευτεί όμως λίγο . Το κινητό είναι το Redmi note 3 ή redmi note 3 pro ; 

Στο κουτί απ έξω δεν αναφέρει το Pro..

Ρωτάω γιατι δεν ξέρω τι screen protector να διαλέξω όπως και θήκη.

Ειναι redmi note 3 pro special edition. (γνωστο και ως international)

Για θηκες κοιτα κανα 2 σελιδες πισω ενα μηνυμα μου. 

• Like 1
Δημοσ.

η ονομασια kate απο που προκυπτει;

Αυτη είναι η κωδική ονομασία που του αποδίδει η xiaomi.

To Redmi Note 3 Pro είναι το kenzo και το Redmi Note 3 Special Edition είναι το Kate

• Like 2
Δημοσ.

2 x tempered glass απο ebay στα 4.68 ευρώ σύνολο και απο σχετικά αξιόπιστο πωλητή.

Αναφέρει οτι ειναι για το 3pro special edition 152mm

Ελλάδα δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να πληρώσεις 15 ευρώ (βάζω και μεταφορικά) για ενα tempered glass.

Το κακό είναι οτι θα περιμένετε .

http://www.ebay.com/itm/142205177329

Δημοσ.

Γιατι μολις τωρα ξεκινησαν να φερνουν και δεν εχουν πεσει ακομα οι τιμες. Πραγματικα μεχρι πριν κανα 2 βδομαδες συζηταγαμε ποια θηκη κουτσοκαθεται καλα ή οχι (απο το απλο rn3pro ή απο note 2). Προσωπικα δεν προλαβα καν να χαρω τη θηκη και τα τζαμακια... τα δωσα αφορετα με τη συσκευη. (μολις μια μερα πριν ειχαν ερθει απο παραγγελια ebay)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 800αρα ειναι μονοδρομος για κινητα..μην κανετε οικονομια 30ε για κατι που θα σας οφελησει...

Οτιδηποτε διαφορετικο διαβασετε σε ποστ ειναι ασχετοι..

Ολες οι αλλες μαρκες εβαλαν την 800...

http://www.insomnia.gr/topic/627202-διαβαστε-πριν-αγορασετε-κινεζικο-χωρις-υποστη/

ειναι η 1η φορα που αγορασα κινεζικο κινητο και εψαξα να δω τι παιζει με την 800 Β20 συχνοτητα παρολο που δεν ειχα wind!!

διαβαζω σχεδον σε ολα τα φορουμ μονο η wind εχει θεμα και μην ασχολειστε για την 800mhz συχνοτητα παρτε την απλη εκδοση...

και τελικα

ΟΛΕΣ εδω και 2 χρονια τα σκασαν χοντρα(2,5/3 απο αυτα που ξοδεψαν 381 εκατ. ευρώ)για αδειες ΚΥΡΙΩΣ για την 800αρα !

και οχι για τις επαρχιες αλλα και για την πολη που εχει πολλα κτηρια! η 800αρα ειναι η παλια αναλογικη tv uhf...η οποια τους κοστιζει σε εξοπλισμο λιγοτερο απο ολες τις αλλες..π.χ. η 1800 εχει κοστος το 1/2 απο την 2600

Site: δικαιωματα2014-2030

COSMOTE: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz(κοστος 103μυρια) και οκτώ (έξι των 2x5 MHz και δύο των 10 ΜHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 134.788.000 ευρώ.

VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz και έξι(τέσσερα των 2x5 MHz και δύο των 10 ΜHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 124.501.000 ευρώ.

WIND: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz και τέσσερα (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 121.825.000 ευρώ

υ.γ. οποτε για οσους δεν καταλαβαν τα παραπανω ξεχαστε τι γραφουν στα φορουμ και παρτε κινητα με την 800αρα..δεν θα σωθειτε με τα +20-30ε που εχουν οι εκδοσεις με την εξτρα συχνοτητα

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Τρέχει και promotion gearbest

http://www.gearbest.com/promotion-xiaomi-phones-accessories-special-259.html

Το απίστευτο είναι ότι η τιμή της συσκευής του θέματος (Xiaomi Redmi Note 3 Pro 4G Phablet

International Version 5.5 inch Android 6.0 Qualcomm Snapdragon 650 64bit Hexa Core 1.8GHz Fingerprint ID 3GB RAM 32GB) είναι στα 207€

Δημοσ.

Η 800αρα ειναι μονοδρομος για κινητα..

Οτιδηποτε διαφορετικο διαβασετε σε ποστ ειναι ασχετοι..

http://www.insomnia.gr/topic/627202-διαβαστε-πριν-αγορασετε-κινεζικο-χωρις-υποστη/

Ναι άνοιξε τους τα μάτια :P Φαίνεται αυτοί που πιάνουν 4G χωρίς 800αρα είναι οφθαλμαπάτη!!

Μην λέμε ότι μας κατέβει, ειδικά στις πόλεις δεν μπορεί να βασιστεί το σήμα στην 800αρα λόγο πληθυσμού, θα φρακαρει κ θα σέρνεται!

Ποιος ο λόγος να έχεις 4G με ταχύτητες 3G ή να γράφει 4G κ να μην μπορείς καν να μπεις στο ιντερνέτ, γιατί αυτό συμβαίνει με την 800αρα εκτός αστικών κέντρων τις ώρες "αιχμής". Οκ πιάνεις 4G so what; Αναγκάζεσαι να κατέβεις σε 3G για να κάνεις την δουλειά σου. Όποιος έχει ειδικά wind αυτό μπορεί να το παρατηρήσει εύκολα με την 800αρα που έχει βασιστεί το δίκτυο της όταν βρίσκεται σε επαρχία με "κίνηση".

Άρα δεν μπορεί να βασίζεται στην 800αρα κάποια σοβαρή εταιρία για παροχή 4G.

Η 800αρα είναι καλή κ αγία για να έχεις μία καλύτερη κάλυψη overall 4G σε περισσότερα μέρη στην Ελλάδα, αλλά για παράδειγμα οποίος έχει cosmote δεν θα καταλάβει καν την διαφορά αν το κινητό του έχει 800αρα η όχι, λόγο καλύτερα στημένου δικτύου.

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ παρήγγειλα από το you.gr το κινητό σε γκρίζο, μαζί με αυτή εδώ τη θήκη που προτεινόταν από το site του καταστήματος...Λέτε να έχω κάνει πατάτα και να είναι του kenzo? Αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο μαγαζί που πουλάει μόνο το kate και έχει 4 θήκες όλες κι όλες για το κιν να μην είναι συμβατες.

http://www.you.gr/telephony-networking/axesouar-gia-kinita/axesouar-kiniton/thin-case-gia-to-xiaomi-redmi-note-3-transparent

Δημοσ.

Μην κολλάτε τα μυαλά σας σε ένα θέμα.

Οκ πάμε παρακάτω

Σαν κινητό,σαν συνολο σε αυτή την τιμή είναι 100% vfm μέχρι τα 200€ πιστεύω είναι ότι καλύτερο γιατί προσφέρει αρκετά σε όλους τους τομείς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ παρήγγειλα από το you.gr το κινητό σε γκρίζο, μαζί με αυτή εδώ τη θήκη που προτεινόταν από το site του καταστήματος...Λέτε να έχω κάνει πατάτα και να είναι του kenzo? Αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο μαγαζί που πουλάει μόνο το kate και έχει 4 θήκες όλες κι όλες για το κιν να μην είναι συμβατες.

http://www.you.gr/telephony-networking/axesouar-gia-kinita/axesouar-kiniton/thin-case-gia-to-xiaomi-redmi-note-3-transparent

Δυστυχώς δεν κάνει, έτσι την πάτησα κι εγώ με θήκη και tempered glass από το you.gr. Είναι για το Kenzo...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν κάνει, έτσι την πάτησα κι εγώ με θήκη και tempered glass από το you.gr. Είναι για το Kenzo...

Κατα πάσα πιθανότητα δεν ξέρουν καν την διαφορά μεταξύ τους κ για αυτό τις φέρνουν...

Καλύτερα βρείτε κάποιον απο ebay ή aliexpress κ αγοράστε θήκη κ ας αργήσει λίγο αλλά θα κάνει για το kate. Το tempered δεν ενοχλεί κ τόσο αν το βάλεις απο το ακουστικό προς τα κάτω, μα χαρά εφαρμόζει απλά καλύπτει 1-1,5m χιλιοστό λιγότερο από την κάτω πλευρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...