Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα δεν βγει εκδοση με 800αρα μπαντα μου φαινεται καπως δυσκολο να το φερουν επισημα.

Εννοειται πως την κανεις.

Τελικά το παράγγειλα από το you.gr, όπως πάντα απαράδεκτο στον κωτσο

• Like 1
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι τοσο ξεστοκαρισμα ομως; Ολα τα καταστηματα; Μηπως οντως θα ανακοινωθει καποιο επομενο μοντελο απο την infoquest?

Δημοσ.

Γιατι τοσο ξεστοκαρισμα ομως; Ολα τα καταστηματα; Μηπως οντως θα ανακοινωθει καποιο επομενο μοντελο απο την infoquest?

Θα φέρουν σίγουρα το 4άρι και αργότερα και άλλα.

Δημοσ.

Θα φέρουν σίγουρα το 4άρι και αργότερα και άλλα.

Εχει 800αρα μπαντα; (προφανως δεν μιλαω για το mtk που σιγουρα δεν εχει)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται μάχη σαμσουνγκ σιαομι σε ένα θέμα προσφοράς που αφορά μία συσκευή; Στην τελική μπορείτε να τα δείτε από κοντά σε τόσα καταστήματα και να κρίνεται τι σας ταιριάζει. Πολλές φορές τα νούμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και είπαμε ότι την 800 μπάντα την έχει το Kate ή international

Η συσκευή είναι ένα χρόνο στην κυκλοφορία απλά Ελλάδα έγινε διάσημο στις γιορτές όπου ξεκίνησαν να το φέρνουν. Ο λόγος που ξεστοκαρουν είναι προφανώς ότι έρχονται κι άλλες συσκευές με την σιαομι να βγάζει τα μοντέλα σε πιο γρήγορο ρυθμό από ότι μας είχε συνηθίσει. Πχ το Νοτε 4 με μτκ ή με σναπντραγκον

• Like 1
Δημοσ.

επειδη θα ειναι το sd variant δεν σημαινει κατι, 99% ΔΕΝ θα εχει την 800αρα

οπως και το απλο redmi note 3 pro με τον sd δεν την εχει...

• Like 1
Δημοσ.

όχι πως εγώ ξέρω,αλλά εσύ γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα έχει;

Δημοσ.

Ναι αυτο ξερω και γω, για αυτο μου κανει εντυπωση. 

Προσωπικα δεν μου λειπει η 800αρα, οπου ειχα 4g πριν εχω και τωρα (αθηνα vodafone), αλλα μου κανει εντυπωση να φερει τετοια συσκευη. Θα ακουσουν πολλες γκρινιες απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν. 

Δημοσ.

Παίδες,επειδή δεν είχε το προηγούμενο μοντέλο,δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει και το επόμενο.

Εικασίες κάνουμε όλοι αφήστε τα ΔΕΝ και τα ρέστα.

Πάντως θα είναι παράξενο να φέρουν συσκευή χωρίς την 800άρα.

Bέβαια αν ισχύει αυτό ,δεν θα έχει.

Δημοσ.

Αν ειχε νομιζω θα το προμοταρανε. Τεσπα θα δειξει.

τι θα δείξει ; το τωρινό note 4 με snap δεν έχει ούτε την 800 αλλά ούτε την 2600 μπάντα ειναι σχεδόν ακατάλληλο για την Ελλάδα εκτός αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για mobile internet
Δημοσ.

Νταξ και το 3g ιντερνέτ είναι. Απλά το θέμα είναι ότι αν γράφουν στα σπεκς 4g και το πάρει κάποιος επαρχία που δεν γνωρίζει από μπάντες (και σιγά μην έχουν ενημέρωση από το κατάστημα) θα πέσει κράξιμο.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο "άλλος"; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για εντάσεις. :)

Αν αναφερεσαι σε μενα παντως, ειναι ψεμα οτι μεχρι 200 ευρω τα κινεζικα ειναι πιο vfm απο samsung? Ειδικα για τη τιμη που το χει κωτσοβολος και οχι σκουτζομαγαζο, δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει το j7 (νομιζω σε μεγαλο καταστημα δεν εχουν καν ιδια τιμη)

Μηπως εσυ εχεις το j7 και φοβασαι μην στο μειωσουμε ;) Αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι ενοχληθηκες τοσο... Και για την ιστορια, αν θες να κανεις σωστη συγκριση θα βαλεις τιμη απο 16αρη και οχι 32αρη (που και παλι για μενα υστερει ο επεξεργαστης)

όχι δεν αναφέρομαι για σένα ... ούτε έχω το Samsung αυτήν την στιγμή ... ναι συμφωνώ τρελό vfm δεν λέω & καλό χρυσό άγιο το rn3pro αλλά όχι και καλύτερο σε ολα απ το j7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...