millboc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχναμε επισης οτι με αλλο app καμερας τραβαει κανονικα 4Κ βιντεο σε πολυ καλη ποιοτητα (για μερα παντα μιλαμε), και αν κανεις ενα μικρο tweaking στις ρυθμισεις της φωτογραφιας, εχεις αξιοπρεπεστατα αποτελεσματα. Για βραδυ μην γελιομαστε, καμια καμερα κινητου δε θα δωσει σουπερ αποτελεσματα, εκει μονοδρομος ειναι αλλες καμερες, με αλλους αισθητηρες σαφως. Κατα τ' αλλα με μια μερα χρησης, ολα πανε ρολοι, ταχυτατη αποκριση σε ολα, χωρος απλετος, και παρα πολυ καλη οθονη.Μπαταρια επισης κραταει επαρκεστατα. Έχεις να προτείνεις κάποιο app κάμερας που να θεωρείς καλύτερο για το κινητό???
Chrysostomos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης ο MTK είναι τόσο πιο "τραγικός" σε σχέση με τον Snap? όχι βέβαια..
ledbyzeppelin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις να προτείνεις κάποιο app κάμερας που να θεωρείς καλύτερο για το κινητό??? Για 4Κ δοκιμαστε με το Open Camera app, ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο και δινει την δυνατοτητα να διαλεξεις 4Κ βιντεο με 100mbps encoding!!! Θα δειτε μεγαλη διαφορα στο βιντεο! Στη φωτογραφια ακομα και το μαμισιο app εχει δυνατοτητα να παιξεις με contrast, sharpness και saturation, και εχεις αρκετα καλα αποτελεσματα! Μονο τη νυχτα εχει αρκετα μεγαλο image degradation, και noise, αλλα λογικο με τετοιο αισθητηρα. 1
AlexanderK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Από ενημέρωση από φίλο που δουλεύει στο κωτσο θα σκάσει μύτη νοτε 4 με mtk στα 249
kontrakultura Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω ένα μήνα, αγορασμένο από you.gr στα 229€. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, στιβαρή και κομψή κατασκευή, η οθόνη πολύ καλή, η ποιότητα κλήσεων εξαιρετική, η μπαταρία τολμώ να πω φανταστική, το MiUi μια ευχάριστη έκπληξη καθώς δίνει στο τηλέφωνο έναν πολύ πιο ζωντανό τόνο σε σχέση με το (λίγο μουντό κατά τη γνώμη μου) stock android π.χ. των Motorola. Δεν έχει κολλήσει πουθενά, δεν έχει κρασάρει, δεν έχει κάνει κιχ γενικά. Θα ήθελα: το ηχείο να είναι στο μπροστινό μέρος και η κάμερα να έχει καλύτερο αισθητήρα (αν και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βελτιώνεται ΠΟΛΥ το αποτέλεσμα). Προσοχή στη θήκη που θα πάρετε να είναι 152mm! Εγώ χωρίς να το ξέρω πήρα για το απλό, και του ήταν στενή, το ίδιο και το τζαμάκι. Βολεύτηκα προς το παρόν με μια θήκη από Redmi note 2 που είναι 152mm, και με ένα κοπίδι της έκανα ανοίγματα στα κατάλληλα σημεία. Στα 199€ πιστεύω είναι λουκούμι. 3
Antretng Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης ο MTK είναι τόσο πιο "τραγικός" σε σχέση με τον Snap? Μονο σε θεμα καταναλωσης χανει κατα τη γνωμη μου ο x20 σε σχεση με 650. Αλλα υποψιν σε σχεση με ανταγωνισμο εχουν και τα 2 κινητα μεγαλες αυτονομες. Θα ήθελα: το ηχείο να είναι στο μπροστινό μέρος και η κάμερα να έχει καλύτερο αισθητήρα (αν και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις βελτιώνεται ΠΟΛΥ το αποτέλεσμα). Το ηχειο οντως με ενοχλουσε και μενα. Οταν το βαζα σε τραπεζι μπουκωνε αρκετα ο ηχος. Αυτο διορθωθηκε στο 4 και το χουν απο κατω. 1
Jeronymo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Έγω χθες έκανα παραγγελία απο το site του κωτσου με παραλαβή από κατάστημα. Και ενώ το παρουσίαζε διαθέσιμο και μου ήρθε και email για να το παραλάβω, πήγα σήμερα και μου είπαν ότι δεν το έχουν διαθέσιμο και ότι δε θα το ξαναφερουν!!! Την κάνεις την καταγγελία ή δεν την κάνεις;;;
Antretng Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Από ενημέρωση από φίλο που δουλεύει στο κωτσο θα σκάσει μύτη νοτε 4 με mtk στα 249 Αμα δεν βγει εκδοση με 800αρα μπαντα μου φαινεται καπως δυσκολο να το φερουν επισημα. Έγω χθες έκανα παραγγελία απο το site του κωτσου με παραλαβή από κατάστημα. Και ενώ το παρουσίαζε διαθέσιμο και μου ήρθε και email για να το παραλάβω, πήγα σήμερα και μου είπαν ότι δεν το έχουν διαθέσιμο και ότι δε θα το ξαναφερουν!!! Την κάνεις την καταγγελία ή δεν την κάνεις;;; Εννοειται πως την κανεις.
kistos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μόλις παράγγειλα κι εγώ το κινητό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τζαμάκι και θήκη σιλικόνης, ποια ταιριάζουν στο συγκεκριμένο; Είτε από Ελλάδα, είτε από εξωτερικό παραγγελία.
Antretng Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μόλις παράγγειλα κι εγώ το κινητό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για τζαμάκι και θήκη σιλικόνης, ποια ταιριάζουν στο συγκεκριμένο; Είτε από Ελλάδα, είτε από εξωτερικό παραγγελία. Εδω για θηκες https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=redmi+note+3+special+θηκη και εδω για τζαμακια https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=redmi+note+3+special+tempered Σιγουρευτειτε απλα οτι γραφουν για το special edition. Εχουν ερθει πλεον θηκες/τζαμακια απλα δεν ειναι μεγαλη η ποικιλια.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Έγω χθες έκανα παραγγελία απο το site του κωτσου με παραλαβή από κατάστημα. Και ενώ το παρουσίαζε διαθέσιμο και μου ήρθε και email για να το παραλάβω, πήγα σήμερα και μου είπαν ότι δεν το έχουν διαθέσιμο και ότι δε θα το ξαναφερουν!!! Την κάνεις την καταγγελία ή δεν την κάνεις;;; σε όλα τα χρώματα; βλέπω το gold πάντως ειναι διαθέσιμο στον κωτσόβολο. Επίσης το gold δεν το βλέπω για πολύ εντονο gold .. λίγο ασημι με απόχρωση στο χρυσό θα έλεγα.. Δεν ξέρω πείτε καμια γνώμη για το χρώμα κι εσείς που το αγοράσατε gold
panoc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης το gold δεν το βλέπω για πολύ εντονο gold .. λίγο ασημι με απόχρωση στο χρυσό θα έλεγα.. Απο το εκθεσιακο που ειδα ετσι οπως το περιγραφεις ειναι. 1
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εχω το γκρι και το εχω δει και σε χρυσο. Μετανιωσα που δε το πηρα χρυσο. 1
ziaba Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Οθονη?επειδη ειναι amoled σημαινει οτι ειναι καλυτερη?το οτι εχει αναλυση 720ρ στις 5,5 ιντσες δηλαδη το προτιμας... Μπαταρια,φυσικο ειναι να βγαζει ελαχιστα καλυτερους χρονους,οταν εχει χειροτερη αναλυση και soc.Ετσι και το νοκια 3310 βγαζει καλυτερη μπαταρια. Το sar που το θυμηθηκες να το βαλεις στη συγκριση?Τα εβαλες διπλα διπλα,ειδες οτι εχει μικροτερο και ειπες να το πεταξεις και αυτο? μπηκες στον κοπο να το γραψεις στο σκρουτζ? Ναι ειναι χειροτερο.Οθονη οπως αναφερθηκε 720p vs 1080p δεν υπαρχει καν συγκριση ,ειδικα για 5.5ιντσες. Μπαταρια και παλι το Xiaomi κερδιζει ανετοτατα σε σχεση με το galaxy. Επισης εχει 1gb ram παραπανω,32gb(vs 16 του j7)χωρου,και στο μονο που χανει ειναι στο Sar(οποιος το κοιταζει).Ακομα και στην καμερα δεν πρεπει οι διαφορες να ειναι μεγαλες. ναι γιατι η amoled έχει μεγαλύτερες γωνίες θέασης, λιγότερο ενεργοβόρα με καλύτερή φωτεινότητά... η οθόνη δεν είναι μονό ανάλυσή + το samsung ναι μεν έχει πιο αδύναμο επεξεργαστή άλλα με μικρότερή κατανάλωσή λόγω ότι είναι νεότερης τεχνολογίας και όχι επειδή είναι ψόφιος τέρμα .... στις κάμερες όντως δεν έχουν μεγάλες διάφορές άλλα το μονό σίγουρο ότι αυτή του νότε σε καμία περίπτωσή δεν είναι ανώτερη ... ο άλλος που πέταξε ότι το xiaomi είναι σε ΌΛΑ καλύτερο ούτε καν μπήκε στον κόπο να τα βάλει δίπλα δίπλα πέταξε μια ακρίβειά τέλος και σεις τον τον υποστηρίζετε (μη μειώσουμε την συσκευή που αγοράσαμε) από πάνω + ένα μεγάλο πλεονέκτημά του j7 είναι η αποσπώμενη μπαταρία του μην ξεχνάμε και αυτό ...
Antretng Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ο άλλος που πέταξε ότι το ... (μη μειώσουμε την συσκευή που αγοράσαμε)... Ποιος είναι ο "άλλος"; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για εντάσεις. Αν αναφερεσαι σε μενα παντως, ειναι ψεμα οτι μεχρι 200 ευρω τα κινεζικα ειναι πιο vfm απο samsung? Ειδικα για τη τιμη που το χει κωτσοβολος και οχι σκουτζομαγαζο, δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει το j7 (νομιζω σε μεγαλο καταστημα δεν εχουν καν ιδια τιμη) Μηπως εσυ εχεις το j7 και φοβασαι μην στο μειωσουμε Αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι ενοχληθηκες τοσο... Και για την ιστορια, αν θες να κανεις σωστη συγκριση θα βαλεις τιμη απο 16αρη και οχι 32αρη (που και παλι για μενα υστερει ο επεξεργαστης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα