Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 οθόνη, κάμερα, μπαταρία, sar και σ αυτά το xiaomi ειναι καλύτερο ; Οθονη?επειδη ειναι amoled σημαινει οτι ειναι καλυτερη?το οτι εχει αναλυση 720ρ στις 5,5 ιντσες δηλαδη το προτιμας... Μπαταρια,φυσικο ειναι να βγαζει ελαχιστα καλυτερους χρονους,οταν εχει χειροτερη αναλυση και soc.Ετσι και το νοκια 3310 βγαζει καλυτερη μπαταρια. Το sar που το θυμηθηκες να το βαλεις στη συγκριση?Τα εβαλες διπλα διπλα,ειδες οτι εχει μικροτερο και ειπες να το πεταξεις και αυτο?
JaguarOne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Βασικά ακόμα και το SAR να βάλεις μέσα, ναι το samsung έχει καλύτερο SAR αλλά το συγκεκριμμένο xiaomi έχει καλές τιμές SAR. http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/ Από κει και πέρα το J7 είναι συγκρίσιμο με το μικρό RN3 που έχει 2gb/16gb. Σε εκείνο το σενάριο φαίνεται πραγματικά και η διαφορά τιμής (160 vs 200). Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι λένε VFM γι'αυτό το κινητό. Τεσπα αρκετά με το OT, ψώνισα και εγώ χτες από you, περιμένω delivery
vdeseris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 To grey στον Κώτσο δεν μου το δίνει διαθέσιμο.... Τα πήρατε όλα ; Ναι πήρα χτες το τελευταίο Πολύ ευχαριστημένος ως τώρα. Σφαίρα το κινητό και φαίνεται να έχει πολύ καλή μπαταρία. Η μετάβαση από το Samsung που είχα ήταν αρκετά εύκολη. Ούτε 24 ώρες δεν το έχω και το έχω συνηθίσει ήδη.
parlapipas25 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα να δοκιμασω την κινεζια και φαινεται καλη προς το παρον.. Μηπως ξερει κανενας που μπορω να προμηθευτω θηκη και προστασια οθονης για να ντυσω τον κινεζο;
xristlar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 παιδια με τις συσκευες αυτες αγορασμενες απο τα κινεζικα αυτα σαιτ τι παιζει ? εχει παρει κανεις ? μπορει καποιος να με ενημερώσει ?
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα να δοκιμασω την κινεζια και φαινεται καλη προς το παρον.. Μηπως ξερει κανενας που μπορω να προμηθευτω θηκη και προστασια οθονης για να ντυσω τον κινεζο; μπηκες στον κοπο να το γραψεις στο σκρουτζ? οθόνη, κάμερα, μπαταρία, sar και σ αυτά το xiaomi ειναι καλύτερο ; Ναι ειναι χειροτερο.Οθονη οπως αναφερθηκε 720p vs 1080p δεν υπαρχει καν συγκριση ,ειδικα για 5.5ιντσες. Μπαταρια και παλι το Xiaomi κερδιζει ανετοτατα σε σχεση με το galaxy. Επισης εχει 1gb ram παραπανω,32gb(vs 16 του j7)χωρου,και στο μονο που χανει ειναι στο Sar(οποιος το κοιταζει).Ακομα και στην καμερα δεν πρεπει οι διαφορες να ειναι μεγαλες.
parlapipas25 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 μπηκες στον κοπο να το γραψεις στο σκρουτζ?Ναι αλλα δεν γραφουν για ποια εκδοση ειναι οι θηκες.
xgol Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εχετε μαλωσει με την πραγματικοτητα αν κετε για τη μπαταρία. Ειδικα οταν το j7 βγαζει καλυτερους χρονους με μεγαλύτερη φωτεινότητα στην οθόνη 1
katcos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν καποιος έχει κανει παραγγελία για το grey, με πληρωμή σε κατάστημα Κωτσοβολου Αθήνας και το μετάνοιωσε, ας μου στείλει ένα μήνυμα .
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εχετε μαλωσει με την πραγματικοτητα αν κετε για τη μπαταρία. Ειδικα οταν το j7 βγαζει καλυτερους χρονους με μεγαλύτερη φωτεινότητα στην οθόνη Σου εξηγησα γιατι βγαζει καλυτερους χρονους. Ετσι και το νοκια 3310 βγαζει καλυτερους χρονους. Η συγκριση πρεπει να γινεται με βαση καποια κριτηρια. Οχι να μου συγκρινεις κινητα που το ενα εχει το μισο επεξεργαστη και μου λες γιατι βγαζει καλυτερους χρονους. Αν καποιος έχει κανει παραγγελία για το grey, με πληρωμή σε κατάστημα Κωτσοβολου Αθήνας και το μετάνοιωσε, ας μου στείλει ένα μήνυμα . Το εβγαλαν και αλλα σε προσφορα.Δες και εκει.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_2016-review-1453p3.php http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477p3.php Για 720p αναλυση,σιγα την τρομερη αυτονομια σε σχεση με το note 3.
Antretng Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδια συγκρινετε κινεζο με samsung σε αυτα τα λεφτα; Μεχρι 200 ευρω ο κινεζος παιζει μπαλα μονος του. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για καλη κινεζικη εταιρεια οπως xiaomi.Το ειχα για κανα μηνα πριν το αλλαξω για το 4. Δινει πολλα και κοστιζει λιγα. Ακομα και για τη καμερα που οντως δεν ειναι το δυνατο του σημειο (προσωπικα για αυτο πηγα στο 4 που ειναι καπως καλυτερη) μην ξεχναμε για τη λεφτα μιλαμε. Ποσο μαλλον για κωτσοβολο. Τι βρισκεις με ιδια λεφτα απο μεγαλο καταστημα και με τι specs στη 5.5 ιντσων κατηγορια; Γνωμη μου, οποιος δεν ειναι κολλημενος με τα brands αξιζει το καθε του ευρω το κινητο. 6
ledbyzeppelin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχναμε επισης οτι με αλλο app καμερας τραβαει κανονικα 4Κ βιντεο σε πολυ καλη ποιοτητα (για μερα παντα μιλαμε), και αν κανεις ενα μικρο tweaking στις ρυθμισεις της φωτογραφιας, εχεις αξιοπρεπεστατα αποτελεσματα. Για βραδυ μην γελιομαστε, καμια καμερα κινητου δε θα δωσει σουπερ αποτελεσματα, εκει μονοδρομος ειναι αλλες καμερες, με αλλους αισθητηρες σαφως. Κατα τ' αλλα με μια μερα χρησης, ολα πανε ρολοι, ταχυτατη αποκριση σε ολα, χωρος απλετος, και παρα πολυ καλη οθονη.Μπαταρια επισης κραταει επαρκεστατα. 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 μπηκες στον κοπο να το γραψεις στο σκρουτζ? Ναι ειναι χειροτερο.Οθονη οπως αναφερθηκε 720p vs 1080p δεν υπαρχει καν συγκριση ,ειδικα για 5.5ιντσες. Μπαταρια και παλι το Xiaomi κερδιζει ανετοτατα σε σχεση με το galaxy. Επισης εχει 1gb ram παραπανω,32gb(vs 16 του j7)χωρου,και στο μονο που χανει ειναι στο Sar(οποιος το κοιταζει).Ακομα και στην καμερα δεν πρεπει οι διαφορες να ειναι μεγαλες. επισης τα σαμσουνγκ ειναι τιγκα στο bloatware, ενω το xiaomi δεν εχει σχεδον τιποτα απο σαχλαμαρες 1
Sebu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 To Xiaomi Redmi Pro υποστηρίζει την 800αρα μπάντα όμως ή όχι? Γιατί το Redmi Note 3 Pro (Kate) σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα και με εγχώρια εγγύηση είναι πειρασμός. Επίσης ο MTK είναι τόσο πιο "τραγικός" σε σχέση με τον Snap? Αυτό δεν είναι το Redmi Pro? http://www.skroutz.gr/s/9668397/Xiaomi-Redmi-Pro-64GB.html#reviews Και αυτό το Note 3 Pro (Kate)? http://www.skroutz.gr/s/10436853/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Special-Edition-32GB.html#reviews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα