Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάιζει το καινούριο που βγήκε τώρα στα 800

Και Global rom επίσης.

Σιγουρα?

Γιατι δε το βλεπω να το αναφερουν πουθενα.

Ουτε το μοντελο με τον 625.

Δημοσ.

Που στην πράξη είναι το ίδιο γρήγορος ο mtk αν όχι ταχύτερος παντού.

Μόνο σε απόδοση μπαταρίας χάνει,μη λέμε ανακρίβειες.

Και η 800άρα σε επηρεάζει κυρίως να έχεις wind.

η διαφορα στην gpu ειναι μεγαλη οπως και στο real world performance (ασε τα antutu).

800 χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ οι παροχοι εντως και εκτως αττικης.

Πάιζει το καινούριο που βγήκε τώρα στα 800

Και Global rom επίσης.

δωσε και ενα λινκ

Δημοσ.

η διαφορα στην gpu ειναι μεγαλη οπως και στο real world performance (ασε τα antutu).

δωσε και ενα λινκ

Με την 800αρα θα διαφωνησω.

Ναι καλο ειναι να υπαρχει αλλα μια χαρα 4G εχεις παντου και χωρις αυτην.Αλλα ας μη το κανουμε παλι το θεμα για την 800αρα.Εχω βαρεθει και εγω να γραφω.

Δημοσ.

1)Το ηχείο του Note 3 Pro κακώς το έχουν βάλει πίσω.Στο Note 4 το έχουν στο κάτω μέρος.

2)64 Gb Rom (Note4) VS 32 Gb (Note 3) 3)Ισως το Note 4 να έχει λίγο καλύτερη κάμερα

*Στο Note 3 Pro παίζει ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά.Στο Note 4;

Και τα 2 δεν έχουν NFC

Δημοσ.

δωσε και ενα λινκ

Σε real world το ζω κάθε μέρα.Έχουμε στην δουλειά ο προϊστάμενος 3άρι και εγώ το 4άρι.

Πέρα από την αυτονομία το 4άρι είναι μπροστά σε όλα.

Global rom φοράω στο 4άρι,με Ελληνικά και με Cote έχω 4g παντού.

Δημοσ.

το οτι εχετε 4g ταχα "παντου" αυτο δεν λεει τιποτα εφόσον ολες (με λιγοτερο την κοσμοτε) οι εταιρειες χρησιμοποιουν την 800αρα και ολες στρεφονται σιγα σιγα προς τα εκει!
εννοειται οτι εκτως των μεγαλων πολεων κυριως παιζει η 800αρα, εκει που θα εχει 2g καποιος εγω πχ θα εχω 4g ανετα...

παντως αν ειναι να βαεζετε redmi note 4 με mediatek στην κουβεντα τοτε παρτε redmi pro να τελειωνουμε...

• Like 1
Δημοσ.

4αρι με 800αρα δε παιζει και δεν εχει και global rom νομιζω.

Τιπ:2 χιλιοστα πιο μακρυ ειναι το kate,Οχι 2 εκατοστα.

Έχεις δίκιο, λαθος απο κεκτημένη ταχύτητα. Αλλά ακόμα και αυτά τα 2 χιλιοστά κάνουν την θήκη άχρηστη

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα πήρα 2 ένα γκρι για μένα και ένα χρυσό για την αδερφή μου αλλά παρατήρησα κάποιες διαφορές :

1) Το κουτί του χρυσού ήταν διπλάσιο από αυτό του ασημένιου

2) Το χρυσό πήρε αυτόματα την αναβάθμιση 8.1.3.0 ενώ το γκρι μένει στην 8.1.1.0 και εμφανίζει "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις"

3) Στη Soc του επεξεργαστή του χρυσού λέει r0p0 ενώ του γκρι r0p4

4) Security Patch του χρυσού 2016-12-1 ενώ του γκρι 2016-11-1

Είναι μήπως διαφορετικά τα μοντέλα;

Δημοσ.

Αν ειναι 8.1.1.0.0 και οχι 8.1.1.0 μαλλον φοραει φακε ρομ. Δεν ειναι τιποτα αν συμβαίνει αυτο. Απλα πρεπει να περασεις την μαμα για να περνει updates.

Δημοσ.

Εσείς που είστε με 8.1.1.0 είστε μία χαρά η 8.1.3.0 κυκλοφόρησε πριν 3 μέρες και δεν έχει έρθει σε όλους. Ειναι θέμα χρόνου να την πάρουν ολοι.Προσθέτει μόνο σεκιούριτι και οπτιμαιζ σε κάποια πράγματα. Περισσότερα στο my phone.gr

Δημοσ.

το οτι εχετε 4g ταχα "παντου" αυτο δεν λεει τιποτα εφόσον ολες (με λιγοτερο την κοσμοτε) οι εταιρειες χρησιμοποιουν την 800αρα και ολες στρεφονται σιγα σιγα προς τα εκει!

εννοειται οτι εκτως των μεγαλων πολεων κυριως παιζει η 800αρα, εκει που θα εχει 2g καποιος εγω πχ θα εχω 4g ανετα...

παντως αν ειναι να βαεζετε redmi note 4 με mediatek στην κουβεντα τοτε παρτε redmi pro να τελειωνουμε...

Ταχα εχουμε 4G?Ειχα 4G σε σημεια που S6 δεν επιανε.Επισης αυτα που λες ,εχεις καπως να τα τεκμηριωσεις η αερολογιες?Γιατι εμενα ακομα και σε επαρχια ,δεν επιανε 4G,οπου δεν επιαναν και τα αλλα κινητα με 800αρα.

Επισης καταλαβαινεις πως η 800αρα δε θα αντικαταστησει ολες τις αλλες μπαντες?γιατι ετσι οπως το λες αυτο φαινεται οτι εννοεις και εαν αυτο εννοεις τοτε δειχνεις αγνοια για το πως λειτουργουν οι μπαντες και απλα καπου το διαβασεις και το αναμεταδιδεις.

Ναι καλο ειναι να υπαρχει η 800αρα,ειδικα εαν βρισκεσαι επαρχια και εχεις καμια wind αλλα μη τραγικοποιουμε τα πραγματα.

Επισης μη σπαμαρουμε αλλο το θεμα για την 800αρα.Εχει συζητηθει 1000 φορες,ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντου(μαζι και εγω) και στη τελικη το κινητο της προσφορας την εχει.

Παιδιά σήμερα πήρα 2 ένα γκρι για μένα και ένα χρυσό για την αδερφή μου αλλά παρατήρησα κάποιες διαφορές :

1) Το κουτί του χρυσού ήταν διπλάσιο από αυτό του ασημένιου

2) Το χρυσό πήρε αυτόματα την αναβάθμιση 8.1.3.0 ενώ το γκρι μένει στην 8.1.1.0 και εμφανίζει "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις"

3) Στη Soc του επεξεργαστή του χρυσού λέει r0p0 ενώ του γκρι r0p4

4) Security Patch του χρυσού 2016-12-1 ενώ του γκρι 2016-11-1

Είναι μήπως διαφορετικά τα μοντέλα;

1)Οταν λες διπλασιο?τα ιδια κουτια πρεπει εχουν.βαλε καμια φωτο.

2)Τις αναβαθμισεις μπορει καποιο να αργησει να τις παρει.καμια φορα αν βαλεις χωρα ινδια τις βλεπει πιο γρηγορα

3)Απλα ειναι διαφορετικο revision

4)Εινα γιατι εχουν διαφορετικη εκδοση ρομ μεσα.Οταν αναβαθμιστουν και τα δυο στην ιδια εκδοση θα γραφει το ιδιο.

Εαν τα πηρες απο επισημο εισαγωγεα οχι δε παιζει να ειναι διαφορετικα μοντελα.

Στη τελικη παρε χαρακα και μετρησε τα.Αν ειναι και τα δυο 152 χιλιοστα τοτε 100% ειναι kate.

Αν ειναι 8.1.1.0.0 και οχι 8.1.1.0 μαλλον φοραει φακε ρομ. Δεν ειναι τιποτα αν συμβαίνει αυτο. Απλα πρεπει να περασεις την μαμα για να περνει updates.

Επισημη εισαγωγη με πειραγμενη ρομ δε παιζει.Εκτος και αν τα πηρε απο κανα σκρουτζομαγαζο.

Εαν το πηρε απο κωτσοβολο και εχει πειραγμενη ρομ(που σημαινει οτι κατι λαμογια θα εγινε) ,εγω θα τους το πηγαινα πισω.

Δημοσ.

Καμία σχέση, σαφώς ανώτερο σε όλα το xiaomi

οθόνη, κάμερα, μπαταρία, sar και σ αυτά το xiaomi ειναι καλύτερο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...