Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν ειπα οτι ειναι ιδια τα κινητα στα χαρακτηριστικα αλλα στο θεμα θηκες-tempered.Γιατι μπαινεις και πετας την εξυπναδα σου και δεν εξηγεις και θα μπερδεψεις και καποιον που ψαχνει.στην αρχη λες καμια σχεση τα κινητα,μετα λες οι θηκες κανουν αλλα οι καμερες ειναι αλλες κτλ. Η μονη διαφορα που βρηκα ειναι μια διαφορα στο παχος 0.15 χιλιοστα που πραγματικα δε νομιζω να εχει θεμα θηκη εκτος και αν ειναι τσιμέντο και εχει ελαστικότητα μηδεν. Και τα tempered ιδια ειναι αρα ταιριάζουν. Αρα ισχυει αυτο που εγραψα. Νομίζω ότι εννοεί ότι η κάμερα και το fingerprint sensor είναι σε λίγο διαφορετικό σημείο, οποτε κάποιες θήκες δεν θα κάνουν 1
vairass Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ειπα οτι ειναι ιδια τα κινητα στα χαρακτηριστικα αλλα στο θεμα θηκες-tempered.Γιατι μπαινεις και πετας την εξυπναδα σου και δεν εξηγεις και θα μπερδεψεις και καποιον που ψαχνει.στην αρχη λες καμια σχεση τα κινητα,μετα λες οι θηκες κανουν αλλα οι καμερες ειναι αλλες κτλ. Η μονη διαφορα που βρηκα ειναι μια διαφορα στο παχος 0.15 χιλιοστα που πραγματικα δε νομιζω να εχει θεμα θηκη εκτος και αν ειναι τσιμέντο και εχει ελαστικότητα μηδεν. Και τα tempered ιδια ειναι αρα ταιριάζουν. Αρα ισχυει αυτο που εγραψα. Δεν ταιριάζουν λέμε αφού δεν έχεις ιδέα, δεν μπαίνει σωστά το τζάμι, η θήκη μπαίνει αλλά έχει διαφορετικά κοψίματα, δεν έχεις καν την συσκευή ενώ εγώ τις έχω πάρει όλες. Είπαμε το στουκι στην Αθήνα έχει, Θεσσαλονίκη θα τις φέρει έως την Πέμπτη-Παρασκευή. Νομίζω ότι εννοεί ότι η κάμερα και το fingerprint sensor είναι σε λίγο διαφορετικό σημείο, οποτε κάποιες θήκες δεν θα κάνουνΔνε κάνουν ρε συ αστον να λέει, απλά μπαίνουν αλλά δεν είναι λειτουργικές. αν το έχει πάρει κανείς αυτο που φέρνει η Info quest και έχει βάλει θήκη και tempered glass που να κάθεται τέλεια από Ελλάδα ( Αθήνα θα με βόλευε ) ας πει είτε εδώ είτε σε προσωπικό μνμ απο που τα πήρε ευχαριστώ Σε είπα που θα βρεις σίγουρα... Παρτους τηλέφωνο σήμερα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από vairass 1
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι εννοεί ότι η κάμερα και το fingerprint sensor είναι σε λίγο διαφορετικό σημείο, οποτε κάποιες θήκες δεν θα κάνουν Και ο ανθρωπος δηλαδη γιατι δε το γραφει εξαρχης παρα μπαινει και γραφει εξυπναδες τυπου "ειναι αλλες συσκευες","ειναι αλλο ψαξε το" κτλ. Θα ψαχνει δηλαδη και κανενας που εχει το κινητο και δε θα βρισκει. Αν εγραφε εξαρχης οτι η καμερα πισω ειναι σε αλλη θεση δε θα γραφαμε μια σελιδα τωρα αυτα τα πραγματα για το νοτε 4 στο θεμα του νοτε 3.
vairass Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Και ο ανθρωπος δηλαδη γιατι δε το γραφει εξαρχης παρα μπαινει και γραφει εξυπναδες τυπου "ειναι αλλες συσκευες","ειναι αλλο ψαξε το" κτλ. Θα ψαχνει δηλαδη και κανενας που εχει το κινητο και δε θα βρισκει. Αν εγραφε εξαρχης οτι η καμερα πισω ειναι σε αλλη θεση δε θα γραφαμε μια σελιδα τωρα αυτα τα πραγματα για το νοτε 4 στο θεμα του νοτε 3. Γιατί δεν θες να το καταλάβεις και λες τα δικά σου. Είναι διαφορετικές συσκευές χίλιες φορές τα είπαμε.
Antretng Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν ειπα οτι ειναι ιδια τα κινητα στα χαρακτηριστικα αλλα στο θεμα θηκες-tempered.Γιατι μπαινεις και πετας την εξυπναδα σου και δεν εξηγεις και θα μπερδεψεις και καποιον που ψαχνει.στην αρχη λες καμια σχεση τα κινητα,μετα λες οι θηκες κανουν αλλα οι καμερες ειναι αλλες κτλ. Η μονη διαφορα που βρηκα ειναι μια διαφορα στο παχος 0.15 χιλιοστα που πραγματικα δε νομιζω να εχει θεμα θηκη εκτος και αν ειναι τσιμέντο και εχει ελαστικότητα μηδεν. Και τα tempered ιδια ειναι αρα ταιριάζουν. Αρα ισχυει αυτο που εγραψα. Αδερφε το κινητο το εχω και σου λεω οτι δεν κανουν. Ειναι σε αλλη θεση οι υπερυθρες και η πισω καμερα ενω μπροστα διαφερει λιγο η θεση ηχειου/καμερας. Για αυτο δεν κανουν ουτε οι θηκες ουτε τα τζαμακια του 4. Το μονο που ισως κανει ειναι τα τζαμακια του 4 που εχουν κενο αντι για τρυπες.
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αυτες ειναι διαφορες που προφανως ψαχνοντας στο ιντερνετ δυσκολα τις βρισκεις,ειδικα εφοσον ειναι και σχετικα καινουργιο το 4Χ. Γιατι το λοιπον δε το γραφετε εξαρχης να μη καθομαι να ψαχνω αλλα και ο ανθρωπος που θα ψαξει να το δει κατευθειαν. Αυτη ειναι η ενσταση μου και κυριως προς τον φιλτατο variass που εκατσε και εγραψε 3-4 ποστ ενω μπορουσε να ξεμπερδεψει μολις με ενα σα το δικο σου.Εκτος και εαν απλα θελει να ανεβαζει post count.
vairass Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αυτες ειναι διαφορες που προφανως ψαχνοντας στο ιντερνετ δυσκολα τις βρισκεις,ειδικα εφοσον ειναι και σχετικα καινουργιο το 4Χ. Γιατι το λοιπον δε το γραφετε εξαρχης να μη καθομαι να ψαχνω αλλα και ο ανθρωπος που θα ψαξει να το δει κατευθειαν. Αυτη ειναι η ενσταση μου και κυριως προς τον φιλτατο variass που εκατσε και εγραψε 3-4 ποστ ενω μπορουσε να ξεμπερδεψει μολις με ενα σα το δικο σου.Εκτος και εαν απλα θελει να ανεβαζει post count. Όλα έτοιμα τα θες; πάρε βοηθό στο ίντερνετ αφού δεν μπορείς!! Τι να ανεβάσω; 10 χρόνια είμαι εδώ μέσα... Αν έπαιζα για αυτό θα είχα κρατήσει τον πρώτο λογαριασμό..έχω αλλάξει πολλούς λογαριασμούς,δεν είμαι άρρωστος με post count.
epsilon753 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 http://www.ebay.com/itm/262799710881 Θήκη και glass δοκιμασμένα για το kate 1
vairass Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 http://www.ebay.com/itm/262799710881 Θήκη και glass δοκιμασμένα για το kate Τσάμπα πράγμα
Phoenix7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλημέρα! να κάνω μια ερώτηση; το κινητό αυτό στην κινέζικη αγορά είναι το ίδιο Redmi Note 3(που γράφει στο site του); πήρα 2 θήκες από διαφορετικά καταστήματα και οι 2 είναι πιο μικρές από το κινητό
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αυτό είναι το global /special edition, είναι 2 χιλιοστά περίπου πιο μεγάλο, 1
Razor_7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 παιδιά για να μην το κουράζετε από εδώ παίρνετε θήκες/tempered. Δοκιμασμένη/ο και καλή/ό ποιοτικά: https://www.aliexpress.com/item/Lenuo-Case-for-XiaoMi-Redmi-Note-3-PRO-Special-Edition-152mm-5-5-inch-Phone-Bag/32767620702.html https://www.aliexpress.com/item/LEPHEE-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Special-Edition-Tempered-Glass-Screen-Protector-Official-international-Global/32769684534.html (προσωπικά ίσως δοκίμαζα και αυτή τη θήκη αλλά δεν ξέρω τι λέει οπότε δεν προτείνω και κάτι)
denthnpalevw Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γιατί; την έχω εγώ την Lenuo και είμαι ευχαριστημένος. Ωραία αίσθηση μαλακά υλικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα