vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι με κενο πρεπει να ειναι οκ. Δεν υπαρχει λογος να σκασεις παραπανω χρηματα αν ειναι να παρεις με κενο. Οσον αφορα τη θηκη ισως να διαφερουν μεταξυ τους. Ποια πηρες; Γιατι αλλα παιδια που πηραν γραψαν αυτο που ειπα. μια χαρα ειναι ...ειναι μια σιλικονης απλη με 4 ευρω...απο το stouki την πηρα καθεται μια χαρα εκτος απο τις τρυπες και λιγο στην καμερα, ελαχιστα.
kob6931 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ας αλλάξει ο mod τον τίτλο του topic από RN3 σε RN4. Σε αντίστοιχη περίπτωση σε topic προσφοράς κάμερας μου διέγραψε όλα τα posts...
default Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το κινητο ειναι για την γυναικα μου και οπως ολα μελη του female species δεν δινει δεκαρα για το πως λειτουργει η τεχνολογια αρκει να μπορει να χρησιμοποιει το facebook και να παιζει candy crush. Εγω απο την μερια μου προσπαθω να βρω ενα τροπο να συνεχιζει να λειτουργει απροσκοπτα το κινητο και μην γρατσουζεται απο τα απειρα αντικειμενα της στην τσαντα της που θα ηταν κριμα. Οποτε γιαυτο σκεφτομαι να παραγγειλω το σετ της θηκης σιλικονης μαζι με το τζαμακι (η χρηση των υπερυθρων θα της ειναι τελειως αχρηστη ετσι κι αλλιως).
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Η προσφορα εχει σταματησει να ειναι προσφορα εδω και αρκετο καιρο. Οποτε οτιδηποτε γραφετε πλεον πχ θηκες, τζαμακια κλπ (ακομα και για το redmi note 3) ειναι offtopic. Το θεμα ειναι κανονικα πεθαμενο. Τωρα αν θελει κανας mod να σβησει πχ τα δικα μου για το 4 ας τα σβησει μα εγω απλα απαντησα σε απορια
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Εμένα εχθές ήρθε η παραγγελία μου 2x Xiaοmi redmi note 3 και γεμάτος χαρά που θα αλλάξω κινητό ( εχω το xperia x8...7 χρόνια τώρα..) βγαίνω να τα παραλάβω απο τον κούριερ ( πήρα 2 ενα για μένα ενα για ενα φίλο) και μου λεει ποσο είναι και του δινώ τα λεφτά, αλλά το πακέτο μου φαινοταν μικρό και λέω για μισο λίγο και το ανοίγω ( παντά μπροστά στον κουριερ) και τι να δω απο 2 κινήτα που παρήγγειλα είχε μεσα η συσκευασία μόνο 1...... μετά απο πολύ μπλα μπλα και τον κουριερ να μου λεει πως απαγορεύεται να ανοίξω την συσκευασια πριν υπογραψω/πληρώσω και οτι δεν μπορει να μου δώσει τα χρηματά μου πίσω ενω να του εξηγώ οτι δεν πληρώνω 1 κινητο διπλο και οτι δεν θα βρώ το δίκιο μου με τον Κώτσόβολο μου έδωσε τα χρήματα μου πίσω και πήρε το κινητό πίσω... και μέτα πήρα Κωτσόβολο και μιλήσα με εναν υπάλληλο και μου είπε πως θα με ενημερώσουν.... Πήρα τηλέφωνο πάλι την προηγούμενη βδομάδα και μού είπαν η τελός της προηγουμενης η αρχές αυτής θα έρθει η παραγγελία .... Μέχρι και σήμερα τίποτα και λέω ας πάρω ενα ακόμα τήλεφωνο να δω τι γίνεται και μού είπαν οτι ακυρώθηκε 7/4 επειδή δεν έχουν στοκ...... χωρίς καμία ενημέρωση..... Και τους λέω οτι θέλω να μου δώσουν ένα αντίστοιχο κινητό σε specs και την τιμή που έκανα την παραγγελλία και τους προτείνω το Xiaomi Redmi note 4X που το είχαν στα 249ε να μου το δώσουν στα 179ε....και με πήραν μετά απο λίγο και μου είπαν ΟΚ !!! Πιστεύω πως είναι καλύτερο σε όλα απο το Redmi note 3 special εκτός cpu/gpu που απο ότι έχω δει σε comparison videos είναι το ιδιο και το 4Χ νικάει λίγο γιατί έχει καλύτερο optimization.... Τι λέτε έκανα καλά ;
fanis1234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Χωρίς υπερβολή, με αυτή την τιμή για το 4x από Ελλάδα και με εγγύηση της infoquest, τους έκλεψες..! Καλορίζικο, πήγαινε πάρτο μην το μετανιώσουν.
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω ρε παιδιά btw για θήκες και tempered glass για το Redmi Note 4X του Κωτσόβολου κοιτάω σε αυτες που είναι για Redmi note 4 ;
Dantε Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οχι απλα καλα εκανες,εκλεψες εκκλησια μερες που ειναι Ναι ιδια ειναι ολα για 4 και 4Χ.
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οχι απλα καλα εκανες,εκλεψες εκκλησια μερες που ειναι Ναι ιδια ειναι ολα για 4 και 4Χ. ΔΕΝ ειναι τίποτα ίδιο.. Αν μιλάμε για την έκδοση που έχει ο κωτσοβολος είναι η εξής : xiaomi redmi note 4 global edition, απλά την ονόμασε 4Χ για να ξεχωριζει από το προηγούμενο μοντέλο. Δεν είναι ίδιες οι θήκες ούτε τα τζάμια.
Antretng Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Ναι ιδια ειναι ολα για 4 και 4Χ. Με το πονο μας παιζεις; Φαντασου οτι περασαμε καποτε με το RN3pro se το περναμε τωρα για το 4 global απλα λιγο πιο ανωδυνα (του 4X φαινεται να ψιλοκαθονται στο global).
Dantε Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οι διαστασεις που κοιταξα τωρα ιδιες ειναι,ενω και στη προσοψη δε φαινεται να εχουν διαφορα.Που ειναι οι διαφορες? Καλα και του 3αριου,σιγα περισσευαν 1 χιλιοστα πανω κατω,δε χαθηκε και ο κοσμος.
vairass Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Οι διαστασεις που κοιταξα τωρα ιδιες ειναι,ενω και στη προσοψη δε φαινεται να εχουν διαφορα.Που ειναι οι διαφορες? Καλα και του 3αριου,σιγα περισσευαν 1 χιλιοστα πανω κατω,δε χαθηκε και ο κοσμος. Η θήκη μπαίνει αλλά δεν είναι ίδια τα κινητά, ψάξε στο ίντερνετ να δεις τις διαφορές, καμια σχέση ειδικά στην κάμερα πίσω. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αν το έχει πάρει κανείς αυτο που φέρνει η Info quest και έχει βάλει θήκη και tempered glass που να κάθεται τέλεια από Ελλάδα ( Αθήνα θα με βόλευε ) ας πει είτε εδώ είτε σε προσωπικό μνμ απο που τα πήρε ευχαριστώ
vairass Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αν το έχει πάρει κανείς αυτο που φέρνει η Info quest και έχει βάλει θήκη και tempered glass που να κάθεται τέλεια από Ελλάδα ( Αθήνα θα με βόλευε ) ας πει είτε εδώ είτε σε προσωπικό μνμ απο που τα πήρε ευχαριστώ Χλωμό να βρήκε κάποιος κάτι από Ελλάδα φίλε.. Πέμπτη θα φέρει είπε το στουκι Θεσσαλονίκη, Αθήνα υπάρχουν ήδη. Δεν ξέρω που βρίσκεσαι παρτους ένα τηλέφωνο αύριο. 1
Dantε Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Η θήκη μπαίνει αλλά δεν είναι ίδια τα κινητά, ψάξε στο ίντερνετ να δεις τις διαφορές, καμια σχέση ειδικά στην κάμερα πίσω.Δεν ειπα οτι ειναι ιδια τα κινητα στα χαρακτηριστικα αλλα στο θεμα θηκες-tempered.Γιατι μπαινεις και πετας την εξυπναδα σου και δεν εξηγεις και θα μπερδεψεις και καποιον που ψαχνει.στην αρχη λες καμια σχεση τα κινητα,μετα λες οι θηκες κανουν αλλα οι καμερες ειναι αλλες κτλ.Η μονη διαφορα που βρηκα ειναι μια διαφορα στο παχος 0.15 χιλιοστα που πραγματικα δε νομιζω να εχει θεμα θηκη εκτος και αν ειναι τσιμέντο και εχει ελαστικότητα μηδεν. Και τα tempered ιδια ειναι αρα ταιριάζουν. Αρα ισχυει αυτο που εγραψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα