Antretng Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγω παντως δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερος ο 625 αλλα οτι απλα ισως λογο optimization δεν εχουν διαφορα σε εμπειρια χρησης. Και γω ιδιες ανησυχιες ειχα αλλα τελικα μονο στο gaming ειδα καποια frame drops σε παιχνιδιa τυπου modern combat 5 χωρις να σημαινει οτι τα πηγαινει ασχημα (πχ στο nova 3 δεν εχω δει κανενα frame drop). Σε ανοιγματα εφαρμογων, σκρολαρισματα κλπ δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα απο το 3.
Dantε Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγω παντως δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερος ο 625 αλλα οτι απλα ισως λογο optimization δεν εχουν διαφορα σε εμπειρια χρησης. Και γω ιδιες ανησυχιες ειχα αλλα τελικα μονο στο gaming ειδα καποια frame drops σε παιχνιδιa τυπου modern combat 5 χωρις να σημαινει οτι τα πηγαινει ασχημα (πχ στο nova 3 δεν εχω δει κανενα frame drop). Σε ανοιγματα εφαρμογων, σκρολαρισματα κλπ δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα απο το 3. Μα δεν ειπε κανεις οτι σε αυτα που αναφερεις θα δεις διαφορα. Και εξηγησα οτι για αυτο και τον εβαλε η χιαομι.Γιατι σε εμπειρια χρησης,πανω κατω ιδια θα ειναι(ναι σε βαρυ browsing θα δεις διαφορα με τον 650) αλλα ο 625 τα παει καλυτερα στη μπαταρια. Στα παιχνιδια ο 650 ειναι καλυτερος. Αλλα εδω μας βγαλανε οτι ο 650 κανει καφε,ειναι αχρηστος σε επιδοσεις κτλ. Στο μεσο χρηστη ο 625 ειναι καλυτερος και για αυτο τον εβαλε η χιαομι. Και μας αναφερει τιμες αγορας κτλ λες και ξερει ποσο τους παιρνει η χιαομι,χωρις να σκεφτεται οτι πχ ο Α72 που ειναι πιο προσφατος απο τον Α53 θα ειναι ακριβοτερος,οπως και η gpu το ιδιο και λεει οτι κατα τα αλλα ο 650 θα ειναι φθηνοτερος απλα επειδη ειναι παλαιοτερος σα μοντελο. 1
Antretng Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μα δεν ειπε κανεις οτι σε αυτα που αναφερεις θα δεις διαφορα. Και εξηγησα οτι για αυτο και τον εβαλε η χιαομι.Γιατι σε εμπειρια χρησης,πανω κατω ιδια θα ειναι(ναι σε βαρυ browsing θα δεις διαφορα με τον 650) αλλα ο 625 τα παει καλυτερα στη μπαταρια. Στα παιχνιδια ο 650 ειναι καλυτερος. Αλλα εδω μας βγαλανε οτι ο 650 κανει καφε,ειναι αχρηστος σε επιδοσεις κτλ. Στο μεσο χρηστη ο 625 ειναι καλυτερος και για αυτο τον εβαλε η χιαομι. Και μας αναφερει τιμες αγορας κτλ λες και ξερει ποσο τους παιρνει η χιαομι,χωρις να σκεφτεται οτι πχ ο Α72 που ειναι πιο προσφατος απο τον Α53 θα ειναι ακριβοτερος,οπως και η gpu το ιδιο και λεει οτι κατα τα αλλα ο 650 θα ειναι φθηνοτερος απλα επειδη ειναι παλαιοτερος σα μοντελο. Σε browsing δεν εχω καταφερει να δω διαφορα μεχρι στιγμης. Τωρα να ειμαι τοσο light user πια και μπαινω μονο σε light σελιδες? Ισως... γιατι και γω κατι τετοιο θα περιμενα αλλα προς εκπληξη μου βλεπω οτι δεν εχει διαφορα. Στο gaming ναι δεν υπαρχει καμια αμφιβολλια. Να λεμε τα σωστα. Αλλα τουλαχιστον απο το Note 4 mtk εχω την αισθηση οτι τα παει καλυτερα στο gaming.
default Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Λοιπον παρελαβα χθες το 4Χ οποτε θα ηθελα να ευχαριστησω τον ΤS αλλα και αρκετους απο εσας που με "ωθησατε" στο να αποφασισω να κανω την παραγγελια. Μια ακομα απορια θα ηθελα να μου λυσετε, το 4Χ εχει καποια διαφορα στις διαστασεις απο την κινεζικη version οπως ειχε το kate? Ρωταω γιατι ψαχνω για θηκη και τζαμακι προστασιας και δεν εχω ιδεα που να ωαξω στην Ελλαδα η ακομα και αν θα πρεπει να ψαξω σε Κινα.
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Λοιπον παρελαβα χθες το 4Χ οποτε θα ηθελα να ευχαριστησω τον ΤS αλλα και αρκετους απο εσας που με "ωθησατε" στο να αποφασισω να κανω την παραγγελια. Μια ακομα απορια θα ηθελα να μου λυσετε, το 4Χ εχει καποια διαφορα στις διαστασεις απο την κινεζικη version οπως ειχε το kate? Ρωταω γιατι ψαχνω για θηκη και τζαμακι προστασιας και δεν εχω ιδεα που να ωαξω στην Ελλαδα η ακομα και αν θα πρεπει να ψαξω σε Κινα. Το 4X δεν εχει καμια σχεση με το kate (redmi note 3 pro special). ΕΙναι το επομενο μοντελο.
kont Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Προφανώς δεν ρωτάει αυτό αλλά αν το 4χ έχει διαφορά με το απλό 4
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι εχει διαφορα απο το απλο 4. Βρισκονται σε διαφορετικες θεσεις οι υπερυθρες και ειναι λιγο πιο ψηλα το δακτυλικο και καμερα.Υπαρχουν και στο σκρουτζ θηκες αλλα ακομα ακριβουτσικες (με μια αναζητηση θα τις βρεις). Αν μπορεις να κανεις υπομονη, μπορεις να παραγγειλεις απο κανενα ebay 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Προφανώς δεν ρωτάει αυτό αλλά αν το 4χ έχει διαφορά με το απλό 4 Καλύτερη μπαταρία το 4Χ επειδή φοράει τον 625. Γενικά μιλάμε για απίστευτη συσκευή.
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλύτερη μπαταρία το 4Χ επειδή φοράει τον 625. Γενικά μιλάμε για απίστευτη συσκευή. Για τζαμακι/θηκη ρωτησε το παιδι... 1
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Για τζαμακι/θηκη ρωτησε το παιδι... Θήκη μπαίνει από το 4 με κάποιες υποχωρήσεις στις υπέρυθρες, τζάμι μπαίνει από το 4. Σύνολο πλήρωσα κ για τα 2 12 ευρώ. Μέχρι να έρθουν τα Official φοράω αυτά. Πάντως το τζάμι δεν πιάνει όλη την οθόνη.
default Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αυτο θα κανει: https://exoplizin.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/silicon-case-tempered-glass-xiaomi-redmi-4x η κατι τετοιο: https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-frosted-shield-xiaomi-redmi-4-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-golden-5265-proion
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Θήκη μπαίνει από το 4 με κάποιες υποχωρήσεις στις υπέρυθρες, τζάμι μπαίνει από το 4. Σύνολο πλήρωσα κ για τα 2 12 ευρώ. Μέχρι να έρθουν τα Official φοράω αυτά. Πάντως το τζάμι δεν πιάνει όλη την οθόνη. Τζαμι απο οσο ξερω κανει απο το 4 μονο εφοσον εχει κενο στη περιοχη καμερα/ηχειο/αισθητηρα. Διαφορετικα, αν εχει τρυπες καθονται λιγο διαφορετικα. Εσυ εχεις με τρυπες ή με κενο; Η θηκη απο οσο λενε τα περισσοτερα παιδια δεν κανει. Καθεται λιγο πιο πανω η καμερα και δαχτυλικο. Για προσωρινη λυση βεβαια ειναι οκ. Αυτο θα κανει: https://exoplizin.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/silicon-case-tempered-glass-xiaomi-redmi-4x η κατι τετοιο: https://www.e-smartbuy.gr/thikes-kiniton/xiaomi/nillkin-frosted-shield-xiaomi-redmi-4-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-golden-5265-proion Ναι θα κανουν. Προσωπικα θα προτιμουσα της nilkin. Απλα προσπαθουν να σπρωξουν τη tpu θηκη με το τυρακι του tempered glass. Παρε καλυτερα χωριστα τζαμακι. Την ζελατινα που ειχε στην οθονη την εβγαλες; Εγω προσωρινα την αφησα μεχρι να μου ερθει η παραγγελια tempered glass που χω κανει.
vairass Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τζαμι απο οσο ξερω κανει απο το 4 μονο εφοσον εχει κενο στη περιοχη καμερα/ηχειο/αισθητηρα. Διαφορετικα, αν εχει τρυπες καθονται λιγο διαφορετικα. Εσυ εχεις με τρυπες ή με κενο; Η θηκη απο οσο λενε τα περισσοτερα παιδια δεν κανει. Καθεται λιγο πιο πανω η καμερα και δαχτυλικο. Για προσωρινη λυση βεβαια ειναι οκ. Ναι θα κανουν. Προσωπικα θα προτιμουσα της nilkin. Απλα προσπαθουν να σπρωξουν τη tpu θηκη με το τυρακι του tempered glass. Παρε καλυτερα χωριστα τζαμακι. Την ζελατινα που ειχε στην οθονη την εβγαλες; Εγω προσωρινα την αφησα μεχρι να μου ερθει η παραγγελια tempered glass που χω κανει. με κενο ειναι και καθεται μια χαρα, η θηκη μπηκε τελεια, αμα εισαι θεσσαλονικη μπορεις να το δεις
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι με κενο πρεπει να ειναι οκ. Δεν υπαρχει λογος να σκασεις παραπανω χρηματα αν ειναι να παρεις με κενο. Οσον αφορα τη θηκη ισως να διαφερουν μεταξυ τους. Ποια πηρες; Γιατι αλλα παιδια που πηραν γραψαν αυτο που ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα