Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ το ζεσταίνεται και υπάρχει throttling. Για το νότα 3 λέω με τον 650. Αλλά σιγά το πραγμα. Άστο λίγο να κρυώσει. Μόνο σε παιχνίδια το χω παρατηρήσει και μετά από αρκετή ώρα να συμβαίνει.

Τι ρομ φορας?Σοβαρα δε το χω διαβασει πουθενα και το εχω 1 χρονο το κινητο,ημουν απο τους πρωτους που το φερε Ελλαδα.

Όλα τα τεστ λένε ότι ζεσταίνεται και στο τέλος χάνει από τον 625. Ψάξε καλύτερα.

Τι με ενδιαφερει τι λενε τα τεστ.Το εχω το κινητο στα χερια μου και το βλεπω!Throttle δεν εχω παρατηρησει Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α !!

Και οταν ελεγα οτι καθομουν και επαιζα καλοκαιρι με 40 βαθμους και το κινητο να καιει στο χερι(φυσιολογικο με τετοια θερμοκρασια) και να μην εχει παλι throttle,δεν εκανα πλακα.

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια, πανω κατω ιδια εμπειρια χρησης εχουν. Τι τσακωνεστε; Δειτε και το συγκριτικο που εβαλα παραπανω.

Αλλα κακα τα ψεμματα το 3 εχει καλυτερη gpu. Οποτε στο gaming περιμενω να ειναι χειροτερο το 4X (δεν εχω προλαβει να το πιεσω). 

Δημοσ.

Ρε παιδια, πανω κατω ιδια εμπειρια χρησης εχουν. Τι τσακωνεστε; Δειτε και το συγκριτικο που εβαλα παραπανω.

Αλλα κακα τα ψεμματα το 3 εχει καλυτερη gpu. Οποτε στο gaming περιμενω να ειναι χειροτερο το 4X (δεν εχω προλαβει να το πιεσω).

Ίδια εμπειρία αλλά ο 650 φιλτατε όταν ζεσταθεί κάνει "κρακ κρακ" όπως λέει και ο φίλος μου ο Βλαχακης.

Το είχα το 3αρι... Το 4χ είναι καλύτερο στα πάντα σε όλα ακόμα και στις βίδες κάτω στα ηχεία που δεν έχει ( δεν φαίνονται)

Δημοσ.

Ίδια εμπειρία αλλά ο 650 φιλτατε όταν ζεσταθεί κάνει "κρακ κρακ" όπως λέει και ο φίλος μου ο Βλαχακης.

Το είχα το 3αρι... Το 4χ είναι καλύτερο στα πάντα σε όλα ακόμα και στις βίδες κάτω στα ηχεία που δεν έχει ( δεν φαίνονται)

Οταν και αν ζεσταθει. Αν ζεσταθει στο gaming (μονο εκει μπορω να φανταστω να ανεβαζει) ισως να χει ιδια αποδοση με τον 625. Διαφορετικα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η gpu adreno 510 τα παει καλυτερα. 

Τα κινητα εχουν ιδια εμπειρια χρησης με εξαιρεση το gaming, πως να το κανουμε δηλαδη; Χωρις να σημαινει οτι τα παει ασχημα.

Και με αυτο που λεω δεν ειναι για να μειωσω τη συσκευη (στη τελικη με αυτην ειμαι τωρα). Ισα ισα που αυτο που λεω ειναι οτι παροτι εχει καλυτερη αυτονομια δεν χανει σε ταχυτητα τελικα. Και οσοι λενε οτι υστερει σε ταχυτητα το Note 4X, μαλλον δεν την εχουν δουλεψει τη συσκευη. 

Δημοσ.

Οταν και αν ζεσταθει. Αν ζεσταθει στο gaming (μονο εκει μπορω να φανταστω να ανεβαζει) ισως να χει ιδια αποδοση με τον 625. Διαφορετικα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η gpu adreno 510 τα παει καλυτερα. 

Τα κινητα εχουν ιδια εμπειρια χρησης με εξαιρεση το gaming, πως να το κανουμε δηλαδη; Χωρις να σημαινει οτι τα παει ασχημα.

Και με αυτο που λεω δεν ειναι για να μειωσω τη συσκευη (στη τελικη με αυτην ειμαι τωρα). Ισα ισα που αυτο που λεω ειναι οτι παροτι εχει καλυτερη αυτονομια δεν χανει σε ταχυτητα τελικα. Και οσοι λενε οτι υστερει σε ταχυτητα το Note 4X, μαλλον δεν την εχουν δουλεψει τη συσκευη. 

http://www.gizmodo.in/indiamodo/why-qualcomm-snapdragon-625-is-the-right-choice-for-xiaomi-redmi-note-4/articleshow/56687317.cms

εδω λεει μερικα...

Διαβαστεε

Δημοσ.

Ασχετα με τα  τηλεφωνα...το αρθρο που εβαλες ειναι πραγματικα πολυ ερασιτεχνικο και μετριο..εχει πολλα λαθη και τα περισσοτερα σχολια των κραζουν κανονικοτατα..

Βασικα πραγματα τα εχει κανει λαθος...το προσπερναμε..

Δημοσ.

Αρθρα απο gizmodo.... πιο ασχετοι πεθαινεις.. (ασχετα με το θεμα για το xiaomi).

Πιθανοτατα τα αρθρα του ΟΚ να ειναι πολυ καλυτερα....

Δημοσ.

Τα άρθρα σας πείραξαν τώρα όχι η αλήθεια οκ

Πoια αληθεια μωρε? Ξαναλεω, ασχετα με τις διαφορες των snap 625-650, το αρθρο που εβαλες ειναι για τα Πανηγυρια, απλα ριξε μια ματια πριν ανεβασεις καποιο review..

Δημοσ.

Πoια αληθεια μωρε? Ξαναλεω, ασχετα με τις διαφορες των snap 625-650, το αρθρο που εβαλες ειναι για τα Πανηγυρια, απλα ριξε μια ματια πριν ανεβασεις καποιο review..

Αυτό λέω το άρθρο σε πειράζει, η αλήθεια είναι ότι ο 625 είναι πολύ καλύτερος αλλιώς θα τον έβαζαν,παλιό μοντέλο σε ξεφτίλα τιμή θα τον αγόραζε η xiaomi.

Δημοσ.

Αφηστε το γαιδαρο του καθενος στην ησυχια! Να χαν ιδια τιμη να την καναμε αυτη την αναλυση,

Το καθενα ειναι vfm για τα λεφτα του.

• Like 2
Δημοσ.

Αφηστε το γαιδαρο του καθενος στην ησυχια! Να χαν ιδια τιμη να την καναμε αυτη την αναλυση,

Το καθενα ειναι vfm για τα λεφτα του.

Αυτό ναι Οκ δεκτό

Δημοσ.

Αυτό λέω το άρθρο σε πειράζει, η αλήθεια είναι ότι ο 625 είναι πολύ καλύτερος αλλιώς θα τον έβαζαν,παλιό μοντέλο σε ξεφτίλα τιμή θα τον αγόραζε η xiaomi.

Οτι πεις.καλυτερος ο 625 του 650?Ναι παιδι μου.

Θες καλυτερος και ο 410 τους 650?καλυτερος και αυτος.

Βαλε και κανα review του μπαρμπα βαγγελη να μας πει τις αληθειες και να μας ανοιξει τα ματια.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...