Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι... adreno 510 vs 506

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p5.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477p5.php

Επισης η διαφορα του επεξεργαστη ειναι αμεσα εμφανη σε βαριες ιστοσελιδες, οι 2 Α72 ειναι πιο ισχυροι απο τους 8 A53.

Και το Broswing ειναι κατα βαση single core εργασια.. δυστυχως...

Εγώ που τα έχω αλλάξει όλα λέω ότι το 3 είχε lag και ξέρεις γιστι; φυσικά δνε ξέρεις...

Γιατί ο 652 ζεσταίνεται και χάνει την δύναμη του ενώ ο 625 δεν μασάει τίποτα!!!

Λες να είναι χαζή η xiaomi να μην βάλει τον πιο φθηνό 652; τσάμπα θα τον έπαιρνε από την Qualcomm.

• Like 1
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξερω για lag, δεν εχω συναντησει γιατι δε παιζω παιχνιδια και τα 2 πιο βαρια πραγματα που κανω ειναι

1. να σερφαρω το πολυ με 2-3 tabs αντε και κανα youtube.

2. να ανοιγω μερικα ομολογουμενως μεγαλα ecxel μεσω onedrive για τη δουλεια.

Με λιγα λόγια εργασιες που χρειαζονται συντομη δυναμη και οχι διαρκεια.

Τα excel παντως τα ανοιγει εμφανως πιο γρηγορα απο το 4 (επισης απο κωτσοβολο) που εχει ο συναδελφος -μπορει και στο μισο χρονο-.

Δε τραβαω φωτογραφιες, δε τραβαω βιντεο, δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο....

Δημοσ.

Δε ξερω για lag, δεν εχω συναντησει γιατι δε παιζω παιχνιδια και τα 2 πιο βαρια πραγματα που κανω ειναι

1. να σερφαρω το πολυ με 2-3 tabs αντε και κανα youtube.

2. να ανοιγω μερικα ομολογουμενως μεγαλα ecxel μεσω onedrive για τη δουλεια.

Με λιγα λόγια εργασιες που χρειαζονται συντομη δυναμη και οχι διαρκεια.

Τα excel παντως τα ανοιγει εμφανως πιο γρηγορα απο το 4 (επισης απο κωτσοβολο) που εχει ο συναδελφος -μπορει και στο μισο χρονο-.

Δε τραβαω φωτογραφιες, δε τραβαω βιντεο, δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο....

Σε γενική χρήση ο 652 ζεσταίνεται πιο γρήγορα, μπορείς να το διαβάσεις στο ίντερνετ.

Τώρα οκ αν ανοίγει πιο γρήγορα το Excel δεν το ξέρω ειλικρινά.

• Like 1
Δημοσ.

Δε διαφωνώ προς Θεού!

Απλά τόνισα τη διαφορά δύναμης στο άνοιγμα του φύλλου Excel (όχι της εφαρμογής) γιατί κατά το άνοιγμα υπολογίζονται όλες οι συναρτήσεις του φύλλου.

Δημοσ.

Εγώ που τα έχω αλλάξει όλα λέω ότι το 3 είχε lag και ξέρεις γιστι; φυσικά δνε ξέρεις...

Γιατί ο 652 ζεσταίνεται και χάνει την δύναμη του ενώ ο 625 δεν μασάει τίποτα!!!

Λες να είναι χαζή η xiaomi να μην βάλει τον πιο φθηνό 652; τσάμπα θα τον έπαιρνε από την Qualcomm.

Πρωτον δεν εχει 652 το 3.

Δευτερον ζεσταινεται και κανει throttle?

Αρα μενα ειναι ιδιαιτερο κομματι που καλοκαιριατικα με 40 βαθμους καθομουν και επαιζα και δε παρατηρησα τιποτα τετοιο?

Μη λες αερολογιες σε παρακαλω.

Ο 650/652 πιο φθηνος,γιατι?Σου εδωσαν τιμοκαταλογο και το ειδες?

Επισης η χιαομι εχει καταλαβει τι ενδιαφερει το κοσμο και εβαλε τον 625 για αλλο λογο.Για να κραταει μπαταρια,αφου για το 3αρι αυτο ηταν που προσεχε ο καθενας που το παιρνε.Και ναι για το μεσο χρηστη ο 625 ειναι υπεραρκετος.Οπως ειπα μονο εαν παιζεις κανα βαρυ παιχνιδι θα δεις διαφορα και πιο πολυ λογω gpu.

Δημοσ.

ειμαι περιεργος αν αυτος που λεει οτι ζεστενεται ο 652 (που εννοει 650) αν εχει δουλεψει ποτε το κινητο αυτο...

Δημοσ.

ειμαι περιεργος αν αυτος που λεει οτι ζεστενεται ο 652 (που εννοει 650) αν εχει δουλεψει ποτε το κινητο αυτο...

Μικρή διαφορά έως καθόλου 650/652

Και είχα την συσκευή.... Υπαρχουν τα στοιχεία μου στα μαγαζιά

Δωσε 150 ευρώ στοίχημα και πάμε να στο αποδείξω.

Δημοσ.

Παιδια ειρηνη ημιν.

Οι πρωτες εντυπωσεις που εχω απο το Note 4X ειναι πολυ καλες και δεν εχω καταλαβει διαφορες (ειχα και τις αλλες 2 συσκευες). Μου δινει την αισθηση οτι εχει κανει τοσο καλο optimization που καλυπτει τυχον "αδυναμιες" του soc. Μετα απο μερικες μερες που θα το χω πιεσει περισσοτερο θα σας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη. Τωρα το αν μια εφαρμογη ανοιγει πιο γρηγορα στη μια συσκευη δεν λεει τιποτα γιατι μπορει αλλες 10 να ανοιγουν στο αλλο γρηγοροτερα. 

Οπως λεει και ο dante, το πιθανοτερο ειναι τυχον διαφορες να γινονται αισθητες σε gaming που ο 506 προφανως και χανει σε σχεση με τον 510. Σε ανοιγμα εφαρμογων ή σελιδων δεν βλεπω καποια διαφορα (και ειμαι και αρκετα ψειρας). Βεβαια δεν τα χω συγκρινει και διπλα διπλα...

Επισης μη φανατιζομαστε με τους soc γιατι πολλες φορες η εμπειρια χρησης διαφερει απο τα "χαρτια". Το optimization παιζει μεγαλο ρολο. Τεσπα, αρκετα offtopic βγηκαμε... :)

Δημοσ.

Παιδια ειρηνη ημιν.

Οι πρωτες εντυπωσεις που εχω απο το Note 4X ειναι πολυ καλες και δεν εχω καταλαβει διαφορες (ειχα και τις αλλες 2 συσκευες). Μου δινει την αισθηση οτι εχει κανει τοσο καλο optimization που καλυπτει τυχον "αδυναμιες" του soc. Μετα απο μερικες μερες που θα το χω πιεσει περισσοτερο θα σας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη. Τωρα το αν μια εφαρμογη ανοιγει πιο γρηγορα στη μια συσκευη δεν λεει τιποτα γιατι μπορει αλλες 10 να ανοιγουν στο αλλο γρηγοροτερα.

Οπως λεει και ο dante, το πιθανοτερο ειναι τυχον διαφορες να γινονται αισθητες σε gaming που ο 506 προφανως και χανει σε σχεση με τον 510. Σε ανοιγμα εφαρμογων ή σελιδων δεν βλεπω καποια διαφορα (και ειμαι και αρκετα ψειρας). Βεβαια δεν τα χω συγκρινει και διπλα διπλα...

Επισης μη φανατιζομαστε με τους soc γιατι πολλες φορες η εμπειρια χρησης διαφερει απο τα "χαρτια". Το optimization παιζει μεγαλο ρολο. Τεσπα, αρκετα offtopic βγηκαμε... :)

Εσύ πήρες δύο συσκευές εγώ πήρα όλες τις σειρές μόλις ήρθαν Ελλάδα το 3 άξιζε τα 199 αλλά φαινόταν καθαρή κινεζια, το 4 δεν το έχει αυτό είναι πανέμορφο..Xiaomi NOTE 4x global edition with B20,βγηκε κ σε μαύρο οπότε ίσως κάνω την αλλαγή.

Δημοσ.

Εσύ πήρες δύο συσκευές εγώ πήρα όλες τις σειρές μόλις ήρθαν Ελλάδα το 3 άξιζε τα 199 αλλά φαινόταν καθαρή κινεζια, το 4 δεν το έχει αυτό είναι πανέμορφο..Xiaomi NOTE 4x global edition with B20,βγηκε κ σε μαύρο οπότε ίσως κάνω την αλλαγή.

Τις αλλες 2 note εννοουσα. Note 3 pro se και Note 4. Αλλα εχω παρει και mi5. Το Note 4X ειναι η τεταρτη xiaomi συσκευη που παιρνω. Απλα σχολισα σε σχεση με τα αλλα 2 και το mi5 για ευνοητους λογους.

Και ναι το μαυρο ειναι πανεμορφο. Ντρεπομαι να του βαλω θηκη. Οι ασημενιες γραμμες καθως και τα περιγραμματα σε καμερα, δαχτυλικο και πληκτρα κανουν πολυ ωραια αντιθεση στο μαυρο.

Οσον αφορα την offtopic συγκριση, οποιος ενδιαφερεται ας δει και αυτο.  https://www.youtube.com/watch?v=ijPU3PhVX_4&t=270s
Πανω κατω ιδια αποδοση εχουν με εξαιρεση το gaming χωρις να σημαινει οτι τα παει ασχημα.
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ το ζεσταίνεται και υπάρχει throttling. Για το νότα 3 λέω με τον 650. Αλλά σιγά το πραγμα. Άστο λίγο να κρυώσει. Μόνο σε παιχνίδια το χω παρατηρήσει και μετά από αρκετή ώρα να συμβαίνει.

Δημοσ.

Εγώ επιβεβαιωνω ότι δεν έχει throttling το 3 pro. Πολύ δύσκολα ανεβάζει θερμοκρασία. Άψογο ως τώρα και με εκπληκτική μπαταρία

Δημοσ.

Εγώ επιβεβαιωνω ότι δεν έχει throttling το 3 pro. Πολύ δύσκολα ανεβάζει θερμοκρασία. Άψογο ως τώρα και με εκπληκτική μπαταρία

Όλα τα τεστ λένε ότι ζεσταίνεται και στο τέλος χάνει από τον 625. Ψάξε καλύτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...