Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδια λεφτα; Οπως εισαι το πηρες και φευγεις ;)

Συμφωνώ , ειδικά εάν και το redmi 3 pro το είχες παραγγείλει gold , δηλαδή σου αρέσει το χρώμα πάρτο είναι καλή λύση.

Εμένα προσωπικά το gold δεν μου αρέσει, θα ρώταγα εάν υπάρχει περίπτωση να δώσουν το μαύρο :)

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ , ειδικά εάν και το redmi 3 pro το είχες παραγγείλει gold , δηλαδή σου αρέσει το χρώμα πάρτο είναι καλή λύση.

Εμένα προσωπικά το gold δεν μου αρέσει, θα ρώταγα εάν υπάρχει περίπτωση να δώσουν το μαύρο :)

Μολις το εφερε σε μαυρο (το ειδα σε you.gr και πλαισιο). Οποτε δεν χανει τιποτα να ρωτησει αν το προτιμα ;) 

Δημοσ.

Επειδη εχω το Redmi 3 το απλο σε μαυρο-γρι και αυτο ειναι για την γυναικα μου, το προτιμω σε gold για να διαφερει και επισης της αρεσε περισσοτερο. Το μονο που με χαλαει σε σχεση με την αρχικη παραγγελια ειναι οτι αυτο το gold ειναι με ασπρο πλαισιο στην μπροστινη πλευρα αλλα στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα. 

Δημοσ.

Επειδη εχω το Redmi 3 το απλο σε μαυρο-γρι και αυτο ειναι για την γυναικα μου, το προτιμω σε gold για να διαφερει και επισης της αρεσε περισσοτερο. Το μονο που με χαλαει σε σχεση με την αρχικη παραγγελια ειναι οτι αυτο το gold ειναι με ασπρο πλαισιο στην μπροστινη πλευρα αλλα στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις ολα. 

Πλακα κανεις; Σε ολα ειναι καλυτερο το 4X (με εξαιρεση ισως το gaming χωρις να σημαινει οτι τα παει ασχημα) και το παιρνεις με 179 ευρω. Ουτε απο κινα να το παιρνες (τριγωνικη αποστολη). Αν παλι ειναι να προβληματιζεσαι ειμαι διατεθειμενος να το αγορασω να να σε ελαφρωσω απο το προβλημα  :-D  :P

Δημοσ.

Το τσιμπας χωρις δευτερη σκεψη το 4αρι.

Ανωτερο εκτος απο gpu-cpu που εκτος και αν παιζεις δε θα δεις διαφορα.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω, έγινε και σε μένα η πρόταση και την αποδέχθηκα, αν και αρχικά θύμωσα γιατί αν δεν ξανατηλεφωνούσα σήμερα εγώ μάλλον θα το περίμενα επ' άπειρον.

Δημοσ.

Μισό λεπτό... Το NOTE 3 έχει καλύτερη κάρτα γραφικών;

Ναι... adreno 510 vs 506

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p5.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477p5.php

Επισης η διαφορα του επεξεργαστη ειναι αμεσα εμφανη σε βαριες ιστοσελιδες, οι 2 Α72 ειναι πιο ισχυροι απο τους 8 A53.

Και το Broswing ειναι κατα βαση single core εργασια.. δυστυχως...

Δημοσ.

Ναι... adreno 510 vs 506

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p5.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477p5.php

Επισης η διαφορα του επεξεργαστη ειναι αμεσα εμφανη σε βαριες ιστοσελιδες, οι 2 Α72 ειναι πιο ισχυροι απο τους 8 A53.

Και το Broswing ειναι κατα βαση single core εργασια.. δυστυχως...

Ναι εχει καλυτερη gpu... για τα υπολοιπα ομως δεν ειμαι σιγουρος. Σε συγκριτικα φαινεται να σκρολαρουν εξισου καλα.

Γενικα ειναι κατωτερος soc αλλα εχει γινει πολυ καλο optimization. Δεν νομιζω να δεις αλλου διαφορα περαν απο το gaming (και παντα μιλαμε για βαρια παιχνιδια και ρυθμισεις στο full)

Δημοσ.

Δε φαινεται διαφορα στο scrolling, στο φορτωμα και στην εμφανιση περιεχομενου φαινεται.

Δημοσ.

Μη το λες. Υπαρχουν σελιδες με πολυ υλικο που καθως σκρολαρεις πεφτει σε fps (δεν μιλησα για παγωμα). Εγω εκει δεν ειδα να χανει. 

Δημοσ.

Συνηθως αυτο συμβαινει απο ελειψη μνημης και εξαρταται και απο το browser, οπως και στα pc.

Αυτο που αναφερεις συμβαινει γιατι ο browser δε κανει render ολο το περιεχομενο της 50 μετρα :P σελιδας αλλα ενα μικρο μερος της, οσο κατεβαινεις κανει render και τα υπολοιπα κομματια. Εκει ενας δυνατος 2πυρηνος οπως ο 650 ειναι καλυτερος (με τη προυποθεση οτι εχεις μνημη). Εαν καποιος browser κανει render ολη τη σελιδα θα εχεις μεγαλυτερους χρονους φορτωματος αλλα ομαλοτερη κυλιση.

Απο την αλλη εαν ανοιγεις 15 tabs τοτε μαλλον ο 625 ειναι καλυτερη λυση.

Βασικα πλεον το ιδιο πραγμα που συμβαινει και στα pc γινεται :P μαμωτο...

Ασχετο/Σχετικο.

Μολις μου ηρθε και 8.2.3 στη Καίτη, φοβισμενος απο αυτο που διαβαζα για διαγραφες και επαναφορες ειμουν διστακτικος στο να κανω την ενημερωση αλλα ταλικα ολα πηγαν μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...