batatoudis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Offtopic Νομίζω χιουμοριστικά το έκανε το σχόλιο ο Jeronymo και το βρήκα και πολύ έξυπνο! Άλλωστε, αν εξαιρέσεις συγκεκριμένα κινεζομάγαζα που λειτουργούν σε πιο επαγγελματικά πρότυπα (που και αυτά έχουν κάνει λάθη κατά καιρούς), η συναλλαγή με αυτά πρέπει να αντιμετωπίζεται πάντα προσεκτικά. Δεν είπε πουθενά για χαμηλή ποιότητα κινέζικων προϊόντων τεχνολογίας ή οτιδήποτε σχετικό, άλλωστε θα έβαζα στοίχημα πως έχει αμιγώς κινέζικο κινητό (κι όχι από αυτά τα κρυφοκινέζικα όπως apple και δε συμμαζεύεται )
Antretng Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Να το κανες το σχολιο αυτο το 1997 οκ,αλλα το 2017 να μιλας για κινεζικα προιοντα ενω το 99% απ οτι εχεις γυρω σου αυτη τη στιγμη ειναι κινεζικο η κατασκευασμενο στην Κινα ειναι λιγο ατοπο. Οι κινεζοι πλεον εχουν αποκτησει τοση τεχνογνωσια απο τα χρονια που κατασκευαζουν τα προιντα που σχεδιαζει ο υπολοιπος πλανητης που πραγματικα ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια αυτη τη στιγμη. Οποιος παρακολουθει τις τεχνολογικες εξελιξεις το ξερει αυτο. Βλεπουν,μαθαινουν και βελτιωνουν.Α ναι,και η apple ακριβως το ιδιο κανει.Και δεν τα κατασκευαζει στον λευκο οικο τα προιοντα της,στην Κινα τα δινει γιατι η Κινα εχει εκτος απο φθηνα χερια και την υψηλη τεχνολογια να τα κατασκευασει.Πολλοι ξεχνανε το δευτερο. Για τα κινεζομαγαζα μιλησε ο φιλος... οχι για τη ποιοτητα των κινητων.
default Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εμένα εχθές ήρθε η παραγγελία μου 2x Xiaοmi redmi note 3 και γεμάτος χαρά που θα αλλάξω κινητό ( εχω το xperia x8...7 χρόνια τώρα..) βγαίνω να τα παραλάβω απο τον κούριερ ( πήρα 2 ενα για μένα ενα για ενα φίλο) και μου λεει ποσο είναι και του δινώ τα λεφτά, αλλά το πακέτο μου φαινοταν μικρό και λέω για μισο λίγο και το ανοίγω ( παντά μπροστά στον κουριερ) και τι να δω απο 2 κινήτα που παρήγγειλα είχε μεσα η συσκευασία μόνο 1...... μετά απο πολύ μπλα μπλα και τον κουριερ να μου λεει πως απαγορεύεται να ανοίξω την συσκευασια πριν υπογραψω/πληρώσω και οτι δεν μπορει να μου δώσει τα χρηματά μου πίσω ενω να του εξηγώ οτι δεν πληρώνω 1 κινητο διπλο και οτι δεν θα βρώ το δίκιο μου με τον Κώτσόβολο μου έδωσε τα χρήματα μου πίσω και πήρε το κινητό πίσω... και μέτα πήρα Κωτσόβολο και μιλήσα με εναν υπάλληλο και μου είπε πως θα με ενημερώσουν.... Ποτε εκανες την παραγγελια σου? Ρωταω γιατι προσπαθω να καταλαβω ποσο χρονο θα χρειαστει για την δικια μου.
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ποτε εκανες την παραγγελια σου? Ρωταω γιατι προσπαθω να καταλαβω ποσο χρονο θα χρειαστει για την δικια μου. 24/3 Σήμερα πήρα πάλι τηλέφωνο και μου λένε απο την επόμενη εβδομάδα... Κωτσόβολος....... εγγύηση.... ότι να ναι 1
AntiCambeR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εχει λήξει η επιλογή «Παζάρεψέ το» στον Κωτσόβολο που έβγαινε στα 179€;Δεν το βλέπω στο site.
Genatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εχει λήξει η επιλογή «Παζάρεψέ το» στον Κωτσόβολο που έβγαινε στα 179€;Δεν το βλέπω στο site. Ναι εδω και 3-4 μερες!
xgol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Να το κανες το σχολιο αυτο το 1997 οκ,αλλα το 2017 να μιλας για κινεζικα προιοντα ενω το 99% απ οτι εχεις γυρω σου αυτη τη στιγμη ειναι κινεζικο η κατασκευασμενο στην Κινα ειναι λιγο ατοπο. Οι κινεζοι πλεον εχουν αποκτησει τοση τεχνογνωσια απο τα χρονια που κατασκευαζουν τα προιντα που σχεδιαζει ο υπολοιπος πλανητης που πραγματικα ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια αυτη τη στιγμη. Οποιος παρακολουθει τις τεχνολογικες εξελιξεις το ξερει αυτο. Βλεπουν,μαθαινουν και βελτιωνουν.Α ναι,και η apple ακριβως το ιδιο κανει.Και δεν τα κατασκευαζει στον λευκο οικο τα προιοντα της,στην Κινα τα δινει γιατι η Κινα εχει εκτος απο φθηνα χερια και την υψηλη τεχνολογια να τα κατασκευασει.Πολλοι ξεχνανε το δευτερο. Αν δουλευες σε νοσοκομειο θα βλεπες τι σημαινει κινεζικο προιον. 1
fonzi Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Για δείκτη sar αναφέρει κάτι στα έγγραφα που το συνοδεύουν;
TheAccountant Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν δουλευες σε νοσοκομειο θα βλεπες τι σημαινει κινεζικο προιον. Τι σημαινει πες μας. Δουλευα σε εταιρια που προμηθευε το δημοσιο με ορθοπαιδικα υλικα απο διαφορες χωρες οποτε εχω μια ιδέα. Εσυ ομως τι καταλαβαινεις? Οπως σου ειπαν βεβαια, ο κοσμος τριγυρω σου ειναι 50% made in china αλλα αυτο δεν φαινεται να σου λεει κατι.
xgol Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Eγω τα χρησιμοποιώ καθημερινά στην κλινική πράξη σαν ιατρός και βλέπω και τα μειονεκτήματά τους, την ποιότητα κατασκευής και την πιθανότητα να σε "προδώσουν" σε δύσκολες καταστάσεις, και το πλεονέκτημά τους, το εξής ένα δηλαδή, την τιμή.. Και όχι μόνο εγώ, την ίδια άποψη έχουμε όλοι, απο τους νοσηλευτές, μέχρι τον Καθηγητή. Ακούω τα δικά σου επιχειρήματα. 1
Billator Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Eγω τα χρησιμοποιώ καθημερινά στην κλινική πράξη σαν ιατρός και βλέπω και τα μειονεκτήματά τους, την ποιότητα κατασκευής και την πιθανότητα να σε "προδώσουν" σε δύσκολες καταστάσεις, και το πλεονέκτημά τους, το εξής ένα δηλαδή, την τιμή.. Και όχι μόνο εγώ, την ίδια άποψη έχουμε όλοι, απο τους νοσηλευτές, μέχρι τον Καθηγητή. Ακούω τα δικά σου επιχειρήματα. Κ πάλι μπερδεύεσαι...Αλλο να παίρνεις τα χειρότερα κινέζικα κ άλλο να είναι απλά κινέζικα κ να λες ότι είναι μουφα/κακής ποιότητας/αναξιόπιστα 1
Antretng Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Κ πάλι μπερδεύεται...Αλλο να παίρνεις τα χειρότερα κινέζικα κ άλλο να είναι απλά κινέζικα κ να λες ότι είναι μουφα/κακής ποιότητας/αναξιόπιστα Ακριβως αυτο. Στη τελικη υπαρχουν και "επωνυμα" που ειναι αρκετα αναξιοπιστα (πχ LG στα κινητα)
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εμένα εχθές ήρθε η παραγγελία μου 2x Xiaοmi redmi note 3 και γεμάτος χαρά που θα αλλάξω κινητό ( εχω το xperia x8...7 χρόνια τώρα..) βγαίνω να τα παραλάβω απο τον κούριερ ( πήρα 2 ενα για μένα ενα για ενα φίλο) και μου λεει ποσο είναι και του δινώ τα λεφτά, αλλά το πακέτο μου φαινοταν μικρό και λέω για μισο λίγο και το ανοίγω ( παντά μπροστά στον κουριερ) και τι να δω απο 2 κινήτα που παρήγγειλα είχε μεσα η συσκευασία μόνο 1...... μετά απο πολύ μπλα μπλα και τον κουριερ να μου λεει πως απαγορεύεται να ανοίξω την συσκευασια πριν υπογραψω/πληρώσω και οτι δεν μπορει να μου δώσει τα χρηματά μου πίσω ενω να του εξηγώ οτι δεν πληρώνω 1 κινητο διπλο και οτι δεν θα βρώ το δίκιο μου με τον Κώτσόβολο μου έδωσε τα χρήματα μου πίσω και πήρε το κινητό πίσω... και μέτα πήρα Κωτσόβολο και μιλήσα με εναν υπάλληλο και μου είπε πως θα με ενημερώσουν.... Δυστηχως ο Κωτσοβολος επειδη γενικα επεσε αρκετη διαφημιση απο αυτον(ολως τυχαιως τα xiaomi κινητα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι τα συνδεσαμε με τον Κωτσοβολο) για να καλυψει τον ογκο των παραγγελιων την πατησε αν ισχυει το παραπανω παραδειγμα.
default Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Λοιπον, ενα update απο μενα σχετικα με την παραγγελια. Ο Κοτσοβολος μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε οτι θα καθυστερηση λογο εισαγωγεα η παραγγελια μου οποτε τους πηρα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι θα ικανοποιηθει εστω και καθυστερημενα. Τηλεφωνικα μου ειπαν οτι ο εισαγωγεας (Infoquest) δεν μπορει να καλυψει τις παραγγελειες οποτε τους εχουν ενημερωσει οτι υπαρχει η αντιπροταση του εισαγωγεα στα ιδια λεφτα το Xiomi Note 4X http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold. Κατα την γνωμη σας ειναι καλη η αντιπροταση?
Antretng Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Λοιπον, ενα update απο μενα σχετικα με την παραγγελια. Ο Κοτσοβολος μου εστειλε μηνυμα και μου ειπε οτι θα καθυστερηση λογο εισαγωγεα η παραγγελια μου οποτε τους πηρα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι θα ικανοποιηθει εστω και καθυστερημενα. Τηλεφωνικα μου ειπαν οτι ο εισαγωγεας (Infoquest) δεν μπορει να καλυψει τις παραγγελειες οποτε τους εχουν ενημερωσει οτι υπαρχει η αντιπροταση του εισαγωγεα στα ιδια λεφτα το Xiomi Note 4X http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold. Κατα την γνωμη σας ειναι καλη η αντιπροταση? Ιδια λεφτα; Οπως εισαι το πηρες και φευγεις 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα