Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έχουν κάνει σαλάτα.

κάθε μια κυκλοφορία redmi μοντέλου , πάει χονδρικά κάπως έτσι :

redmi για Κίνα με mediatek

redmi για Ινδία με snapdragon

κ αν τύχει βγάλουν redmi international με snapdragon + b20 (800άρα)

ως τώρα η international του redmi note 4 είναι μόνο με 3/32 gb

θέλει λίγη προσοχή μόνο

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κάθε μια κυκλοφορία redmi μοντέλου , πάει χονδρικά κάπως έτσι :

redmi για Κίνα με mediatek

redmi για Ινδία με snapdragon

κ αν τύχει βγάλουν redmi international με snapdragon + b20 (800άρα)

ως τώρα η international του redmi note 4 είναι μόνο με 3/32 gb

θέλει λίγη προσοχή μόνο

Ξέρω το έχω ήδη εδώ και 7 μέρες, το έψαξα πολύ για να το πάρω από τους πρώτους, ελληνικό είναι, στα μαγαζιά δεν υπάρχει το έκανα παραγγελία welcomestores, ακόμα έχουν το παλιό στοκ αυτοι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχουν κάνει σαλάτα.

To αυτο, αντε βγαλε ακρη με τις διαφορετικες εκδοσεις  :devil:

Ο ενας λεει 4Χ το σωστο, ο αλλος αποφασισε να το βαφτισει 4Χ για να ξεχωριζει

Δημοσ.

To αυτο, αντε βγαλε ακρη με τις διαφορετικες εκδοσεις :devil:

Εσύ να κοιτάς sd 625 and B20, αυτό είναι το σωστό ανεξάρτητα από την ονομασία του.

Δημοσ.

To αυτο, αντε βγαλε ακρη με τις διαφορετικες εκδοσεις  :devil:

Κανενας δεν ειπε οτι λεγεται 4Χ το "σωστο". Εσυ ψαχνεις 4Χ απο κωτσοβολο, you, welcomestores κλπ διανομεις της infoquest και Redmi Note 4 Global απο σκρουτζ ή κινα. 

Ειναι επιβεβαιωμενο παιδια απο την ιδια την infoquest, μην το ψαχνετε. Αν το θελετε απλα παρτε το ;)

Παρεμπιποντως υπαρχει θεμα για το note 4 global χωριστο. Μην το γεμιζουμε με offtopic.

Δημοσ.

Όσοι παρήγγειλαν και παρέλαβαν το κινητό, μετά από πόσες ημέρες σας ήρθε; Απο χθες είναι υπό εκτέλεση, σας έστειλαν κάποιο sms αποστολής; e-mail;

Δημοσ.

Όσοι παρήγγειλαν και παρέλαβαν το κινητό, μετά από πόσες ημέρες σας ήρθε; Απο χθες είναι υπό εκτέλεση, σας έστειλαν κάποιο sms αποστολής; e-mail;

Επικοινώνησε αν θες μαζί τους στο facebook, δίνοντας τον κωδικό της παραγγελίας σου αλλιώς μπορείς και τηλεφωνικά

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο Δευτερα πρωι (παραγγελια βραδυ Κυριακης 26/3) και μου ειπαν οτι περιμενουν απο τον εισαγωγεα να τους στειλει προιον. Οποτε μαλλον θα αργησει λιγο. (Η ευγενικοτατη κατα τα αλλα υπαλληλος δεν ηξερε να μου πει ποσες μερες).

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησα μαζι τους στο τηλεφωνο Δευτερα πρωι (παραγγελια βραδυ Κυριακης 26/3) και μου ειπαν οτι περιμενουν απο τον εισαγωγεα να τους στειλει προιον. Οποτε μαλλον θα αργησει λιγο. (Η ευγενικοτατη κατα τα αλλα υπαλληλος δεν ηξερε να μου πει ποσες μερες).

Πότε έκανες την παραγγελία;

Δημοσ.

Πότε έκανες την παραγγελία;

Εγώ παρήγγειλα Σάββατο 25/3 11:00 (πρωί) και σήμερα μου είπαν πως μπορεί να παραδώσουν και σε 10-15 εργάσιμες.
Δημοσ.

Εμένα εχθές ήρθε η παραγγελία μου 2x Xiaοmi redmi note 3 και γεμάτος χαρά που θα αλλάξω κινητό ( εχω το xperia x8...7 χρόνια τώρα..) βγαίνω να τα παραλάβω απο τον κούριερ ( πήρα 2 ενα για μένα ενα για ενα φίλο) και μου λεει ποσο είναι και του δινώ τα λεφτά, αλλά  το πακέτο μου φαινοταν μικρό και λέω για μισο λίγο και το ανοίγω ( παντά μπροστά στον κουριερ) και τι να δω απο 2 κινήτα που παρήγγειλα  είχε μεσα η συσκευασία μόνο 1......

μετά απο πολύ μπλα μπλα και τον κουριερ να μου λεει πως απαγορεύεται να ανοίξω την συσκευασια πριν υπογραψω/πληρώσω και οτι δεν μπορει να μου δώσει τα χρηματά μου πίσω ενω να του εξηγώ οτι δεν πληρώνω 1 κινητο διπλο και οτι δεν θα βρώ το δίκιο μου με τον Κώτσόβολο μου έδωσε τα χρήματα μου πίσω και πήρε το κινητό πίσω...
και μέτα πήρα Κωτσόβολο και μιλήσα με εναν υπάλληλο και μου είπε πως θα με ενημερώσουν....

• Like 1
Δημοσ.

Όταν εμπορεύεσαι κινέζικα προιόντα μάλλον κολλάς τις συνήθειες των κινεζομάγαζων :-)

Κοίτα που θα πρέπει να κάνουμε βιντεάκια unboxing και με τα δέματα του Κώτσου!!!

• Like 5
Δημοσ.

Όταν εμπορεύεσαι κινέζικα προιόντα μάλλον κολλάς τις συνήθειες των κινεζομάγαζων :-)

Κοίτα που θα πρέπει να κάνουμε βιντεάκια unboxing και με τα δέματα του Κώτσου!!!

χαχαχαχα καλο!
Δημοσ.

Να το κανες το σχολιο αυτο το 1997 οκ,αλλα το 2017 να μιλας για κινεζικα προιοντα ενω το 99% απ οτι εχεις γυρω σου αυτη τη στιγμη ειναι κινεζικο η κατασκευασμενο στην Κινα ειναι λιγο ατοπο.

Οι κινεζοι πλεον εχουν αποκτησει τοση τεχνογνωσια απο τα χρονια που κατασκευαζουν τα προιντα που σχεδιαζει ο υπολοιπος πλανητης που πραγματικα ειναι πολυ μπροστα σε τεχνολογια αυτη τη στιγμη.

Οποιος παρακολουθει τις τεχνολογικες εξελιξεις το ξερει αυτο.

Βλεπουν,μαθαινουν και βελτιωνουν.Α ναι,και η apple ακριβως το ιδιο κανει.Και δεν τα κατασκευαζει στον λευκο οικο τα προιοντα της,στην Κινα τα δινει γιατι η Κινα εχει εκτος απο φθηνα χερια και την υψηλη τεχνολογια να τα κατασκευασει.Πολλοι ξεχνανε το δευτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...