vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αν και ολιγον off topic, εισαι ευχαριστημενος? Γιατί είμαι αναμεσα στο redmi note 3 pro και το 4x. Η διαφορα ειναι μονο 50 ευρω. Βλεπω όμως ότι το 4X που ειναι η international/global εκδοση του Note 4 Pro με την 800αρα δεν το εχει το You που θεωρητικα ειναι το μαγαζι του εισαγωγεα. https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB.html Μηπως ο Κωτσο και οι λοιποι εχουν καμια παραεισαγωγη? Αλλιως πως γινεται να το εχουν αυτοι προς πωληση και οχι ο εισαγωγεας? http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172040-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-gold?cmicc=skroutz Εχω παρει redmi 3s prime, note 3 pro, redmi 4 pro.. Το καλύτερο μέχρι τώρα είναι redmi note 4X...κορυφη ο 625 πετάει η συσκευή.
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εαν ειχαν μικροτερη διαφορα τοτε το 4Χ θα αξιζε. Αλλα με 70Ε διαφορα,ειναι σχεδον +40% παραπανω. Ειναι ανωτερο σχεδον σε ολα το 4αρι με τον sd,και εαν καποιον δε τον νοιαζει το πιο αδυναμο cpu/gpu τοτε το παιρνει ευκολα. Τα παει και καλυτερα στην αυτονομια.
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα δεν παιζει πλεον το κανε παζαρι απο τον Κωτσο οποτε συγκρινω τα 199 με τα 249 (παντα για αγορα απο το ιδιο μαγαζι). Μολις τη παρασκευη κυκλοφορησε. Θα το φερουν και οι αλλοι. Επισημο ειναι. Απλα μου εκανε εντυπωση που το εχει πρωτα ο μεταπωλητης και οχι το μαγαζι του εισαγωγεα
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δε παιζει παζαρι γιατι δε το εχουν διαθεσιμο σε χρυσο πλεον.
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ουτε στο ασημενιο/γκρι ειδα παζαρι το πρωι Γενικά υπάρχει κάποιο κριτήριο βάσει του οποίου βγάζουν το "παζάρι"???
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Εαν ειχαν μικροτερη διαφορα τοτε το 4Χ θα αξιζε. Αλλα με 70Ε διαφορα,ειναι σχεδον +40% παραπανω. Ειναι ανωτερο σχεδον σε ολα το 4αρι με τον sd,και εαν καποιον δε τον νοιαζει το πιο αδυναμο cpu/gpu τοτε το παιρνει ευκολα. Τα παει και καλυτερα στην αυτονομια. Οχι σχεδον αλλα σε ολα. Σε συγκριτικο speed test το note 4X μονο γρηγοροτερο μπορεις να το πεις. Εχει γινει καλο optimization. Με 70 ευρω διαφορα ειχε το καθενα την αξια του. Αλλα τωρα που γυρισε 199 ευρω το rn3 ειναι προτιμοτερο το 4X Ουτε στο ασημενιο/γκρι ειδα παζαρι το πρωι Γενικά υπάρχει κάποιο κριτήριο βάσει του οποίου βγάζουν το "παζάρι"??? Υποθετω στο ποιο πουλαει λιγοτερο για να ξεστοκαρουν.
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αυτοι ολοι που πουλανε το 4Χ σε τιμη χαμηλοτερη των 249 πχ οι πρώτοι στην κατωθι λιστα https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB.html#reviews και καποιοι δινουν και 2 χρονια εγγυηση οι ίδιοι όμως, δεν λένε 2 χρόνια αντιπροσωπείας, είναι αυθεντικά εισαγωγής ή παραεισαγωγή από Κίνα? Και αν γινει η στραβη σε θέμα εγγυησης, σε καλυπτει η Infoquest ή τρεχεις γιατι δεν θα αναγνωρίσει το κινητό ως δικό της?
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αυτοι ολοι που πουλανε το 4Χ σε τιμη χαμηλοτερη των 249 πχ οι πρώτοι στην κατωθι λιστα https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB.html#reviews και καποιοι δινουν και 2 χρονια εγγυηση οι ίδιοι όμως, δεν λένε 2 χρόνια αντιπροσωπείας, είναι αυθεντικά εισαγωγής ή παραεισαγωγή από Κίνα? Και αν γινει η στραβη σε θέμα εγγυησης, σε καλυπτει η Infoquest ή τρεχεις γιατι δεν θα αναγνωρίσει το κινητό ως δικό της? Αμα δεν γραφουν ελληνικης αντιπροσωπειας (οκ εισαγωγεα επρεπε να γραφουν αλλα τεσπα) τοτε οχι. Σε καλυπτει το καταστημα που προφανως παιζει το ρολο του μεσολαβητη με Κινα αν ειναι στον 1 χρονο ή το επισκευαζει η ιδια στα 2 χρονια. Προσεξε ομως οτι ολα αυτα ειναι χωρις 800αρα μπαντα. Μονο η infoquest το λεει note 4x. Κανονικα λεγεται Note 4 Global. Οποτε απο σκρουτζομαγαζο ψαχνεις αυτο Για καλου και για κακου τσεκαρε στα specs τις μπαντες ή παρτους τηλεφωνο να σου πουν.
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα ολοι, ακομα και ο Κωτσόβολος το λένε 4Χ που θεωρητικά είναι το Global. Επίσης η κανονική έκδοση χωρίς 800αρα είναι με τον helios επεξεργαστη ενώ η Global ή 4Χ αν εχω καταλαβει σωστά έχει snapdragon και υποστηρίζει 800αρα.
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι αλλα ολοι, ακομα και ο Κωτσόβολος το λένε 4Χ που θεωρητικά είναι το Global. Επίσης η κανονική έκδοση χωρίς 800αρα είναι με τον helios επεξεργαστη ενώ η Global ή 4Χ αν εχω καταλαβει σωστά έχει snapdragon και υποστηρίζει 800αρα. Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Του κωτσοβολου ειναι infoquest
Sebu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Του κωτσοβολου ειναι infoquest Ναι οι αλλοι ομως που το λενε και αυτοι 4Χ στον skroutz λένε ψέμματα? Εξαπατούν δλδ τον πελάτη?
Antretng Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ναι οι αλλοι ομως που το λενε και αυτοι 4Χ στον skroutz λένε ψέμματα? Εξαπατούν δλδ τον πελάτη? Βρε διαβασε λιγο καλυτερα τι εγραψα. Οπως εγραψα και προηγουμενως το 4X δεν εχει 800αρα μπαντα. Κανονικα λεγεται Note 4 Global η εκδοση με 800αρα. Απλα η infoquest το βαπτισε 4X για να το ξεχωρισει απο το αλλο μοντελο. Τι θα πει; Λεγεται global γιατι το helio δεν εχει 800αρα μπαντα; Προσπαθει να το αποφυγει Οποτε για 800αρα μπαντα ψαχνεις Note 4 Global στο σκρουτζ ή 4X απο infoquest.
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Βρε διαβασε λιγο καλυτερα τι εγραψα. Οπως εγραψα και προηγουμενως το 4X δεν εχει 800αρα μπαντα. Κανονικα λεγεται Note 4 Global η εκδοση με 800αρα. Απλα η infoquest το βαπτισε 4X για να το ξεχωρισει απο το αλλο μοντελο. Τι θα πει; Λεγεται global γιατι το helio δεν εχει 800αρα μπαντα; Προσπαθει να το αποφυγει Οποτε για 800αρα μπαντα ψαχνεις Note 4 Global στο σκρουτζ ή 4X απο infoquest. Όντως η έκδοση είναι xiaomi NOTE 4 global, αυτό γράφει στο κουτί με κόκκινα γράμματα.
V-a-c Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το redmi note 4 helio , το redmi note 4X snapdragon , δεν έχουν 800 (band 20) το redmi note 4 international έχει , αυτή είναι κ η διαφορά του από το 4X τώρα αν απλά το βάπτισαν δεν ξέρω αν κ έχω τις αμφιβολίες μου
vairass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 το redmi note 4 helio , το redmi note 4X snapdragon , δεν έχουν 800 (band 20) το redmi note 4 international έχει , αυτή είναι κ η διαφορά του από το 4X τώρα αν απλά το βάπτισαν δεν ξέρω αν κ έχω τις αμφιβολίες μου Τα έχουν κάνει σαλάτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα