Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος σε διπλανό φόρουμ ανέφερε ότι υπήρξε προσφορά της συσκευής από τον Κοτσόβολο στα 169€, δημοσιευμένη στο Facebook.

Έχει πάρει το μάτι σας κάτι σχετικό ;

Ναι πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα και μου το προμόταρε ο υπάλληλος. Υπάρχει μικρό στοκ όπως μου είπε.

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα και μου το προμόταρε ο υπάλληλος. Υπάρχει μικρό στοκ όπως μου είπε.

Σε αυτή την τιμή ; Και σε ποιό κατάστημα ; Με ενδιαφέρει για άμεση αγορά.
Δημοσ.

Πες του το ωστε αν ειναι να σε προτιμησει  :P

Δημοσ.

Στάνταρ τα εκθεσιακά, επισκευασμένα από RMA, ή επιστροφές πελατών είναι αυτά με 10-20% έκπτωση από την αρχική. Το συνηθίζουν τελευταία όπως έχω δεί τα Χριστούγεννα τουλάχιστον...

Δημοσ.

Πάντως μπορεί να το έχει 229 αλλά με την επιλογή "σηκώνει παζάρι", μπορεί να βγει στα 200€ ευρώ πάλι..

Όπως επίσης το note 4 σε μαύρο που λέει ότι αναμένεται σύντομα με "παζάρι" βγαίνει στα 220-221€..

Δημοσ.

Είναι το international αυτό του κωτσοβολου; που το λεει;

Στις διαστασεις φαινεται απο τα χαρακτηριστικα του site.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις θηκη με παραθυρο ( http://www.mygad.gr/thiki-Flip-me-portaki-gia-Xiaomi-Redmi-Note-3-kai-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO-mauro&tracking=5730894aa669b ) ?

Θα δουλευει οπως στο g3 πχ ή θα φαινεται απλα η οθονη? Ρωταω γιατι στις κλασσικες flip απ οτι ειδα στις φωτογραφιες δε θα φαινεται το led.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Εχει δοκιμασει κανεις θηκη με παραθυρο ( http://www.mygad.gr/thiki-Flip-me-portaki-gia-Xiaomi-Redmi-Note-3-kai-Xiaomi-Redmi-Note-3-PRO-mauro&tracking=5730894aa669b ) ?

Θα δουλευει οπως στο g3 πχ ή θα φαινεται απλα η οθονη? Ρωταω γιατι στις κλασσικες flip απ οτι ειδα στις φωτογραφιες δε θα φαινεται το led.

Καλημερα. Ουτως ή αλλος δεν κανει για το special edition. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα 179 ευρω στον Κωτσο,στο ριξε την τιμη.

Με παζάρι στα 179€ και μόνο σε Gold (το οποίο είναι όμορφο)

Τέλεια τιμή

Δημοσ.

Στα 179 ευρω στον Κωτσο,στο ριξε την τιμη.

Μπήκα και εγω να γράψω αυτό.

Με γρήγορο παζαρι δοκιμων το κατεβασα στα 182. Για οποιον ενδιαφερεται ειναι vfm. Εννοειται στην παραγγελία αναφέρουμε οτι δεν θελουμε εκθεσιακό

http://www.kotsovolos.gr/site/bazaarfull.jsp?catid=10349072

Δημοσ.

Καλή τιμή για τέτοια συσκευή την είχα.. Πήρα το NOTE 4 global (4χ) γιατί έχει καλύτερη οθόνη και καλύτερο ηχείο.... Έχανα κλήσεις δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...