Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι με Wifi παντα ενεργο, 3G σημα (δεν εχω 4G καρτα θα βγαλω ομως)

Εγώ έχω κάρτα SIM της cosmote, και την εχω πάνω από 10 χρόνια. Όταν πήγα να την αλλάξω μου είπαν πως το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλω ένα SMS και θα ενεργοποιηθεί το 4g μέσα σε 24 ώρες. Τελικά ενεργοποιηθηκε σε 10 λεπτά.

Την ίδια διαδικασία έκανα και με μια cu κάρτα.

• Like 1
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω κομμενη την εχω.

Μια χαρα 4G εχω.

Τωρα αν ειναι οντως τοσο παλια,οντως θελει αλλαγμα(αν και πρεπει να την εχω καμια 10αρια χρονια και εγω)

Δημοσ.

Πάντως σε 4g δε συνδέεται όσες φορές έχω δοκιμάσει μέχρι Η+ πάει.

μήπως δεν είναι ενεργοποιημένο;

Ακόμα και καινούργια να είναι η κάρτα υπάρχει περίπτωση να μην είναι ενεργοποιημένο!

Σε συμβουλεύω να πάρεις ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών, και θα στο ενεργοποιήσουν αυτοί.

Δημοσ.

Πάντως σε 4g δε συνδέεται όσες φορές έχω δοκιμάσει μέχρι Η+ πάει.

Θέλει να στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση. Δε θυμάμαι αριθμό. Ψάξε ανάλογα με την εταιρία σου.

Δημοσ.

Θέλει να στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση. Δε θυμάμαι αριθμό. Ψάξε ανάλογα με την εταιρία σου.

Μπα τελικα χρειαζοταν καινουργια καρτα, τη πηρα εχθες. Ολα καλα τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε εαν υπάρχει το κινητό της προσφοράς ( ΚΑΤΕ) σε χρώμα γκρί σε κάποιον απο τους επίσημους μεταπωλητές? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Μήπως γνωρίζετε εαν υπάρχει το κινητό της προσφοράς ( ΚΑΤΕ) σε χρώμα γκρί σε κάποιον απο τους επίσημους μεταπωλητές? Ευχαριστώ.

https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/product&path=6_7&product_id=638&mfp=80f-kataskeyast-s[348]

Ειναι απο τους επισημους μεταπωλητες συμφωνα με την infoquest:

c6f2228c4fcd4b12ae436af9254fa8d6.png

Δημοσ.

Παλικάρια αυτό εδώ της προσφοράς είναι καλύτερο από το Xiaomi Redmi Note 4 που είναι στα 220??

Με μπερδεύει παρά πολύ η χιαομι με τις ονομασίες. Βλέποντας τα μοντέλα στο skroutz γίνεται ένας χαμός

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα, αλλά έχω δει βίντεο που το κάνουν bend τεστ και το σπάνε σαν φρυγανιά (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), και αυτό λίγο με τρομάζει. Όσοι το αγοράσατε, τι εντύπωση έχετε για την στιβαρότητά και την ποιότητα κατασκευής του; (δεν έχω σκοπό να κάτσω πάνω του οπότε μιλάω για κανονική χρήση :P )

Δημοσ.

μια χαρα σε κανονικη χρηση, δεν εχει κανενα θεμα με λυγίσματα σε τσεπες τυπου iphone plus. επειδη μπαινω και στα ξενα φορουμ δεν εχει τυχει ποτε να ακουσω οτι λυγισε σε καποιον χωρις να το κανει επίτηδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα, αλλά έχω δει βίντεο που το κάνουν bend τεστ και το σπάνε σαν φρυγανιά (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), και αυτό λίγο με τρομάζει. Όσοι το αγοράσατε, τι εντύπωση έχετε για την στιβαρότητά και την ποιότητα κατασκευής του; (δεν έχω σκοπό να κάτσω πάνω του οπότε μιλάω για κανονική χρήση :P )

που να έβλεπες το mi5 και το nexus 6p

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Lol Ούτε κάν. Σε κανα μήνα κάνω χρόνο με το κινητάκι. Με το tempered glass και την official microfiber θηκούλα ούτε γρατζουνιά έχει κάνει. H θήκη δεν ξέρω αν βγαίνει σε έκδοση για το Kate

Δημοσ.

Οχι δεν έχει κανένα θέμα ειναι από τα σκληροτράχηλα, ψάξε μήπως κοίταζες το Mi5 που είναι οντως εύθραυστο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...