iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 εγω εχω βολευτεί με το google sms app εγω εχω βολευτεί με το google sms app 1
panoc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 εγω εχω βολευτεί με το google sms app εγω εχω βολευτεί με το google sms app Πιο ακριβώς είναι αυτό;
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 προφανως δεν εχεις διαβασει αρκετα στο xda forum, σε μερικα ατομα χαλασε και δεν φορτιζε πια και ολοι ειχαν ενα κοινο... χρησιμοποιουσαν τετοιους φορτιστες. το ιδιο ρευμα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τραβαει, δεν ειναι ετσι ομως με αποτελεσμα να φτανει και 2.5 και 3Α, το εχω δει με τα ματια μου κιολα μιας και εχω μετρητη. Μηπως χρησιμοποιουσαν τον αλλο κερνελ? Γιατι εαν με αλλο φορτιστη αλλα μαμα κερνελ εδινε αλλο ρευμα,τοτε θα επρεπε να φορτιζει και πιο γρηγορα,πραγμα που δεν ισχυει,γιατι το εχουν δοκιμασει. Τελως παντων μπορει να τρεχει και τιποτα αλλο. Εφοσον ειναι καποιος 100% καλυμμενος με το μαμα φορτιστη,δε βλεπω λογο να μην τον χρησιμοποιει .
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως χρησιμοποιουσαν τον αλλο κερνελ? Γιατι εαν με αλλο φορτιστη αλλα μαμα κερνελ εδινε αλλο ρευμα,τοτε θα επρεπε να φορτιζει και πιο γρηγορα,πραγμα που δεν ισχυει,γιατι το εχουν δοκιμασει. Τελως παντων μπορει να τρεχει και τιποτα αλλο. Εφοσον ειναι καποιος 100% καλυμμενος με το μαμα φορτιστη,δε βλεπω λογο να μην τον χρησιμοποιει . Τώρα μπερδεύτηκα... Να βάλω τον μαμά φορτιστή η όχι; δεν τον έχω ανοίξει ακόμα.
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ναι τον μαμα βαζεις εννοειται.Ειναι η πιο σιγουρη λυση.
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ναι τον μαμα βαζεις εννοειται.Ειναι η πιο σιγουρη λυση. Μόλις άνοιξα τον μαμά φορτιστή... Γράψει 2000mah... Είναι το σωστό;
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 εγω εχω βολευτεί με το google sms app εγω εχω βολευτεί με το google sms app Θα την δοκιμάσω, για launcher έχεις τον μαμά;
iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 cyanongemod 13 τρεχω με nova launcher. 1
panoc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχω τρελαθει με την αυτονομια του τηλεφωνου.στη 3 φορτιση ειχα 9 κατι ωρες SOT στη 4η... Αυτο ειναι με Wifi παντα ενεργο, 3G σημα (δεν εχω 4G καρτα θα βγαλω ομως), δεδομενα ανοιχτα το πολυ 1,5 ωρα συνολικα -μπορει και 1- γιατι ειμαι παντα σε χωρο με wifi.Συγχρονισμος με micloud και λοιπους ενεργοποιημενους οπως ειναι το default.Κλησεις ελαχιστα λεπτα μιας και χρησιμοπποιω για ομιλια και μηνυματα viber κυριως και whatsup δευτερευόντως.Η κυρια χρηση της οθονης ειναι για broswing με τον Fastest Mini Browser
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχω τρελαθει με την αυτονομια του τηλεφωνου. στη 3 φορτιση ειχα 9 κατι ωρες SOT στη 4η... 1.jpg 2.jpg 3.jpg Αυτο ειναι με Wifi παντα ενεργο, 3G σημα (δεν εχω 4G καρτα θα βγαλω ομως), δεδομενα ανοιχτα το πολυ 1,5 ωρα συνολικα -μπορει και 1- γιατι ειμαι παντα σε χωρο με wifi. Συγχρονισμος με micloud και λοιπους ενεργοποιημενους οπως ειναι το default. Κλησεις ελαχιστα λεπτα μιας και χρησιμοπποιω για ομιλια και μηνυματα viber κυριως και whatsup δευτερευόντως. Η κυρια χρηση της οθονης ειναι για broswing με τον Fastest Mini Browser εμενα με γενικη χρηση 4G και wifi ειμαι στην 4 φορτιση και μου βγαζει κανα 5ωρο το πολυ,με φωτεινοτητα πανω απο το 60% σπιτι και εξω στο 100% γιατι δεν βλεπω τιποτα.
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις άνοιξα τον μαμά φορτιστή... Γράψει 2000mah... Είναι το σωστό; οχι δεν ειναι σωστό να γράφει 2000mah αν γράφει 2000mA τοτε ειναι σωστό. Στα υποψη οτι μπορεις να το φορτίζεις και με φορτιστή 1000mA χωρίς προβλημα, απλώς θα παιρνει παραπάνω ώρα 1
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 οχι δεν ειναι σωστό να γράφει 2000mah αν γράφει 2000mA τοτε ειναι σωστό. Στα υποψη οτι μπορεις να το φορτίζεις και με φορτιστή 1000mA χωρίς προβλημα, απλώς θα παιρνει παραπάνω ώρα Εντάξει ένα γράμμα λάθος φίλε μου Τα γράμματα είναι μικρά ούτε καν τα βλέπω εκεί πάνω χάχα. 2μιση ώρες έκανε από το 12% καλά ήταν.
Dantε Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Με τις παλιες ρομ εβλεπες 8-9 ωρες sot ευκολα. Και 10ωρο επιανες. Με τις τελευταιες οχι τοσο.Ειναι και η χρηση που κανει ο καθενας βεβαια. Εγω οπως ειπα πιανω μεν 6ωρο με 2 φουλ μερες,αλλα καιγομαι σε παιχνιδι τις μισες sot απο αυτες,οποτε ειναι μια χαρα. 1
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Με τις παλιες ρομ εβλεπες 8-9 ωρες sot ευκολα. Και 10ωρο επιανες. Με τις τελευταιες οχι τοσο.Ειναι και η χρηση που κανει ο καθενας βεβαια. Εγω οπως ειπα πιανω μεν 6ωρο με 2 φουλ μερες,αλλα καιγομαι σε παιχνιδι τις μισες sot απο αυτες,οποτε ειναι μια χαρα. καλα παιζει ρολο και στο ποσο % εχεις την φωτεινοτητα...αλλιως ειναι σπιτι με σκια και αλλιως εξω με φουλ ηλιο.. ΤΕσπα το κινητο εχει καλη αυτονομια,κανενα κινητο δεν μου εχει σβησει ποτε στις 10 την νυχτα απο το πρωι.. τα πιο πολλα σβηναν στις 4-5 το απογευμα και μετα ψαχνομουν! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα