nickts1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τσέκαρε τα δικαιώματα Είχες δίκιο φίλε ευχαριστω, με το που επέτρεψα το location μπήκε Δεν έχω βρεί λύση με το θέμα της ασύρματης σύνδεσης. Έπισης, ξέρουμε καμμια καλή εφαρμογή για dialer και SMS? Οι ενσωματωμένες είναι ψιλο για πέταμα... 1
thouthou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν και νομίζω ότι το μαμίσιο για τα μηνύματα είναι αρκετά τίμιο, λιτό χωρίς πολλά πολλά, αλλά επειδή το δούλεψα (και εγώ go sms έχω, αλλά το έχω πολλά χρόνια) δεν είδα πρόβλημα. Μέχρι και private έχει... Στο dialer δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές, ή γιατί κάποιος να θέλει τρίτο...
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Είχες δίκιο φίλε ευχαριστω, με το που επέτρεψα το location μπήκε Δεν έχω βρεί λύση με το θέμα της ασύρματης σύνδεσης. Έπισης, ξέρουμε καμμια καλή εφαρμογή για dialer και SMS? Οι ενσωματωμένες είναι ψιλο για πέταμα... Εγώ βολεύτηκα με αυτόν ZenUI Dialer & Contacts
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση γιατί τωρα το είδα... Το fast battery charging Πώς το πετυχαίνω; θέλει ειδικό φορτιστή;
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 τον δικο του. Ούτε καν τον έβγαλα από την συσκευασία, σε ευχαριστώ. Πόση ώρα δηλαδή κάνει για πλήρη φόρτιση;
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Απο τελειως αδειο κανα 2,5 ωρες. Το δικο του καλωδιο και το δικο του φορτιστη.Η πιο γρηγορη φορτιση. 1
iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 και η πιο ασφαλεις, κανενας να μην χρησιμοποιησει quick charge 2.0 η 3.0 φορτιστες με το κινητο αυτο αλλιως θα καει η πλακετα τροφοδοσιας συντομα. 1
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 και η πιο ασφαλεις, κανενας να μην χρησιμοποιησει quick charge 2.0 η 3.0 φορτιστες με το κινητο αυτο αλλιως θα καει η πλακετα τροφοδοσιας συντομα. Ποιοι φορτιστές είναι αυτοι;
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 και η πιο ασφαλεις, κανενας να μην χρησιμοποιησει quick charge 2.0 η 3.0 φορτιστες με το κινητο αυτο αλλιως θα καει η πλακετα τροφοδοσιας συντομα. Καλα δεν εχω διαβασει για κανα καψιμο τροφοδοσιας. Ουτε καν απο πειραγμενο κερνελ που ενεργοποιουσε qc2. Το κινητο το υποστηριζει κανονικα αλλα μαλλον λογω δικαιωματων δεν το εβαλαν. Αλλα και να υποστηριζει ο φορτιστης qc 2 η 3 το κινητο το ιδιο ρευμα τραβαει αρα δεν ισχυει και δεν υπαρχει θεμα.
iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 προφανως δεν εχεις διαβασει αρκετα στο xda forum, σε μερικα ατομα χαλασε και δεν φορτιζε πια και ολοι ειχαν ενα κοινο... χρησιμοποιουσαν τετοιους φορτιστες. το ιδιο ρευμα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τραβαει, δεν ειναι ετσι ομως με αποτελεσμα να φτανει και 2.5 και 3Α, το εχω δει με τα ματια μου κιολα μιας και εχω μετρητη.
vairass Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 προφανως δεν εχει διαβασει αρκετα στο xda forum, σε μερικα ατομα χαλασε και δεν φορτιζε πια και ολοι ειχαν ενα κοινο... χρησιμοποιουσαν τετοιους φορτιστες. το ιδιο ρευμα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τραβαει, δεν ειναι ετσι ομως με αποτελεσμα να φτανει και 2.5 και 3Α, το εχω δει με τα ματια μου κιολα μιας και εχω μετρητη. Άρα μόνο με τον δικό του φορτιστή;
iakoboss7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ναι. αν χαλασει να αγορασεις quick charge 1.0 φορτηστη που βγαζει 2Α. τιποτα παραπανω απο 2Α δεν ειναι safe για το κινητο μας. το προβλημα υπαρχει διοτι Α) το κινητο εχει cpu που υποστηριζει QC 3.0 εχει τσιπακι (αλλα οχι ενεργοποιημενο, με μερικες custom rom ενεργοποιητε) QC 2.0 Γ) εχει hardware φορτισης για 1.0 οι QC 2.0 και 3.0 φορτιστες μερδευονται απο ολο αυτο και δεν το αναγνωριζουν ως 1.0 το κινητο και του δινουν οτι ρευμα να ναι... 1
nickts1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν και νομίζω ότι το μαμίσιο για τα μηνύματα είναι αρκετά τίμιο, λιτό χωρίς πολλά πολλά, αλλά επειδή το δούλεψα (και εγώ go sms έχω, αλλά το έχω πολλά χρόνια) δεν είδα πρόβλημα. Μέχρι και private έχει... Στο dialer δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές, ή γιατί κάποιος να θέλει τρίτο... Στην μαμίσια εφαρμογή των μηνυμάτων προσωπικά αντιμετώπισα το εξής: Εχω πχ έναν αριθμό καταχωρημένο στις επαφές ως 69.... αν του στείλω εγώ sms όλα οκ. Αν μου στείλει εκείνος μήνυμα, η εφαρμογή για κάποιο λόγ ξεκινάει νέα συνομιλία, με αποστολέα το +3069...... Όσο για το dialer, δεν είχε ελληνικό ευρετήριο ονομάτων και δεν αποθηκεύονταν σε ξεχωριστή λίστα οι συχνότερα καλούμενες/αγαπημένες επαφές. Δοκίμασα το go sms, αλλά ήταν πολύ φρου φρου για τα γούστα μου. Μετά από μερικές δοκιμές κατέληξα στον True Phone Dialer και στο Textra για SMS, για όποιον τυχόν ψάχνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα