Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρα το 4 εχει καλυτερη μπαταρια απο το 3 σε θεμα on time οθονης σε χρηση ιντερνετ?ειτε wifi ειτε με 3g /4g.Θελω αγορασω ενα απο τα 2 και το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο.

Δημοσ.

Αρα το 4 εχει καλυτερη μπαταρια απο το 3 σε θεμα on time οθονης σε χρηση ιντερνετ?ειτε wifi ειτε με 3g /4g.Θελω αγορασω ενα απο τα 2 και το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο.

Εγώ έχω το 3 κ στη δεύτερη φόρτιση μου βγάζει με 20% 1μιση ώρα οθόνη, υπολόγισε λογικά τις μισες ώρες σε 4G, για 5.5 είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Στα βαζω κατα σειρα. Μπαταρια:

Note 4 (snapdragon) > Note 3 pro > Note 4 (mtk)

Αποδοση επεξεργαστη:

Note 4 (mtk) > Note 3 pro > Note 4 (snapdragon)

Επειδη ειχα και το Note 3 pro και τωρα το Note 4 (mtk), υπολογισε ενα 10% διαφορα σε μπαταρια υπερ του rn3pro. 

Δημοσ.

Στα βαζω κατα σειρα. Μπαταρια:

Note 4 (snapdragon) > Note 3 pro > Note 4 (mtk)

Αποδοση επεξεργαστη:

Note 4 (mtk) > Note 3 pro > Note 4 (snapdragon)

Επειδη ειχα και το Note 3 pro και τωρα το Note 4 (mtk), υπολογισε ενα 10% διαφορα σε μπαταρια υπερ του n3pro.

Το 4 mediatek είναι πιο γρήγορο από το 3 snapdragon;

Δημοσ.

Ναι αλλα μη φανταστεις τρελες διαφορες. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχω λιγοτερες φορες σπασιματακια απο οτι στο 3. Στο ανοιγμα εφαρμογων ειναι εξισου γρηγορα.

Συνηθως οσο κερδιζεις σε ταχυτητα τοσο χανεις σε μπαταρια. 

• Like 1
Δημοσ.

τελικά που πάμε σε note 3 pro  ή στο 4 pro ? τι γνώμη έχετε?

Αν δεν σε ενδιαφέρει η β20 στο 4. Είναι καλύτερο. Μην κοιτάς μόνο τον επεξεργαστή. Το 3pro πχ παίρνει μέχρι 32 κάρτα sd που την θεωρώ λίγο. Λάθος ανάγνωση. Μέχρι 256.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η β20 στο 4. Είναι καλύτερο. Μην κοιτάς μόνο τον επεξεργαστή. Το 3pro πχ παίρνει μέχρι 32 κάρτα sd που την θεωρώ λίγο.

Αυτό από που προκύπτει? Εχω βάλει Samsung Evo plus 64gb και μια χαρά την βλέπει

Δημοσ.

Αυτό από που προκύπτει? Εχω βάλει Samsung Evo plus 64gb και μια χαρά την βλέπει

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477.php

H Xiaomi μέχρι 32 δίνει ότι υποστηρίζει. Δεν το έχω για να έχω δοκιμάσει και μεγαλύτερη. Αλλά ακόμα και έτσι το 4 μέχρι 256.

Λάθος μου. Μέχρι 256 υποστηρίζει. Διάβασα γρήγορα τα χαρακτηριστικά και μπέρδεψα τους χώρους.

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3_snapdragon-review-1477.php

H Xiaomi μέχρι 32 δίνει ότι υποστηρίζει. Δεν το έχω για να έχω δοκιμάσει και μεγαλύτερη. Αλλά ακόμα και έτσι το 4 μέχρι 256.

Λάθος μου. Μέχρι 256 υποστηρίζει. Διάβασα γρήγορα τα χαρακτηριστικά και μπέρδεψα τους χώρους.

Και να προσθέσω ότι τη διαβάζει και γράφει πολύ γρήγορα

post-61606-0-78440800-1487269643_thumb.png

Δημοσ.

εγω παντως αν και ηξερα οτι θα φερουν το 4 πηρα το 3 γιατι το ειχαν πρωτα απο ολα 199+20 τζαμι και θηκη ...

Και επισης για τον SnapDragon 650 , ειναι οτι καλυτερο,αφου πριν οπως εχω γραψει ειχα P 9 Lite ...και τωρα νομιζω μπηκα σε Αεροπλανο ! Χαοτικη διαφορα σε πραξη ( ασχετα τι λενε τα χαρτια). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...