Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι με τον οχταπύρηνο 625

Αυτο δεν ξερω αν εχει ερθει επισημα στην Ελλαδα απο την infoquest(αρα δεν εχεις την επισημη εγγυηση) επισης δν εχει την 800 μπαντα (κυριως για το 4G της Wind).

Δημοσ.

Υπομονή 4-5 μήνες μέχρι να φέρουν πάλι το καινούριο μοντέλο και ξεστοκάρουν αυτά λοιπόν :P Τότε ίσως αξίζει το note 4 ή το redmi 4..

Δημοσ.

Ο 650 πάντως πετάει δνε το περίμενα μάγκες.... Το κινητό είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο γρήγορα από το p9 Lite, το συγκρίναμε δίπλα δίπλα με s7 και πάνε μαζί σε άνοιγμα εφαρμογών, σχεδόν μαζί.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι χαοτική από 3 σε 4 άστο..

Τους πήρα τηλέφωνο ή Wind 4G+ δεν έχει Θεσσαλονίκη.

Τι εννοεις χαοτικη; Βλεπεις δηλαδη διαφορα σε messenger/viber? 

Και οπως ειπα οταν σερφαρω το γυριζω σε 4g αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαοτικη η διαφορα απο H+. Αλλα ολη την υπολοιπη μερα (περιστασιακο ανοιγμα σελιδας και τσαταρισμα) προσωπικα προτιμω 3g για εξοικονομηση μπαταριας.

Δημοσ.

Τι εννοεις χαοτικη; Βλεπεις δηλαδη διαφορα σε messenger/viber?

Και οπως ειπα οταν σερφαρω το γυριζω σε 4g αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι χαοτικη η διαφορα απο H+. Αλλα ολη την υπολοιπη μερα (περιστασιακο ανοιγμα σελιδας και τσαταρισμα) προσωπικα προτιμω 3g για εξοικονομηση μπαταριας.

Εξοικονόμηση ενέργειας με 4.000 μπαταρία; βγάζει 4 ώρες οθόνη, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν βγαζεις 4 ωρες οθονη τοτε εχεις προβλημα.κατι τρωει μπαταρια.

Εγω βγαζω 2 μερες αναμονη και 5-6 ωρες οθονη με τις μισες να ειναι σε παιχνιδι που τρωει μπαταρια αβερτα.

Σε κανονικη χρηση το 8ωρακι το πιανει.

Δημοσ.

Αν βγαζεις 4 ωρες οθονη τοτε εχεις προβλημα.κατι τρωει μπαταρια.

Εγω βγαζω 2 μερες αναμονη και 5-6 ωρες οθονη με τις μισες να ειναι σε παιχνιδι που τρωει μπαταρια αβερτα.

Σε κανονικη χρηση το 8ωρακι το πιανει.

Ε αφού έχει κάνει δύο φορές φόρτιση λογικό είναι... Με 4G βγάζει τόσο, σπίτι βγάζει 6 ώρες οθόνη με παιχνίδια φυσικά. Δεν θα κάτσω να παίζω παιχνίδια έξω όμως. Αν δεν το πειράζω πολύ μου βγάζει μια ημέρα, κάθε βράδυ θέλει όμως φόρτιση.
Δημοσ.

Εξοικονόμηση ενέργειας με 4.000 μπαταρία; βγάζει 4 ώρες οθόνη, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Υποκειμενικο αυτο προφανως. Αλλοι θα πανε στο note 4 με τον 625 για να χουν 10-12 ωρες sot. Και παρεμπιπτοντως τετοιο sot (4 ωρες) πιανω ακομα και με το nexus 5x που ειναι διαβοητο για τη κακη του μπαταρια.

Εν πασει περιπτωσει αυτα ειναι προτιμησεις. Ο μονος μου ενδιασμους ηταν στη λεξη "χαοτικη" διαφορα που ειπες στην εμπειρια χρησης του 4g με 3g. Αισθητα μεγαλη διαφορα στα απλα καθημερινα μου δεν βλεπω (ειδικα σε τσαταριασμα απολυτως καμια) ενω στη μπαταρια ειναι οντως χαοτικη η διαφορα.

Τωρα το αν εχει καποιος οντως αναγκη να κανει οικονομια στη μπαταρια ειναι αλλη ιστορια (και καποιοι οντως το εχουν αναγκη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...