anonik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το έχω (εχω το kenzo) αλλά αυτό που φερνει ο Κωτσοβολος είναι σίγουρα το kate που υποστηρίζει την B20 (800αρα) Το λέω γιατι το έχουν πάρει απο κωτσο φίλοι και συγγενείς και το ξέρω. 2
Ntinaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι το Kate ειναι αυτο με την εξτρα μπαντα προσοχη στις θηκες επισης η καμερα ειναι οκ, βοηθαει πολυ το πολυ καλο φλας που εχει. 1
Questioner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι το Kate ειναι αυτο με την εξτρα μπαντα προσοχη στις θηκες επισης η καμερα ειναι οκ, βοηθαει πολυ το πολυ καλο φλας που εχει. Πάντως όσον αφορά την θήκη, επειδή μια φίλη έχει πάρει το kate από τον κώτσο, βρήκε θήκη από συνοικιακό μαγαζί η οποία κάθεται μπόμπα στο κινητό.
panos7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όμως miui, ότι χειρότερο. σιγουρα δεν ταιριαζει σε ολους.
Questioner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όμως miui, ότι χειρότερο. Και σίγουρα όχι ο,τι χειρότερο. 6
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κατοχος (Kate) του εδω και 5 μηνες , το κινητο ειναι υπεροχο (το εχω σε χρυσο και δεν ειναι τοσο χρυσαφι οσο φανταζεσαι) , μια χαρα ειναι η Μιυι με 8.1.3.0 Γκλομπαλ οπου εχει και ελληνικα ως γλωσσα. Χωρις να το πειραξεις εχεις μια τρομερη συσκευη χωρις ακυρες εφαρμογες με πολυ καλη μπαταρια οπου σε βγαζει δυο μερες ανετα (με την χρηση που εγω κανω), μετρια ως καλη καμερα για τα χρηματα του (στο χαμηλο φωτισμο εχει θεμα οπως τα περισσοτερα του επιπεδου του) με πολυ καλο επεξεργαστη και μνημη που δεν κολωνει πουθενα.. Οσοι το παρετε προσοχη στην θηκη διοτι κυκλοφορουν πολλες για το Kenzo που ειναι δυο εκατοστα μικροτερο , αλλιως βαλτε απο redmi note 2 οπου ταιριαζουν οι διαστασεις του υ.γ. στο σκρουτζ δεν στο βγαζει φθηνοτερα 1
isaias1983 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να μην πάρει κάποιος το 4 που κυκλοφορεί ήδη κ έχει σχεδόν τα ίδια χρήματα?
Dantε Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να μην πάρει κάποιος το 4 που κυκλοφορεί ήδη κ έχει σχεδόν τα ίδια χρήματα? Γιατι δεν εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπιας,σε καποια specs ειναι χειροτερο και δεν εχει 800αρα. Ειναι 100% kate με 800αρα αυτο του κωτσοβολου. Πηρα για φιλο πριν λιγο καιρο ενα note 3 και ενα 3s.
iakoboss7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 γιατι εχει χειροτερο mediatek γιατι δεν εχει 800αρα και ειναι και πιο ακριβο.
Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μπορεί κάποιος να ανεβάσει τις φωτό απ το κουτί της συσκευής που πουλάει ο Κωτσόβολος να δούμε τι μπάντες γράφει πάνω. Το κινητο εχει διαφορά και στις διαστάσεις του και οχι μόνο στις υποστηριζομενες μπαντες του 4G και αυτο του Κοτσωβολου ειναι με την 800
mpokwsths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι λίγο αργά για το Note 3; Redmi Note 4X. Φθηνό και με πολύ καλύτερη αυτονομία. Για να μη μιλήσω για την τεχνολογική υπεροχή του SD625...
ziaba Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι λίγο αργά για το Note 3; Redmi Note 4X. Φθηνό και με πολύ καλύτερη αυτονομία. Για να μη μιλήσω για την τεχνολογική υπεροχή του SD625... sd653 φοράει το Note 4X
Questioner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 sd653 φοράει το Note 4X Μακάρι να φορούσε τον 653. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα