Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ότι θέλω να σε αμφισβητήσω,αλλά γιατί τόση σιγουριά;

Ε καλα, δεν ειναι και ο λογος μου κανονας, απλα ηθελα να το διακωμωδησω λιγο.

πραγματικα γελοιο, το ειχα παρει το συγκεριμενο 139 ευρω πριν 8 μηνες απο κινα, ναι πειτε μου για εγγυησεις και τετοια αλλα και παλι δεν πιστευω οτι δικαιολογειται, ΠΡΟΣΦΟΡΑ παντως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν αρκετα καλυτερα κινητα με 200 ευρω πλεον

Απο Ελλαδα με επισημη εγγυηση πιο ;

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτες μέρες με το τηλεφωνο και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα:

1. Δε μπορώ να συνδεσω το τηλ ασύρματα με smart tv. Εντοπίζει κανονικά την τηλεόραση, προσπαθεί να συνδεθεί και αποτυγχάνει.
2. Χρησιμοποιώ το app IMDB και όταν πάω να κάνω Sign In with IMDB το κινητό με βγάζει σε λευκή οθόνη κι ύστερα τίποτα.

Ξερετε τι φταιει;

Δημοσ.

1. Δε μπορώ να συνδεσω το τηλ ασύρματα με smart tv. Εντοπίζει κανονικά την τηλεόραση, προσπαθεί να συνδεθεί και αποτυγχάνει.

2. Χρησιμοποιώ το app IMDB και όταν πάω να κάνω Sign In with IMDB το κινητό με βγάζει σε λευκή οθόνη κι ύστερα τίποτα.

Ξερετε τι φταιει;

Μόλις δοκίμασα το δεύτερο μια χαρά μπήκε... Κάνε καμιά επανεκκίνηση μήπως στρώσει.

Δημοσ.

Ξερετε τι φταιει;

και τα 2 δουλεύουν άψογα.

Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα το δεύτερο μια χαρά μπήκε... Κάνε καμιά επανεκκίνηση μήπως στρώσει.

Το είχα δοκιμάσει, το ξαναδοκίμασα τώρα κ τζίφος. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει

Δημοσ.

πραγματικα γελοιο, το ειχα παρει το συγκεριμενο 139 ευρω πριν 8 μηνες απο κινα, ναι πειτε μου για εγγυησεις και τετοια αλλα και παλι δεν πιστευω οτι δικαιολογειται, ΠΡΟΣΦΟΡΑ παντως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν αρκετα καλυτερα κινητα με 200 ευρω πλεον

Θα μου το φέρεις απέξω με 150; Δική σου παραγγελία.

Επειδή λέμε ότι να'ναι

Δημοσ.

Το είχα δοκιμάσει, το ξαναδοκίμασα τώρα κ τζίφος. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει

τι να σου πω...με 4 λογαριασμους το δοκιμασα κ ολα καλα.

Δημοσ.

Απ'ότι μου είπαν, θα εμφανιστούν μερικές εκδόσεις των Xiaomi Redmi και στα Mediamarkt τις ερχόμενες ημέρες.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας το έχει κατά νου.

Δημοσ.

Τώρα μας το λες ρε φίλε;;;

Πιαστήκαμε κώτσοι δηλαδή...

Για πες μου τώρα, πώς θα κοιμηθώ απόψε με τέτοια στεναχώρια έ;;;

Δημοσ.

Λογικά έχεις πάρει το kenzo χωρίς την 20άρα μπάντα. Και κατά πάσα πιθανότητα με πειραγμένη rom. Εννοείται ότι ρίσκαρες τις (ελάχιστες κακές) πιθανότητες σου για τελωνείο ή και DOA. Και εννοείται πως έχεις ανύπαρκτη εγγύηση.

Δε λέω, και εγώ αυτό που έκανες έκανα. Αλλά τι σχέση έχει η δική σου αγορά με τις παραπάνω προϋποθέσεις και την ανύπαρκτη εγγύηση με αυτό που συζητιέται σε αυτό το θέμα; Καμία.

• Like 2
Δημοσ.

Αληθεια τωρα, πραγματικα δηλαδη, πιστευεις οτι οντως εχουν γνωση αυτου που αναφερεις και το τι σημαινει ;

Ο κωτσοβολος λογικα θα φερει επισημης εισαγωγης.Δε νομιζω η infoquest να φερει κινητα που να μην εχουν 800αρα.

Εκτος και αν ειδε ψωμι ο κωτσοβολος και τα φερει μονος του.

Σιγουρα δεν ειχες παρει την international γιατι πριν 8 μηνες δεν υπηρχε.Αρα ακυρο το ποστ σου εξαρχης.

Για πες μας καλυτερο στα 200 απο Ελλαδα.

Μπηκες ,πεταξες τη χοντραδα σου,εφυγες.Νεξτ.

Δημοσ.

indeed to moto g4 plus ειναι καλό κινητό αλλά αν συγκρίνεις και τα 3 που ανεφερες με το note 3 και συγκρίνεις και την τιμή, όλα τρώνε τη σκόνη του note 3. 

Ναι δε διαφωνούμε απλά λέω ότι σε αυτή τη κατηγορία τιμής δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις ότι ξεφεύγει πολύ από άλλα,αν ήταν στα 150 θα σου έλεγα,τι συζητάμε?Απλά σχολιάζω ότι αν το πάρεις από κινα ναι μεν μπορεί να σου δώσουν εξάμηνη εγγύηση από alieexpress συγκεκριμένα αλλά στη τελική και κάτι να συμβεί πέρνεις 2 στη τιμή του ενός εδώ,κατά τα άλλα μια χαρά κινητάρα είναι δε διαφωνώ σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...