fanis1234 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ο κωτσόβολος στο site του έχει ήδη αναρτήσει τα επόμενα μοντέλα που έρχονται, redmi 4 pro και redmi note 4 με τιμές και σύντομα διαθέσιμα. Άρα όχι και τόσο περίεργο που έπεσε η τιμή του note 3.
katcos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Rn4pro θα είναι στα 249€ και στα καταστήματα δέχονται προπαραγγελίες με παράδοση Δεύτερα Τρίτη
vdeseris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Rn4pro θα είναι στα 249€ και στα καταστήματα δέχονται προπαραγγελίες με παράδοση Δεύτερα Τρίτη Και το μικρό 219?
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παντως απορω πως θα τα φερουν οταν δεν εχουν εκδοσεις με 800αρα.
georgeklo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 να κάνω μια ερώτηση παίδες, σχετικά με τα ελληνικά που αναφέρει στο you.gr , τι παίζει με την rom και τα update?
fanis1234 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω το μεγάλο rn4 δεν είναι pro, έχει τον x20 (μπορεί να κάνω και λάθος γιατί με τις ονομασίες η xiaomi είναι μπέρδεμα). Ενώ το μικρό στα 219 είναι pro με snapdragon 625.
yimmiyimmi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά απο το moto g4 plus ή μη δε το θεωρώ και φοβερή προσφορά, μην τρελαθουμε στα 200 ευρώ παιζουν κινητά ισάξια και δεν εννοώ j7 αλλά το flex2,nexus 5x.Καλη φαση η εγγύηση δε λέω αλλά όχι οτι παιζει και μονο του.Εγώ πχ θα το προτιμούσα λόγω αυτονομίας αλλά θα σκεφτόμουν και το moto λόγω στοκ αντροιντ.
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 να κάνω μια ερώτηση παίδες, σχετικά με τα ελληνικά που αναφέρει στο you.gr , τι παίζει με την rom και τα update? Εφοσον ειναι αντιπροσωπειας εδω ειναι με official global. Κανονικα update παιρνει και κανονικα ελληνικα εχει. Η αληθεια ειναι οτι φιλαρακι σκεφτεται να παρει κινητο και ψηνομαι να του δωσω το δικο μου και να βαλω κανα ψιλο και να το παρω σε χρυσο που το θελω κιολας.
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά απο το moto g4 plus ή μη δε το θεωρώ και φοβερή προσφορά, μην τρελαθουμε στα 200 ευρώ παιζουν κινητά ισάξια και δεν εννοώ j7 αλλά το flex2,nexus 5x.Καλη φαση η εγγύηση δε λέω αλλά όχι οτι παιζει και μονο του.Εγώ πχ θα το προτιμούσα λόγω αυτονομίας αλλά θα σκεφτόμουν και το moto λόγω στοκ αντροιντ. indeed to moto g4 plus ειναι καλό κινητό αλλά αν συγκρίνεις και τα 3 που ανεφερες με το note 3 και συγκρίνεις και την τιμή, όλα τρώνε τη σκόνη του note 3.
panoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παντως απορω πως θα τα φερουν οταν δεν εχουν εκδοσεις με 800αρα. Αληθεια τωρα, πραγματικα δηλαδη, πιστευεις οτι οντως εχουν γνωση αυτου που αναφερεις και το τι σημαινει ;
Chrysostomos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αληθεια τωρα, πραγματικα δηλαδη, πιστευεις οτι οντως εχουν γνωση αυτου που αναφερεις και το τι σημαινει ; φαντάζομαι,ότι όλο και σε κάποιο site θα το έχει πάρει το μάτι τους.
panoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 φαντάζομαι,ότι όλο και σε κάποιο site θα το έχει πάρει το μάτι τους. Εαν καποιος απο το μαρκετινγκ τμημα το δει σε κανα τειχο του fb κανενος φιλου του μπορει και να το εχει διαβασει αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση.
Chrysostomos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Εαν καποιος απο το μαρκετινγκ τμημα το δει σε κανα τειχο του fb κανενος φιλου του μπορει και να το εχει διαβασει αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση. Δεν είναι ότι θέλω να σε αμφισβητήσω,αλλά γιατί τόση σιγουριά;
TravisScottt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 πραγματικα γελοιο, το ειχα παρει το συγκεριμενο 139 ευρω πριν 8 μηνες απο κινα, ναι πειτε μου για εγγυησεις και τετοια αλλα και παλι δεν πιστευω οτι δικαιολογειται, ΠΡΟΣΦΟΡΑ παντως δεν ειναι αυτο, υπαρχουν αρκετα καλυτερα κινητα με 200 ευρω πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα