vairass Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Θες να βολευτεις προσωρινά με μία θήκη tpu από το απλό rn3pro μέχρι να σου ρθει η παραγγελια? Την έχω και κάθεται δεν μου ναι τίποτα να την δώσω. καμια προταση για καλη θηκη που να μην γλυστραει ;
parlapipas25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Με λιγο gaming το κινητο πιανει φωτια.
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Με λιγο gaming το κινητο πιανει φωτια. Απλα ζεσταινεται.Φωτια δε το λες σε καμια περιπτωση.
parlapipas25 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Απλα ζεσταινεται.Φωτια δε το λες σε καμια περιπτωση.Ναι οντως ημουν υπερβολικος τωρα που το ξανασκεφτομαι.
vairass Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Απο το πρωι ειμαι κατοχος, φωτια δεν το λες με τιποτα μια χαρα ειναι ... Το θεμα ειναι πιανει 4G+ της wind ; εκανα μερικα τεστ και πανω απο 25 δεν ειδα..
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στα χαρακτηριστικα λεει οτι υποστηριζει LTE-A.Εισαι σιγουρος οτι εχει εκει που βρισκεσαι?Επισης μηπως θελει ενεργοποιηση? Τελος,αληθεια δε σου φτανουν τα 25 στο κινητο ? Εκτος και εαν το λεμε ετσι εγκυκλοπαιδικα.
ducatirulez Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σε σχεση με το j5 ποσο χειροτερες ειναι οι καμερες του? 1
vairass Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Στα χαρακτηριστικα λεει οτι υποστηριζει LTE-A.Εισαι σιγουρος οτι εχει εκει που βρισκεσαι?Επισης μηπως θελει ενεργοποιηση? Τελος,αληθεια δε σου φτανουν τα 25 στο κινητο ? Εκτος και εαν το λεμε ετσι εγκυκλοπαιδικα. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει... Ενεργοποίηση πως; τρόπος; αφού γράφει στο κινητό μου 4G ήδη.. Μου φτάνουν και τα 2, να μείνω Δηλσδη με 2; αν το πάμε έτσι δεν μας έφταναν τα 2πυρηνα κινητά; τι να τα κάνουμε τα οκτα.
Antretng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μονο σε download/upload θα καταλαβεις διαφορα απο μεγαλυτερη ταχυτητα. Εγω σκεψου οποιο κινητο και να χω το βαζω 3g για καλυτερη αυτονομια και μονο οταν χαζευω/σερφαρω πολλες σελιδες το γυριζω σε 4g.
vairass Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μονο σε download/upload θα καταλαβεις διαφορα απο μεγαλυτερη ταχυτητα. Εγω σκεψου οποιο κινητο και να χω το βαζω 3g για καλυτερη αυτονομια και μονο οταν χαζευω/σερφαρω πολλες σελιδες το γυριζω σε 4g. Η διαφορά είναι χαοτική από 3 σε 4 άστο.. Τους πήρα τηλέφωνο ή Wind 4G+ δεν έχει Θεσσαλονίκη.
soulkeeper4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτο μου dual SIM κινητό.. Μπορώ να επιλέξω και στις 2 SIM να είναι σε 2g (χωρίς data)?Από το μενού διαχείρισης sim ,βλέπω μόνο στην μία να υπάρχει επιλογή για force 2g...Η άλλη επιλέγει αυτόματα 2g/3g/4g...
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η διαφορά είναι χαοτική από 3 σε 4 άστο.. Τους πήρα τηλέφωνο ή Wind 4G+ δεν έχει Θεσσαλονίκη. Καλα σε browsing δε το λες και χαοτικη. Αλλα ναι προφανως αν μπορεις να χεις 4,θες το 4. Το θεμα ειναι οτι μου εχουν τυχει περισσοτερες περιπτωσεις να μπουκωνει το 4G και να φαινεται λες και δεν εχει ιντερνετ παρα με το 3G.Και οχι μονο με το συγκεκριμενο κινητο.
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτο μου dual SIM κινητό.. Μπορώ να επιλέξω και στις 2 SIM να είναι σε 2g (χωρίς data)?Από το μενού διαχείρισης sim ,βλέπω μόνο στην μία να υπάρχει επιλογή για force 2g...Η άλλη επιλέγει αυτόματα 2g/3g/4g... κάνε κλήση στο *#*#4636#*#* και στο phone2 επελεξε gsm only Για σχέσεις gsm, 2g, κλπ ριξε μια ματιά στο παρακατω ή google more https://www.quora.com/What-do-terms-like-CDMA-GSM-3G-and-4G-mean
skaros1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια μια ερωτηση το κινητο εχει την δυνατοτητα να παξει 4g στην δευτερη sim ή μονο στο πρωτο slot παιζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα