Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο εμενα μου φαινεται αδικαιολογητα ακριβο; Εχει καποιο αλλο προτερημα απο το rn4 περαν απο χαμηλοτερη καταναλωση;

Δημοσ.

κυκλοφορησε redmi 4X (με snapdragon 625)

Έχει περίπου 15-20 μέρες που έγινε το πρώτο sale στα 150$ η 3/32 έκδοση με τον 625  από Ινδία :) Λογικά το x μπήκε για να ξεχωρίσει απο το προηγούμενο με τον helio στην αγορά της κίνας (μιας κ στην ινδια το μοντέλο με τον mtk δεν υπάρχει για να χρειαστεί άλλο όνομα). Ήδη υπάρχουν πολλά βίντεο από Ινδούς που το έχουν κάνει review.

• Like 1
Δημοσ.

Μα υπηρχε ηδη redmi note 4 με τον 625.

Το 4Χ απλα ειναι μια συλλεκτικη εκδοση σε αλλα χρωματα και τιποτα παραπανω.

Στα κινεζομάγαζα σε όσα έχω δει με τον 625 το έχουν ονομάσει X, ούτως η άλλος σε γκρι/χρυσό κυκλοφόρησε αρχικά απλά πρόσθεσαν κ άλλα χρώματα.

Δημοσ.

Μα υπηρχε ηδη redmi note 4 με τον 625.

Το 4Χ απλα ειναι μια συλλεκτικη εκδοση σε αλλα χρωματα και τιποτα παραπανω.

Αν και ειμαστε πολυ offtopic μια σημειωση απλα για να μην υπαρχει παραπληροφορηση.

Που ακριβως υπηρχε αυτο αφου ανακοινωθηκε πριν 1 μηνα?

495129ff2f1048a2afb036ad4d7bed36.png

εως τωρα υπηρχε μονο αυτο:

6ae207a9a73c455094d43d45fc844dc0.png

Δημοσ.

Ειπα εγω ποσο καιρο υπηρχε και αμεσως πετας περι παραπληροφορησης?

Προσφατα βγηκε με τον 625 το 4αρι(τον ιανουαριο οπως λεει και το gsmarena),το 4Χ ομως ανακοινωθηκε πριν μια βδομαδα.

Το τι γινεται με τις ονοματολογιες στα μαγαζια το ξερουμε.

Το 4Χ ειναι ενα συλλεκτικο 4αρι,δεν ειναι καινουργιο μοντελο.4αρι με 625 υπηρχε πριν ανακοινωθει το 4Χ.Ποσο πιο διφραγκα δηλαδη.

Δημοσ.

23 Ιανουαρίου πουλήθηκε πρώτη φορά το note 4 sd625 στην  Ινδία και έγιναν 50,000 συσκευές sold out σε 10 λεπτά. Είχε ανακοινωθεί επίσημα 18 ιανουαρίου απο το twitter στην Ινδία και 19 είχε παρουσίαση  http://event.c.mi.com/in/milaunch/january2017/

Και μετά το ίδιο κινητό το ονομασαν X στην αγορά της κίνας ανακοινώνοντας ταυτόχρονα 2-3 νέα χρώματα στην κινέζικη ανακοίνωση/παρουσίαση μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση στην ινδία. Το X μπήκε ξεκάθαρα για να χωριστούν τα μοντέλα με τον διαφορετικό επεξεργαστή στην τοπική αγορά για να μην υπάρχει σύγχυση.. Αποδείχθηκε ότι όλα τα άλλα ήταν false/fake leaks.  

• Like 1
Δημοσ.

δεν ταιριαζει απολυτα, αλλα ταιριαζει καλυτερα απο ολες τις αλλες.

αλλα ψαξε για s line tpu.

γιατι δεν βαζεις μια απο αυτες που εχω ποσταρει πιο πισω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ταιριαζει απολυτα, αλλα ταιριαζει καλυτερα απο ολες τις αλλες.

αλλα ψαξε για s line tpu.

γιατι δεν βαζεις μια απο αυτες που εχω ποσταρει πιο πισω?

Θέλω από Ελλάδα και υπάρχει μόνο μια θήκη τύπου φάκελος οπότε είπα μήπως βρεθούν και άλλες επιλογές. Επεξ/σία από matrixxx
αγγελιες δεν επιτρεπονται μεσα στις ενοτητες του φορουμ - παρα μονο στον ειδικο χωρο ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δημοσ.

Θες να βολευτεις προσωρινά με μία θήκη tpu από το απλό rn3pro μέχρι να σου ρθει η παραγγελια? Την έχω και κάθεται δεν μου ναι τίποτα να την δώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...