panos7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και τελωνείο ακόμα πιο άνετα. Το μόνο που δεν διακινδυνεύεις τελωνείο πλεον πια είναι το vickmall με τριγωνική αποστολή (κόστος +20). Όλες οι κλασικές αποστολές (postnl, SG post, κλπ) έχουν εδώ και 2 μήνες μεγάλες πιθανότητες να μπουν τελωνείο. και εγω σκεφτομαι για gearbest αλλα φοβαμαι το τελωνειο πλεον... και επισης δεν σου το δηλωνουν σε μικροτερη αξια αν τους πεις...
Dantε Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 gearbest ανετοτατα. Gearbest ανετοτατα,ετσι ωστε αν το στειλεις πισω και εχεις αλλαξει ρομ να σε βγαλουν εκτος εγγυησης. Επισης κανουν και καμια βδομαδα να το στειλουν. Αν εχει καμια τρομερη προσφορα τοτε οκ,αλλα για 10-15$ vickmall και παλι vickmall. Παντως στις τιμες που παιζουν τωρα στη κινα(αν και καπου ετρεχε μια προσφορα με καμια 140αρα,οχι το international) τοτε η προσφορα απο εδω συμφερει και παρασυμφερει. Καλημέρα παιδιά. Κάποιος κάτοχος τους κινητού μπορεί να με ενημερώσει πως να αλλάξω τους ελάχιστους χαρακτήρες στα SMS; Μου δίνει 60 αντί για 160 που είναι κανονικά και χρεώνομαι διπλά μηνύματα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Γραφε με κεφαλαια. 2
kistos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έγραψα με κεφαλαία, αλλά πάλι δεν μου δίνει 160 χαρακτήρες. Μόνο αν γράφω στα λατινικά μου τους δίνει. Για ελληνικά υπάρχει κάποιος τρόπος;
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έγραψα με κεφαλαία, αλλά πάλι δεν μου δίνει 160 χαρακτήρες. Μόνο αν γράφω στα λατινικά μου τους δίνει. Για ελληνικά υπάρχει κάποιος τρόπος; ψαξε στις ρυθμισεις φιλε μονο ετσι θα βρεις λυση !!! ΨΑξε την επιλογη 7Bit !!!! 1
kistos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ψαξε στις ρυθμισεις φιλε μονο ετσι θα βρεις λυση !!! ΨΑξε την επιλογη 7Bit !!!! Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο φίλε μου, έψαξα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και δεν βρήκα άκρη, δυστυχώς
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο φίλε μου, έψαξα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και δεν βρήκα άκρη, δυστυχώς Ρυθμισεις μηνυματων / συνθετες ρυθμισεις.... Δεν εχω το ιδιο κινητο αλλα παλι κινεζο εχω P 9 lite και ετσι το εφτιαξα κ εγω. 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έγραψα με κεφαλαία, αλλά πάλι δεν μου δίνει 160 χαρακτήρες. Μόνο αν γράφω στα λατινικά μου τους δίνει. Για ελληνικά υπάρχει κάποιος τρόπος; αλλαξε εφαρμογη sms. 1
millboc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αλλαξε εφαρμογη sms εγώ χρησιμοποιώ χρόνια την 'next sms' : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.app.nextsms&hl=el 1
Antretng Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ειτε google messenger και απενεργοποιηση ειδικων χαρακτηρων ειτε αν θες το μαμα προγραμμα, μπες στο https://xiaomi-miui.gr/community/ οπου καπου εχει οδηγο για 160 χαρακτηρες. 1
iakoboss7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Gearbest ανετοτατα,ετσι ωστε αν το στειλεις πισω και εχεις αλλαξει ρομ να σε βγαλουν εκτος εγγυησης. Επισης κανουν και καμια βδομαδα να το στειλουν. Αν εχει καμια τρομερη προσφορα τοτε οκ,αλλα για 10-15$ vickmall και παλι vickmall. Παντως στις τιμες που παιζουν τωρα στη κινα(αν και καπου ετρεχε μια προσφορα με καμια 140αρα,οχι το international) τοτε η προσφορα απο εδω συμφερει και παρασυμφερει. ολα οσα λες ειναι τερμα τραγικα... σε ΟΛΑ τα μαγαζια αν αλλαξεις ρομ εισαι εκτως εγγυησης, ελληνικα κινεζικα ευρωπαικα κλπ... εννοειται οτι βαζεις την μαμα ρομ πριν το στειλεις απο οπου και αν το πηρες, βεβαια για να λες κατι τετοιο ασε.... καταλαβαινω... καθολου βδομαδα δεν κανουν αλλα οκ ας υποστηριξουμε το vickmall μωρε... δεν εχει αδικα μονο ελληνες αγοραστες το vickmall Και αξίζει καλύτερα +50 ευρώ για τελωνείο; (υποθετικά, ποιος ξέρει τι μπορεί να βγάλουν...προς τα πάνω είναι όμως) οι πιθανοτητες για τελωνιο μεσω postNL ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ, και στο κατω κατω αν κατσει τελωνιο δεν το παιρνεις και το αφηνεις να γυρισει πισω... και ναι σε κινητα των 150 ευρω αξιζει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ αυτη η ταλεπωρια, σιγα μην τα πληρωνα 200 ευρω για να εχω ΤΑΧΑ το κεφαλι μου ησυχο... ειπαμε ομως... κλασικα ολοι αγαπατε vickmall ξαναλεω δεν ειναι τυχαιο οτι το 70% των αγοραστων του vickmall ειναι ελληνες
Antretng Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω κατα ποσο παιζει να σου επιστραφουν χρηματα, αλλα ακομα και ετσι... 1 με 1,5 μηνα να σου ρθει και μετα θα περιμενεις αλλο 1 με 1,5 μηνα να σου ρθει το επομενο; Δηλαδη ενδεχομενως 3 μηνες να περιμενεις συσκευη; Αυτο δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο σεναριο αδερφε. Τουλαχιστον εγω δεν παιζει να το κανα.
Dantε Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ολα οσα λες ειναι τερμα τραγικα... σε ΟΛΑ τα μαγαζια αν αλλαξεις ρομ εισαι εκτως εγγυησης, ελληνικα κινεζικα ευρωπαικα κλπ... εννοειται οτι βαζεις την μαμα ρομ πριν το στειλεις απο οπου και αν το πηρες, βεβαια για να λες κατι τετοιο ασε.... καταλαβαινω... καθολου βδομαδα δεν κανουν αλλα οκ ας υποστηριξουμε το vickmall μωρε... δεν εχει αδικα μονο ελληνες αγοραστες το vickmall Το vickmall στο στελνει με οτι ρομ θελεις και οχι δε λενε καπου οτι αν αλλαξεις χανεις εγγυηση. Το gearbest στο στελνει με δικη του ρομ. Αρα παιρνεις εκ των προτερων ενα κινητο η χωρις εγγυηση(αν αλλαξεις ρομ και βαλεις ακομα και την official) η με ρομ που μπορει να σου χαλασει ακομα και το κινητο(και δεν εχει ota,εχει οτι μπορεις να φανταστεις μεσα κτλ) Να βαλεις τη μαμα ρομ πως?Εχεις βρει πουθενα διαθεσιμη τη κινεζοπειραγμενη ρομ?Επισης πες οτι χαλασει κατι που κανει αδυνατο το χειρισμο του κινητου για να περασεις τη ρομ(αν τη βρεις).Τοτε τι? Δε κανουν βδομαδα να στειλουν?sure.απειρα τα περιστατικα που κανουν και παραπανω. Το vickmall το πολυ σε 2 μερες το χει στειλει και εχεις tracking.Σπανιες οι περιπτωσεις να καθυστερησουν παραπανω. Ναι φαινεται οτι κανω φατσα φορα διαφημιση,αλλα συγνωμη τα καλα θα τα λεω. Και ειναι και ο λογος που πληρωνεις και παραπανω σε αυτους. Και εαν ειναι καλο σα μαγαζι δηλαδη γιατι να μην εχει μονο ελληνες αγοραστες? Καλο το πιο φθηνο αλλα οχι να κανουμε δυσκολοτερη τη ζωη μας για 10$. Εσυ παραγγελνε και απο ebay κινητο αν θες,εμενα δε με ενοχλει. Οπως βλεπεις αυτα που λες εσυ ειναι τραγικα. Παντως επαναλαμβανω οτι στα 199Ε για το international με εγγυηση απο Ελλαδα 2 χρονια,εγω θα το παιρνα ακομα και εαν εκανε το international 150E απο κινα.Ουτε αγχος τελωνειου,το εχεις αμεσα στα χερια σου,αν παθει κατι το πας εδω παραδιπλα και τελος.Τωρα αν καποιος θελει το φθηνοτερο(και δε το κατηγορω φυσικα αυτο,δεν ειναι χαρτοπετσετες τα 20αρικα.Ετσι και αλλιως λογω χρηματων γυρναμε στα κινεζικα) τοτε παιρνει και τα ρισκα,οπως λεγαμε εξαρχης για την ενασχοληση με αγορες απο κινα.Απλα θεωρω πως εδω ειναι μικρο το τιμημα για τα οφελη.
iakoboss7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 δεν εχει νοημα να συνεχισω φιλε μου, οποιος γνωριζει, γνωριζει. δεν με ενδιαφερει να αλλαξω τα μυαλα κανενος.δεν ειπα ποτε οτι δεν συμφερει στα 200 απο ελλαδα με εγγυηση, ισα ισα κιολας.
bigjim Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εδω δεν λεει οτι ειναι επισημο σημειο πωλησης: http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Αφου το χει διαθεσιμο εδω: https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/category&path=6_7&mfp=80f-kataskeyast-s[348] γιατι να το ρισκαρεις? Μου απάντησαν από τον γερμανο οτι την εγγυηση την καλυπτη η info guest ...με βολευη γιατι η παραλαβή θα γίνει απο το κατατοπους κατάστημα...
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και τελωνείο ακόμα πιο άνετα. Το μόνο που δεν διακινδυνεύεις τελωνείο πλεον πια είναι το vickmall με τριγωνική αποστολή (κόστος +20). Όλες οι κλασικές αποστολές (postnl, SG post, κλπ) έχουν εδώ και 2 μήνες μεγάλες πιθανότητες να μπουν τελωνείο. Προσφέρει το vickmall τριγωνική αποστολή; Τι ακριβώς εννοείς; Μήπως εννοείς παραλαβή από ευρωπαική αποθήκη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα