Billator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Έχει αρκετό καιρό που τα κινητά έχουν ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Οπότε πλέον αν μιλάμε για καινούριες συσκευές αυτό είναι δεδομένο. Αν δεν κάνω λάθος από το android 5 και μετά όλα τα κινητά έτσι βγαίνουν. 1
mertaghon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αξίζει η αλλαγή από P9 lite; οχι εγω δεν θα την εκανα την αλλαγη. ειχα το 3προ και καθε μερα βλεπω το π9 λιτε συναδελφου μου. ειναι τοσο αμελητεες οι διαφορες που προτεινω να κρατησεις το π9λιτε και να βελτιωσεις τις προσωπικες σου ικανοτητες στο να παιζεις με τις μανιουαλ ρυθμισεις της καμερας στο π9λιτε σου. σε κανα χρονο πας σε κινητο με ois και τελος τα αστεια περι καμερας..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα guys. Κάτοχος coolpad f1 εδω. Όπως καταλαβαίνετε έχω φάει τη ζωή μου με custom ρομ, αλλά αγάπησα τα κινητά απο Κίνα για τις τιμές τους και τις επιδόσεις τους. 2 χρόνια τώρα, μια καινούρια μπαταρία αν παραγγείλω,το κινητάκι θα είναι σα καινούριο. Τόσες τουμπες,όλα καλα Αλλά θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο,με μεγαλύτερη απόδοση+οθόνη,καθώς διαβάζω πολύ μέσω κινητού. Πήρα πρόσφατα για την αδελφούλα το Letv leeco le2 και ομολογουμένως το ζήλεψα το μέγεθος και τη ποιότητα του κινητού. Και τώρα που τελειώνει και η εξεταστική, ομολογώ ότι είμαι λίγο διχασμένος. Θέλω να πάρω κάτι με 150-200 και βλέπω αυτή τη προσφορά τώρα. Η εγγύηση όμως δεν με πολυαπασχολεί εφόσον θα ρουτάρω και θα παίξω με καμιά ρομ από την ελληνική κοινότητα που βγάζει τακτικά. Όσον αφορά την 800, δεν το πολυρισκάρω, θα έρθει η ώρα που θα πάω για αγροτικό, οπότε ας είμαστε καλλυμένοι. Κοιτάω τώρα τιμούλες όμως από Κίνα, xiaοmi note 3 pro σχεδόν ''τετέλεσθαι''. Τι φάση? *vickmall εικόνες οπότε μάλλον κάτι τέτοιο κοιτάω: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html(187 eur λολ!) Βέβαια αυτό με snapdragon,ενεργοβόρος αλλά πιο αποδοτικός. Το 4αρι απο βικ πάει: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-4-pro-5-5inch-fhd-2-5d-arc-screen-miui-8-4g-lte-smartphone-helio-x20-mt6797-deca-core-3gb-ram-64gb-rom-13-0mp-touch-id-4100mah-metal-body-dark-blue.html (201) Με νοιάζει η μπαταρία-ίντερνετ-απόδοση- οθόνη. Οπότε...κοιτάω καλά προς το κινητό του νήματος?
iakoboss7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αμα ασχολεισαι με κινεζικα κινητα και κοιτας μονο στο vickmall τοτε βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αμα ασχολεισαι με κινεζικα κινητα και κοιτας μονο στο vickmall τοτε βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος. καλώς ή κακώς ναι, αλλά δν θες και λίγο σιγουριά? Εχω πάρει κινητό και από minideal και από gearbest, όλα καλά ομολογουμένως,αλλά προτιμώ vick πλεον. Έχουμε αντιπρόταση μαγαζιού?
mirotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και τελωνείο ακόμα πιο άνετα. Το μόνο που δεν διακινδυνεύεις τελωνείο πλεον πια είναι το vickmall με τριγωνική αποστολή (κόστος +20). Όλες οι κλασικές αποστολές (postnl, SG post, κλπ) έχουν εδώ και 2 μήνες μεγάλες πιθανότητες να μπουν τελωνείο. 1
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 οχι εγω δεν θα την εκανα την αλλαγη. ειχα το 3προ και καθε μερα βλεπω το π9 λιτε συναδελφου μου. ειναι τοσο αμελητεες οι διαφορες που προτεινω να κρατησεις το π9λιτε και να βελτιωσεις τις προσωπικες σου ικανοτητες στο να παιζεις με τις μανιουαλ ρυθμισεις της καμερας στο π9λιτε σου. σε κανα χρονο πας σε κινητο με ois και τελος τα αστεια περι καμερας.. Μα δεν θέλω να κάνω την αλλαγή για μια κάμερα.. Για οθόνη θέλω πιο μεγάλη και φυσικά την μνήμη, το Π9 λαιτ πάει σαν σαλιγκάρι πλέον.
iakoboss7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και τελωνείο ακόμα πιο άνετα. Το μόνο που δεν διακινδυνεύεις τελωνείο πλεον πια είναι το vickmall με τριγωνική αποστολή (κόστος +20). Όλες οι κλασικές αποστολές (postnl, SG post, κλπ) έχουν εδώ και 2 μήνες μεγάλες πιθανότητες να μπουν τελωνείο. 20 δολαρια για να μην περασει τελωνιο? δεν αξιζει ουτε πλακα.
dchatz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 20 δολαρια για να μην περασει τελωνιο? δεν αξιζει ουτε πλακα. Και αξίζει καλύτερα +50 ευρώ για τελωνείο; (υποθετικά, ποιος ξέρει τι μπορεί να βγάλουν...προς τα πάνω είναι όμως)
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 καλυτερα να δωσει +20 για να το παρει μεσα σε 3 μερες απο ευρωπαικη αποθηκη παρα να ρισκαρει να κατσει ενα μηνα τελωνειο και να πληρωσει μινιμουμ 36 ευρω.
Billator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 καλυτερα να δωσει +20 για να το παρει μεσα σε 3 μερες απο ευρωπαικη αποθηκη παρα να ρισκαρει να κατσει ενα μηνα τελωνειο και να πληρωσει μινιμουμ 36 ευρω. Πληρώνει +20$ και + ένα καπέλο 30-40$ λόγω της "αξιοπιστίας" του μαγαζιού... Αν το πάρει από Ευρώπη πληρώνει το +50-60$ από την αρχή. Οκ γλιτώνεις την περίπτωση τελωνείου όπου θα πληρώνεις τα ίδια περίπου στο σύνολο, αν δεν μπει όμως; Ο καθένας κρίνει κ αποφασίζει. 1
bigjim Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Το redmi not 3 που πουλάει ο germanos η εγγύηση καλύπτεται από την infoguest αν ξέρη κάποιος ?. Ευχαριστώ.
Genatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Το redmi not 3 που πουλάει ο germanos η εγγύηση καλύπτεται από την infoguest αν ξέρη κάποιος ?. Ευχαριστώ. Εδω δεν λεει οτι ειναι επισημο σημειο πωλησης: http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Αφου το χει διαθεσιμο εδω: https://www.welcomestores.gr/index.php?route=product/category&path=6_7&mfp=80f-kataskeyast-s[348] γιατι να το ρισκαρεις?
kistos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Κάποιος κάτοχος τους κινητού μπορεί να με ενημερώσει πως να αλλάξω τους ελάχιστους χαρακτήρες στα SMS; Μου δίνει 60 αντί για 160 που είναι κανονικά και χρεώνομαι διπλά μηνύματα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα