Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κωτσόβολος απο χθες το βράδυ έχει βάλει σε προσφορα -30€ το Xiaomi Redmi Note 3 pro international (Kate) στα 3gb/32  , και βγαινει τελικη τιμη 199 €, με την εγγυηση 2 χρονων της infoquest,  και μεχρι 12 ατοκες δόσεις. 

Σιγουρα το κινητο το βρίσκεις και λιγο φτηνότερα από άλλα skroutzoμαγαζα, οπως και αν το παραγγείλεις απο Κινα απευθειας (με εγγυηση απο Κινα, και αν γλυτωσεις το τελωνειο). Αλλα απο τους επίσημους πωλητές στην Ελλαδα που αυτη τη στιγμη το δίνουν στα 229, πιστέυω είναι αρκετά καλή προσφορά.

Πήγα σήμερα σε Κωτσόβολο της περιοχής μου, έχουν έρθει αρκετά κομμάτια.Παραθέτω παρακάτω και λινκ της προσφοράς.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169785-xiaomi-redmi-note-3-grey-dual-sim

• Like 15
  • Απαντ. 560
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον ετοιμάζονται να φέρουν άλλη συσκευή εκεί στην infoquest και ρίχνουν τις τιμές για να ξεστοκάρουν τα RN3. Σχετικά καλή τιμή λοιπόν αν σκεφτούμε ότι από Κίνα αυτή τη στιγμή παίζει γύρω στα 150€.

Δημοσ.

Οτι καλυτερο μπορει να αγορασει καποιος απο Ελλαδα μεχρι 200 ευρω.....με διαφορα ομως!!!! ;)

Υπαρχει και σε χρυσο απο οτι βλεπω οποιος το προτιμα:

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169786-xiaomi-redmi-note-3-gold-dual-sim

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος του κινητού πάνω από 6μηνο όχι από Ελλάδα βέβαια. Σε αυτή τη τιμή και με την εγγύηση με κλειστά μάτια. Το κινητό είναι άπαιχτο

Δημοσ.

απο καμερα τι λεει;

παλευεται;

Μετρια η καμερα.

Κατα τα αλλα και εγω πιστευω οτι στα 200Ε με επισημη εγγυηση κτλ δε παιζει κατι αλλο καλυτερο στην Ελλαδα.

Σκεφτομαι να το δωσω το δικο μου να το ξαναπαρω σε χρυσο που μου αρεσει.

• Like 1
Δημοσ.

απο καμερα τι λεει;

παλευεται;

Σε μέτριο με καλό φωτισμό είναι αρκετά καλή για την κατηγορία της, για χαμηλό φωτισμό καταλαβαίνεις είναι κλασσικά το αδύνατο σημείο σε μια τέτοια συσκεύη. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ κάτοχος 8 μήνες της Kenzo έκδοσης και το συστήνω ανεπιφύλακτα, δεν κολλάει πουθενά, στα παιχνίδια δεν ζορίζεται και η μπαταρία είναι ένα πολύ δυνατό ατού.

Δημοσ.

απλα ημουν ετοιμος να παρω moto x style στα 248...που σιγουρα εχει καλυτερα specs

και τωρα οσο να ναι μπερδευτηκα λιγο...

Δημοσ.

Μετρια η καμερα.

Κατα τα αλλα και εγω πιστευω οτι στα 200Ε με επισημη εγγυηση κτλ δε παιζει κατι αλλο καλυτερο στην Ελλαδα.

Σκεφτομαι να το δωσω το δικο μου να το ξαναπαρω σε χρυσο που μου αρεσει.

Κι εγω στο χρυσο το πηρα σημερα, πραγματικα πανεμορφο! και τωρα το φορτωνω πραγματα, δεν κολλαει πουθενα! Ειναι και η εκδοση Kate για οσους εχουν Wind με την 800ρα μπαντα στο LTE 4G! οποτε ειναι κομπλε! 

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να ανεβάσει τις φωτό απ το κουτί της συσκευής που πουλάει ο Κωτσόβολος να δούμε τι μπάντες γράφει πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...