Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tablet asus κολλαει κατα την εκκινηση μετα απο 6 μηνες που παρεμεινε σβηστό.

μετα απο καιρο λοιπον φορτηστηκε κανονικα για ολο το βραδυ αλλα κατα την εκκινηση εβγαλε ενα μηνυμα "usb cable is not connected". σβησιμο και ξανα ανοιγμα αλλα παντα κολλαει στο λγοτυπο της asus και ενω διχνει τις κουκιδες οτι η προοδος εκκινησης ειναι σε διαδικασια.

εχω κανει ολα τα σχετικα power button + volume up, power button + volume down, εχει και μια τρυπουλα reset η οποια οταν το πιεσω με κατι, αμεσως σβηνει το tablet. εχω "παιξει" και συνδιαστικα και με το reset και με τα αλλα κουμπια αλλα παντα μα παντα κολλαει στο ιδιο σημειο.

τελος, το ανοιξα και εβγαλα την μπαταρια αλλα παλι στην προσπαθεια να ανοιξει συνεχιζει να κολλαει στο ιδιο σημειο.

τι αλλο μπορω να κανω για να το ανοιξω ???

Υ.Γ. δεν γνωριζω δυστυχως το μοντελο διοτι ουτε το κουτι υπαρχει αλλα ουτε επανω υπαρχει καποιο διακριτικό.

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

παντως με πολυ ψαξιμω που εχω ριξει στο νετ, βλεπω πολλους οδηγους και τροπους για να γινει ενα hard reset, αναλογα με το μοντελο. το προβλημα στην δικη μου περιπτωση ειναι οτι δεν ξερω το μοντελο .....

Δημοσ.

Ισως αναγραφεται στο καπακι απο την μεσα πλευρα....

αδελφε, πισω απο το καπακι δεν ειχε τιποτα, αλλα επανω στην πλακετα ειχε κατι συριακους αριθμους που googlar-οντας τους με οδηγησε στο μοντελο. το hard reset γινεται μεσω micro-cd καρτας την οποια δεν εχω μαζι μου. το βραδυ θα το κανω και ελπιζω ετσι να ξεμπερδεψα και να βγαλω ακρη ....

ths ))))

Δημοσ.

Θα εφτανα και στην μητρικη,αλλα ως φαινεται με προλαβες. Το χαρντ ριζετ μεσω σδ καρτας μου ακουγεται "καπως". Ισως αν μιλουσες για φλασαρισμα της ρομ....

Δημοσ.

οι οδηγοι που βρηκα στο νετ αυτο λενε. βαζεις δυο αρχεια στο root της micro sd και μολις boot-αρει, μας ρωταει τι να κανουμε. επιλεγουμε σχετικο με factory reset κλπ και μολις τελειωσει κανει επανεκκινηση και ανεβαινει κανονικα. ελπιζω να το κανω το βραδυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...