Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Για να περιγράψω στα γρήγορα το πρόβλημα, έχω ένα σύστημα με m/b AsRock X99M Extreme4, CPU i7 5820K με μια Coolermaster Nepton 240M, 4x4GB HyperX DDR4, μια GTX 970 και ενα PSU Coolermaster 600W, όλα stock -δεν έχω πειράξει κανένα setting. Το σύστημα δουλεύει μια χαρά πάνω από 1.5 χρόνο, αλλά από χθες μου έκανε ήδη 2 φορές ένα κουλό, εκεί που η θερμοκρασία είναι μέσα σε game γύρω στους 35 oC -ανεβαίνουν οι στροφές των ανεμιστήρων στο full πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, η θερμοκρασία είχε πάει στους 99 βαθμούς και το έκλεισα.

Υποθέτω ότι μπορεί να έκανε διακοπή η αντλία ή κάτι τέτοιο; Πώς μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί καλά μια κλειστή υδρόψυξη; Καμιά άλλη ιδέα με το που μπορεί να οφείλεται αυτό;

Δημοσ.

Χμμ, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να ακούσω κάτι -το άνοιξα πάλι τώρα, η αντλία είναι συνδεδεμένη στο Power Fan της μητρικής -δίνει πάντα 12v αν δεν κάνω λάθος, και τώρα που όλα δουλεύουν ομαλά, το power fan speed δείχνει ~2820 rpm.

Θα θέλει παρακολούθηση -τώρα χρησιμοποιώ ένα utility της μητρικής για monitoring, δεν κρατάει ιστορικό. Έχουμε κανένα καλό utility που να κρατάει σε log ή γράφημα τις μετρήσεις; Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Δεν το έχει ξανακάνει, όλα φυσιολογικά δείχνουν -έχω ανοιχτό monitoring πλέον για να πιάσω τίποτα περίεργο. Υπάρχει περίπτωση να ήταν θέμα αισθητήρα θερμοκρασίας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...