michalisv Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιο focus ισως ή καποιο nissan note;
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για note εχω ακουσει θετικα και αρνητικα απο συναδελφους,το focus πολυ καλο αλλα ακριβο, πρεπει να βγαλει και τα λεφτα του...
Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καποιο Nissan στα 1400 ???Εχουν περασει 3 από τα χερια μου...Από το "καιω και αμολυβδη" του 1988 , Sunny 1.6 του 2002 και Primera του 2006.Sunny και 2002....με τίποτα!Almera ίσως; Για τον ts...Σε μικρό i20 εύκολα. Για λίγο πιο μεγάλο...το tipo μου αρέσει στο μάτι κι έχει κι οικονομικη τιμη.
aristos12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για note εχω ακουσει θετικα και αρνητικα απο συναδελφους,το focus πολυ καλο αλλα ακριβο, πρεπει να βγαλει και τα λεφτα του... τό νοτε 1400 βενζίνη τό εχει συγγενής μου , εχει πάνω από 200.000 χλμ σέ 6 χρόνια τά περισσότερα σέ ταξίδια (λόγω τής δουλειάς του) ποτέ δέν εμεινε στον δρόμο από μηχανικό-ηλεκτρικό πρόβλημα , μέχρι τώρα ειχε μόνο seat (toledo -leon ) k wv (golf- polo ) συνεχεια προβλήματα .... γιά μικρά αμάξια σέ στενούς δρόμους κ ειδικά γιά νοικιάρηκα 3 ειναι οι λύσεις ... α) nissan micra δοκιμασμένο κ πολύ αξιόπιστο ,τά πρώτα ειχαν θέμα μέ ηλεκτρικό τιμόνι τώρα τά εφτιαξαν, β) fiat panda καλό αμάξι ,παρουσιάζει ομως 2 προβλήματα ...( τό γνωστό σε ολα τά φίατ μέ τό ηλεκτρικό τιμόνι - κ εχει επίσης θέμα μέ τόν τεντωτήρα τής καδένας ) γ) τό hundai i20 καλό αμάξι ιδανικό γιά νοικιάρικο κ αυτό ειχε-εχει θέμα μέ κολώνα τιμονιού κ ηλεκτρικό τιμόνι 1
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνω με Panda και i20 απλα χρειαζονται και μεγαλυτερα αυτοκινητα οταν ειναι 4-5 ατομα εχουν μεγαλυτες βαλιτσες κτλ.
michalisv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το focus παντως ειναι στα 13600€ δηλαδη 600€ πιο ακριβο απτο tipo.Αμα θες γενικα χωρους δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα.Ισως μια αλλη επιλογη σε αυτη την κατηγορια να ηταν το λεον το οποιο ειναι αρκετα τιμιο αλλα ο 1.2 με τα 86 αλογα ειναι λιγο αδύναμος. 1
vairass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Φιατ με κλειστά τα μάτια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. 2
4saken Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το focus παντως ειναι στα 13600€ δηλαδη 600€ πιο ακριβο απτο tipo.Αμα θες γενικα χωρους δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα.Ισως μια αλλη επιλογη σε αυτη την κατηγορια να ηταν το λεον το οποιο ειναι αρκετα τιμιο αλλα ο 1.2 με τα 86 αλογα ειναι λιγο αδύναμος. Θα κοιταξω και το Focus, το Tipo με την εκπτωση το παιρνω 12.000
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το τιπο δε παιρνει και τις καλυτερες κριτικες για την οδηγικη του συμπεριφορα. Αν ψαξεις test drives ελληνικα θα δεις
hellojim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Στην αρχη λες για rent a car (δλδ θελεις να νοικιασεις αμαξι?) και μετα μιλας για 12k. Τι χανω?
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το τιπο δε παιρνει και τις καλυτερες κριτικες για την οδηγικη του συμπεριφορα. Αν ψαξεις test drives ελληνικα θα δεις Δεν είδα ιδιαίτερα παράπονα, ειδικά για την τιμή του νομίζω ότι είναι πολύ καλό! (Πέρα από τη δικιά μου συμπάθεια ). Στην αρχη λες για rent a car (δλδ θελεις να νοικιασεις αμαξι?) και μετα μιλας για 12k. Τι χανω? Να το πάρει για να το νοικιάζει εννοεί, έχει ο ίδιος εταιρεία rent a car. 1
hellojim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Να το πάρει για να το νοικιάζει εννοεί, έχει ο ίδιος εταιρεία rent a car. Ααα... λεω κ γω, δεν εβγαζε και πολυ νοημα.. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Zio το διαβασα πριν σε τεστ τou drive εγραφαν "παρεκκλισεις απο την πορεια του οταν στριβει σε ανωμαλη ασφαλτο" Βεβαια τωρα ειδα οτι το θελει να το νοικιαζει οποτε κλαιν 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Zio το διαβασα πριν σε τεστ τou drive εγραφαν "παρεκκλισεις απο την πορεια του οταν στριβει σε ανωμαλη ασφαλτο" Βεβαια τωρα ειδα οτι το θελει να το νοικιαζει οποτε κλαιν Ο "ειδικός" τύπος (Auto Motor Und Sport κλπ κλπ) το έγραψε; Και στο Bravo είχαν κάνει θέμα με τα φρένα, ότι ήταν επικίνδυνο μετά από παρατεταμένη χρήση δεν έπιαναν κλπ. Έπρεπε να είχα σκοτωθεί 15 φορές δηλαδή με τις καταβάσεις από βουνά που του έχω κάνει 2
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δε το ξερω το αμάξι Τζώρτζ απλά μετέφερα τι διάβασα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα