4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ενδιαφερομαι για αυτοκινητο για rent a car στα 1.400 κυβικα με ανετους χωρους και μεγαλο πορτμπαγκαζ. Εχω διαβασει καλες κριτικες για το Tipo, εξαιρετικη τιμη αλλα μεγαλο σε μεγεθος και φοβαμαι οτι στους στενους δρομους και στα παρκαρισματα θα χω γρατζουνιες και μικρογρατζουνισματα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα i20, δεν εχω ομως δοκιμασει τα i30. Υπαρχει κατι αλλο στην ιδια περιπου τιμη/κατηγορια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Toyota Yaris στα 1300 ?? Honda Jazz 1.4 αλλα ανεβαινει σε τιμη . 1
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ανεβαινουν και τα 2 αρκετα στην τιμη, αν θυμαμαι καλα το Tipo μου βγαινει 12.000 τελικη τιμη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα μοτερ που φοραει το Tipo είναι σκυλιά πάντως, δε θα έχεις θέματα. Αν θέλεις να έχεις και τέτοιου στυλ (λίγο μεγαλύτερα) αυτοκίνητα, είναι ταμαμ. Σε πιο μικρα πας σε δοκιμασμενες λυσεις όπως το i20 που προαναφέρθηκε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για κοιτα για Daihatsu που είναι κινητήρας Toyota .
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για κοιτα για Daihatsu που είναι κινητήρας Toyota . Πολύ κακή επιλογή, μιας και η Daihatsu έχει αποσυρθεί από την Ευρώπη και θα φτύνει αίμα για ανταλλακτικά. 1
subdee Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το Hyundai i30 το έχω εγώ το 1400άρι, και είναι λίγο πιο πλατύ αλλά δεν είχα ιδιαίτερο θέμα στο παρκάρισμα. Εκτός αν πρέπει να παρκάρεις σε πολύ μικρά στενάκια, τότε ίσως να εξέχει λίγο, ιδιαίτερα αν δίπλα σου παρκάρουν μικρότερα. Απο χώρους είναι αρκετά ευρύχωρο, απο απόδοση, είναι βαρύ αμάξι, βγάζει 99 ίππους αλλά μην περιμένεις να παίρνει φωτιά στους δρόμους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καποιο Nissan στα 1400 ???Εχουν περασει 3 από τα χερια μου...Από το "καιω και αμολυβδη" του 1988 , Sunny 1.6 του 2002 και Primera του 2006. 1
Tenshi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Suzuki Baleno. Δελεαστική τιμή,άνετοι χώροι,άλλα σάν όχημα σαφώς πιο κάτω απο το Tipo και το i30. Το είχα σκεφτεί και εγώ για rent a car,άλλα προσπέρασα ελέω μεγέθους. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το 5θυρο tipo μου άρεσε πολύ! Μέτριο είναι, σε σύγκριση με τα δικά μας, ειδικά από μέσα. Βέβαια το 5θυρο είναι αισθητά αναβαθμισμένο σε σχέση με το sedan, μέσα πάντα. Γι' αυτό είναι και 1 κλικ πιο ακριβό. Για την τιμή του όμως είναι τιμιότατο. 1
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστω ολους.Το Tipo ημουν ετοιμος να το παρω περσυ αλλα επειδη ηταν καινουργιο μοντελο ηθελα να βγει στην αγορα για κανα χρονο και κολλαγα και στο μεγαλο του μηκος.Ωραιο εσωτερικα με πολυ μεγαλη χωρητικοτητα στο πορτμπαγκαζ. Οι δρομοι εδω ειναι πολυ στενοι, παρκαρισμα στην πολη δυσκολο, το βλεπω και απο τα Accent ποσο ευκολοτερα γρατζουνιζονται σε σχεση με τα Panda... To Tipo εχει την μηχανη του Bravo?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Για diesel λες ή βενζινη;
4saken Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Βενζινη.Κατι τετοιο ειχα ακουσει,ισως κανω λαθος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το 1.6 diesel είναι το ίδιο με του Bravo, όπως και το 1.4 ατμόσφαιρα και το 1.4 T-JET (στην απλή έκδοση με τα 120 άλογα). Το 1.3 diesel δεν τον είχε φορέσει το Bravo, αλλά υπάρχει σε πολλά μοντέλα της Fiat και άλλα. Το 1.6 ατμοσφαιρικό δεν έχω ιδέα τι φρούτο είναι (!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα