Προς το περιεχόμενο

2 Οθόνες, θέμα διαχείρισης

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήση μια 2η κάρτα γραφικών PCI S3 Trio64V και εκεί σύνδεσα την δεύτερη οθόνη μου(μια παλιά CRT).

Τα XP την αναγνώρισαν μια χαρά αλλά πηγαίνωντας στις ρυθμίσεις της οθόνης εκεί ως 1.Αναγνωρίζεται η οθόνη που είναι στην PCI κάρτα και ως 2.H οθόνη της AGP κάρτας

Μπορώ κάπως να το αλλάξω αυτό;Γιατί έτσι κατα την εκκίνηση οι ενδείξεις φαίνονταιστην δεύτερη οθόνη...και θέλω να το αλλάξω!

Υπάρχει και ένα ακόμη προβληματάκι:Ενώ όλα τα παράθυρα μεταφέρονται στην 2η οθόνη το πρόγραμμα του TV Tuner ΔΕΝ λέει με τίποτα να πάει στην 2η...Μήπως το έχει συναντήσει κανείς και αυτό...

Δημοσ.

Ναι το έκανα αλλά έτσι δεν βλέπει με τίποτα την δεύτερη κάρτα γραφικών(PCI) ακόμα και αν προσπαθήσω να βάλω εγώ τους drivers...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το ιδιο θεμα γιατι εχω το ιδιο προβλημα... Οταν βαζω στο BIOS ως προεπιλογη την AGP δεν μπορει να δουλεψει η PCI... Δοκιμασα τη λυση του Rikos αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Η λύση που σε εμένα δούλεψε είναι στο BIOS να βάλεις επιλογή PCI και μετά μπαίνοντας στα Windows να εγκαταστήσεις τους οδηγούς για την PCI(αν και θα την βλέπει και μόνο του αλλά για μεγαλύτερη απόδοση)...

Μετά απο της επιλογές διαλέγεις πια θέλεις να είναι η κύρια οθόνη και πιά η δεύτερη στην οποία θα κάνεις επέκταση της επιφάνειας εργασίας!

Δημοσ.

thn pci thn exeis sto prwto pci slot meta thn agp??

Dokimase na to valeis se kapoio allo slot.

Kati eixe parei to afti mou kapote oti h agp exei kapoia shared resources me thn prwth PCI 8yra.

ELpizw na mhn einai radio arvila afto pu akousa !:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...