soko23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα εχω ενα θεμα ..μαζεψα την βασικη τριαδα cpu mobo ram ολα μεταχειρισμενα γιατι δεν μου εφταναν τα λεφτα ...anyway βαζω τα παντα παω να ανοιξω το πισι αναβουν ολα ανεμηστηρας ολα κανονικα ομως δεν εχω σημα στην οθονη :/ εχω δοκιμασει τα παντα με καρτα γραφικων , χωρις αυτην με onboard , εχω βγαλει μπαταρια για cmos reset τιποτα...φταειηπως που το κανω me hdmi επειδη δεν εχω vga καλωδιο? Πλιζ παιδια βοηθηστε με γιατι πραγματικα δεβ παλευεται xD Specs : core i5 2500s Ram : gskill dual 8 gb ripjaws Mobo turbox h61m hdmi2
Melissa_virus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 βγάλε τελείως τις μνήμες και βάλτο μπροστά χωρίς. να δεις άμα ανταποκρίνεται, αν αρχίζει τα μπιπ μπιπ. και γενικά παίξε με τις μνήμες. βάλτες μια μια, βγάλτες φύσα τις υποδοχές ξαναβάλτες. να υποθέσω ηχεία έχεις και δεν το ακούς να μπαίνει πχ στο λειτουργικό μέσα ε?
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και κοιτα και τα pin της cpu μηπως εκανες καμια ζημια στην τοποθετηση..
soko23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια λυθηκε το θεμα ευχαριστω ηταν ηδη χαλασμενη απο πλαισιο...πραγματικα οτινανε
zartas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 καλησπέρα μου έκανε ακριβώς το ίδιο έβαλα κάρτα γραφικών δούλεψε με hdmi και καπάκι κατάλαβα ότι χαλασε και θύρα εθερνετ τώρα παραγγείλα μια tplink και ο θεός βοηθός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα