Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το avast το βγαζεις σε safe με το δικο του tool , ή με το revo. Αν ειναι real time δε το συζηταμε, ολα ειναι. Το sandbox θα σε παιδεψει στην αρχη μιας και θα σου βγαζει μηνυμα για ολα σχεδον που τρεχουν αλλα θα σε διευκολυνει πολυ με το χρονο διοτι θα τρεχεις οτι θες μετα χωρις κινδυνο για το πισι σου.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έβαλα το comondo και οτιδήποτε πάω να ανοίξω, είτε απο SSD, είτε απο το νετ, αργεί 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω. καμιά ιδέα γιατί? Επειδή σκανάρει τα πάντα?

Δημοσ.

δωστου τον αναλογο χρονο και ξαναδωσε feedback παλι.

Nαι, φυσικά. Σαν ιδέα μου είναι.

Θα ενημερώσω, και ευχαριστώ για τις προτάσεις, πάνω απο όλα!

Δημοσ.

Αν για καποιο λογο δε σου κατσει, καντο unistall με το revo στο νορμαλ σταρτ και οχι σε safe και βαλε το avira. Καλη τυχη.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μια χαρά είναι το Avira. Απλά μου έκανε εντύπωση, δεν το λες και αδύναμο το σύστημα, χωρίς να τρώει υπερβολικά cpu/ram/δίσκο, αργούσε πολύ. Μάλλον κάποιο conflict στο σύστημα μου, δεν νομίζω να είναι κακό γενικά.

Anyway, ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει διαφορά από Avast σε Avira. Το πρόβλημα σου δεν ήταν το antivirus, ήταν τα sites που έμπαινες (ή οι διαφημίσεις στα sites).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει διαφορά από Avast σε Avira. Το πρόβλημα σου δεν ήταν το antivirus, ήταν τα sites που έμπαινες (ή οι διαφημίσεις στα sites).

Και με κλειστό browser χτυπόυσε το warning (ότι μπλόκαρε την σύνδεση στο exploit).

Η μόλυνση έγινε απο το FB, συνηθισμένο για αυτό τον "ιό" απο όσο διάβασα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον έβρισκα ούτε χειροκίνητα στο registry, ούτε κανένα Adwcleaner/Malwarebytes. Για αυτό μου κακοφαινόταν σαν false positive.

Κάτι σαν το Panda AV το 2008 που μόλις πήγα να το κάνω απεγκατάσταση (αγοραστό) μόλις έληξε, "βρήκε" 15 χιλιάδες ιούς.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

To avast απλα δε κανει. Σε πολλα win 10 βγαζει και bsod. Αυτο με το comodo το εχουν αρκετοι που δε τους καθεται στο start up launch μετα το τελευταιο update που κανανε.

• Like 1
Δημοσ.

Η προτελευταία επιλογή στις ρυθμίσεις του chrome αν είναι επιλεγμένη να την αλλάξεις και να δεις αν συνεχίζει να χτυπάει.

Είναι αυτή πριν τη ρύθμιση της gpu αλλά δεν είμαι σε υπολογιστή τώρα για να τη διαβάσω.

Αν μετά την αλλαγή σταματήσει το πρόβλημα είναι στο chrome.

Το έψαξες στο φόρουμ του avast με τέτοιο came back κάτι θα υπάρχει!

Πάντως από τα καλύτερα free το avast και ελαφρύ επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...