Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Εδώ και δύο μέρες το Avast έχει τρελαθεί να μου βγάζει alert για το JS:Pdfka-JS [Expl]. Το malwarebytes δεν βγάζει τίποτα, δεν μπήκα πουθενά περίεργα, δεν κατέβασα τίποτα περίεργο, τι είναι? Σαν false positive μοιάζει, αλλά πριν ηρεμήσω θέλω και δεύτερη γνώμη. Κάνω αυτό και βλέπω αν φτιάχνει https://www.youtube.com/watch?v=7TryS1OANiw Καμιά ιδέα πως κόλλησε?
mixalis95320 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα θα φτιαξει, και εγω αυτο θα σου ελεγα να κανεις αν δεν εβαζες το vid. απλα καπου μπηκες και το κατεβασε απο μονο του μιας και ειναι στην cache. Παντως και εμενα σαν false positive μου μοιάζει Ανδρεα. 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις το έκανα, καθάρισα την cache, αλλά στο registry μόνο το default (αυτό που άφησε) και το sidebar ήταν. Τίποτε άλλο. Θα δω αν θα "ξαναχτυπήσει". 1
mixalis95320 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Η αλλιως δες το ιστορικο και μπες παλι μια μια στις σελιδες μπας και βρεις απο ποια το κολλησε.. κουραστικο μεν αλλα αν θες να το φτασεις στα ακρτα this is the way to go. Πρωτη φορα το βλεπω παντως για να λεμε και την αληθεια.
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μετά το καθάρισμα της Cache δεν χτύπησε τίποτε άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να μπεις κάπου περίεργα. Αρκεί μια μολυσμένη διαφήμιση και τον ήπιες. Adblocking έχεις;
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, η πλάκα είναι ότι ξεκίνησε όταν καθόταν η κοπέλα Facebook. Οτι να 'ναι δηλαδή.
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και επανήλθε, με ακόμα χειρότερο σπάμ, ανα 4-5 δευτερόλεπτα...
rfc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τρεξε και ενα adwcleaner. Στα options απο πριν τσεκαρε τα ολα να σου καθαρισει.
thepoint Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δες τελευταία κάποιο pdf πιθανόν από τέτοιο να πέρασε. Αν έχεις το ιστορικό κάνε μια προσπάθεια...!!!
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τρεξε και ενα adwcleaner. Στα options απο πριν τσεκαρε τα ολα να σου καθαρισει. To έτρεξα και δεν βρήκε κάτι. Τι options να βάλω?
rfc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Στο tools > options τσεκαρε αυτα που θες. chrome policies κ.λ.π. 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Και πάλι τίποτα. Καμία άλλη ιδέα? Στο registry δεν υπάρχει τίποτα.
Sheogorath Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μα συνεχίζει να χτυπάει συνέχεια. Λες να είναι false positive?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα