kax54638 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στα γρήγορα. Πρόκειται να πουλήσω το iPhone μου. Ακολούθησα τον οδηγό της apple για αυτό τον σκοπό. Έκανα log out από το iCloud και το iTunes καθώς και reset το τηλέφωνο. Ωστόσο πριν από αυτήν την διαδικασία δεν εκανα log out από τις υπηρεσίες Google (Gmail, calendar κλπ). Η ερώτησή μου είναι σβήστηκαν τα στοιχεία μου από τους λογαριασμούς αυτούς ή έχουν κρατηθεί και θα προστεθούν αυτόματα με την εγκατάσταση των εφαρμογών από τον καινούριο κάτοχο; Sorry αν η ερώτησή είναι παιδαριώδης...
petran91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αν έκανες reset "περιεχόμενο και ρυθμίσεις", δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χοντρά χοντρά, δεν μένει τίποτα. Δεν προστίθεται αυτόματα τίποτα κατά την νέα ενεργοποίηση.
isay Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Λόγω τιτλου: -Ελα, μην κάνεις έτσι. Πας σε καλό σπιτι. Θα σε προσεχει και θα σε βάζει συχνά στο internet και τη πρίζα 1
basilis5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εχει εναν καλο οδηγο σε γειτονικο φορουμ iphonehellas αν ενδιαφερεσαι. Οπως ειπωθηκε εφοσον δεν εσβησες πχ τα εμαιλ σου απο την εφαρμογη, αλλα διεγραψες απευθειας τον λογαριασμο απο την συσκευη(μεσω του reset) δεν θα εχεις θεμα. Για επιβεβιαωση μπες ατο εμαιλ σου απο μια αλλη συσκευη , pc κλπ και τσεκαρε.
kax54638 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Για καλό και για κακό ενεργοποίησα και το 2 step verification στο google account μου για παν ενδεχόμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα