Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,ανοιξε το παραπανω καταστημα γυαλιων στη περιοχη μου και θελω να ρωτησω αν εχει παρει κανεις απο εκει γυαλια ορασεως.

Στο eshop τους ειδα οτι οι φακοι μου με βαση τη συνταγη του γιατρου ειναι ειδικη παραγγελια μιας και εχω αστιγματισμο 2.75 και λιγη μειωπεια κοστιζουν γυρω στα 100 ευρω.

Αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οι σκελετοι τους με κατι περιεργες μαρκες π.χ Luk

η οποιοι σκελετοι ειναι ικανοποιητικοι σε εμφανιση αλλα σε θεμα αντοχης και αξιοπιστιας αραγε ποσο θα αντεξουν.

Κοστος παντως εχουν 25 ευρω,με λιγα λογια με ενα 130ρι θα εχω γυαλια ορασεως.Πολυ καλη τιμη θα λεγα.

Να σημειωσω οτι καποιες μαρκες τις βρισκω μονο στο συγκεκριμενο καταστημα και πουθενα αλλου.

Εχει κανεις αποψη?

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω παρει σκελετο απο εκει αυτους μαλιστα που ειναι δωρεαν.ενταξει δεν περιμενα και πολλα αλλα τελικα μια χαρα μου βγηκαν με 50ευρω που κοστιζαν οι δικοι μου φακοι ειχα δευτερο ζευγαρι γυαλια.προσωπικα θα ξαναπαρω απο εκει διοτι εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη και εχεις τη δυνατοτητα αν δεν σου κατσουν να παρεις αλλα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω παρει και γω. ουτε που ξερω τι μαρκα ειναι δε με νοιαζει κιολας. 60€ μουχανε βγει ολα μαζι μυωπιας 1.25 περιπου. απο την στιγμη που μπορει να τα σπασω διαλυσω δεν ηθελα να δωσω παραπανω λεφτα. αμα τα βαρεθεις κιολας σε 1 χρονο δινεις αλλα 60 και παιρνεις αλλα... :P

4-5 μηνες που ταχω δεν εχουνε παθει τιποτα. 

γενικα παντως στο μαγαζι που πηγα γω δεν ειχε πολλες επιλογες. αντρικα παντα. μουκατσε και βρηκα ενα που μαρεσε κατα τυχη.

• Like 2
Δημοσ.

Μαπα...ποιοτητα κατασκευης χειρότερη κι απο τα ψευτικα.

Για μενα μακρια. Τεσσερα ζευγαρια ειχα παρει που εβγαινε το ενα μιση τιμη περσι. Δεν εχουν παθει τιποτααλλα ειναι μαπα.

Δημοσ.

Μαπα...ποιοτητα κατασκευης χειρότερη κι απο τα ψευτικα.

Για μενα μακρια. Τεσσερα ζευγαρια ειχα παρει που εβγαινε το ενα μιση τιμη περσι. Δεν εχουν παθει τιποτααλλα ειναι μαπα.

Η μια προταση σου αναιρει την αλλη ομως. :)

Μιας και βλεπω οτι και στους 3 δεν εχουν παθει τιποτα λεω να παω για παραγγελια.Ετσι κ αλλιως για μες στο σπιτι τα θελω εξω φοραω επαφης

Μιλαω για σκελετο ομως ετσι?Οι φακοι τους φανταζομαι θα ειναι απο αξιοπιστη εταιρια και οχι απο τα βαθη της Κινας. :)

• Like 1
Δημοσ.

Παρτα και μετα ελα πες μου.

Ρε φιλε αν ηταν αρμανι η ντολτσε καμπανα δε θα ανοιγα καν ποστ εδω.Γι αυτο ρωταω αν η τιμη των 25 ευρω αξιζει να παρω γυαλια στο θεμα αντοχη.Απο τη στιγμη που οσοι απαντησαν μαζι και εσυ λετε οτι κρατανε αρκετους μηνες εως τωρα ειναι οκ.

Δημοσ.

Παρτα και μετα ελα πες μου.

Αυτό δεν είναι απάντηση. Λες οτι το προϊόν της τάδε εταιρείας είναι μάπα αλλά πριν το πεις λες και οτι δεν έπαθαν τίποτα, άρα αυτοαναιρείσαι, μετά όταν σε ρωτάει κάποιος γιατί τα θεωρείς μάπα δίνεις απαντήσεις καφενείου.

• Like 4
Δημοσ.

Ρε φιλε σου ειπα ειναι μαπα κατασκευη δεν επαθαν τιποτα επειδή ειναι γυαλια. Τι να παθουν δηλαδη. Τα. Hawkers ειναι πιο φθηνα και δεν εχουν καμια σχεση. Αυτα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σας,

Ξεθαβω το θεμα σχετικα με τα εν λογω καταστηματα.

Εμενα με ενδιαφερουν τα γυαλια ηλιου που προμηθευουν τα οποια ειναι σε πολυ καλες τιμες. Ενδιαφερομαι για τον πατερα μου, ο οποιος δεν ειναι και ιδιαιτερα προσεχτικος με τα γυαλια ορασεως-ηλιου, οποτε θελουμε να μην δωσουμε πολλα χρηματα για γυαλια ηλιου για να υπαρχει η δυνατοτητα αντικαταστασης.

Εχει κανεις καμια εικονα τι παιζει με τις μαρκες που ανεφερε και ο ts? Για παραδειγμα ψαχνω για την Luk στο ιντερνετ και δεν βρισκω κατι. Μην παμε για προστασια των ματιων μας και τελικα κανουμε ζημια.

Δημοσ.

Παρε κατι επονυμο,γενικα κατι απλα των καταστηματων που τα δινουν 30-40 ευρω τα εχουν αγορασμενα 4-5 ευρω να ξερεις [ εχω γνωστο που δουλευει σε αλυσιδα και μπορω να στο πω αυτο στα σιγουρα ]

Οποτε δεν νομιζω κατι που κοστιζει 4 ευρω να ειναι και ποιοτικο

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω πάρει 1 ζευγάρι κάπου στα 20€, πλαστικός φακός+Polarized, ο σκελετός είναι λεπτός και ανοιγοκλείνει έχοντας κάποια αντίσταση, δεν έχουν λασκάρει οι βίδες του απο πέρυσι.Μάρκα El Gio.Δεν έχουν την ποιότητα του σκελετού ακριβότερων γυαλιών,αλλά ο φακός είναι ξεκούραστος, καμία ενόχληση στα μάτια η ζαλάδες κλπ, το μόνο που έχω προσέξει κάποιες φορές είναι μια μικρή σχετικά αντανάκλαση-ιρίδισμα, το οποίο δεν συμβαίνει με 1 ζευγάρι της Rayban με γυάλινο φακό, αλλά αυτά είχαν 200€ και τα είχα πάρει 130€.Τα Rayban επίσης καλύτερα σε ποιότητα φακού, ίσως γιατί οι φακοί είναι απο γυαλί.

Υποτίθεται πως οι πλαστικοί φακοί απορροφούν την ίδια ακτινοβολία και πως έχουν φτάσει σε ποιότητα τους φακούς απο γυαλί αλλά αμφιβάλω, για να το διαπιστώσει κάποιος, μάλλον θα πρέπει να συγκρίνει μαζί 2 ζευγάρια με διαφορετικούς φακούς γυαλί και πλαστικό, με την ίδια απόχρωση και την ίδια τιμή.

Εχω στην άκρη τα Rayban και φοράω τα άλλα γιατί μου πηγαίνουν πιο πολύ, οτι έχω φορέσει είναι μεγάλα.Πάντως φθηνά γυαλιά δεν έχω βρεί σε φυσικό κατάστημα σε στύλ Arnette που καλύπτουν και το πλαϊνό μέρος.

Δυστυχώς κανένα απο τα 2 ζευγάρια δεν μπαίνει μέσα σε κράνος, παλιά που είχα της Rayban κάτι μικρά με λεπτό σκελετό και πλαστικό φακό έμπαιναν.Σε κράνος καλύτερα πλαστικό φακό γιατί με γυάλινους υπάρχει ρίσκο τραυματισμού στα μάτια.

Απο όσο γνωρίζω όλοι οι φακοί κατασκευάζονται απο 2 εργοστάσια, μόνο οι σκελετοί αλλάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...