Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,

ειμαι συνδρομητης cosmote tv με συμβολαιο εως 1/7/2018. λόγω των φόρων στη συνδρομητικη αδυνατώ πλεον να πληρώσω το όποιο τιμημα. μου αναφέρουν οτι πρεπει να πληρωσω για τη διακοπη τελος απενεργοποιησης (προστιμο) και τους εξηγω οτι λόγω αυτου του παραγοντα πλεον αδυνατω να πληρώσω το λογαριασμό, αλλωστε στο συμβολαιο μου δεν ειχε ποτε αναφερθει φορος. επιμενουν οτι για να γινει διακοπη πρεπει να γινει πληρωμη 120 κατι ευρώ.

τι ισχυει και τι οχι, μπορει αποιος να βοηθησει?

εαν βρισκεται σε λάθος section παρακαλω μεταφερτε το στο σωστο.

ευχαριστω

Δημοσ.

Λυπάμαι φιλε μου αλλα εφόσον φυγεις πριν την λήξη του συμβολαιου σου πρεπει να πληρώσεις το ποσό που σου αναφέρανε.

Ο μόνος τρόπος να μπορούσες να φυγεις χωρις να το πληρώσεις ειναι αν υπήρχε απο τη μερια της cosmote μονομερης αλλαγη των ορων του συμβολαίου αλλα δυστυχως(για σένα και για πολύ αλλο κόσμο) η αυξηση του φορου δεν θεωρείται τέτοια αλλαγη.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη ποσο παραπάνω πηγε που αδυνατείς να το πληρώσεις λογο φόρων, παρεμπιπτόντως για τους φόρους δεν ειναι υπεύθυνη η εταιρεία τι να γράψει στο συμβόλαιο

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ανέβηκε +5 ευρώ σε 2 λογαριασμούς (2 συνδρομητικες) που έχω και επιπλέον 2,5 ευρώ στις 2 αυτές συνδέσεις για το internet (πλεον θα προτιμούσα να κόψω την μια).

θα μου πεις ειναι ευτελες το ποσό και θα σου απαντήσω πως προτιμώ να ταίσω 3 επιπλεον σπιτικα μεσημεριανα την οικογένεια μου απο αυτά τα λεφτά του έμμεσου φόρου.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ανέβηκε +5 ευρώ σε 2 λογαριασμούς (2 συνδρομητικες) που έχω και επιπλέον 2,5 ευρώ στις 2 αυτές συνδέσεις για το internet (πλεον θα προτιμούσα να κόψω την μια).

θα μου πεις ειναι ευτελες το ποσό και θα σου απαντήσω πως προτιμώ να ταίσω 3 επιπλεον σπιτικα μεσημεριανα την οικογένεια μου απο αυτά τα λεφτά του έμμεσου φόρου.

To συμβολαιο σου λήγει σε λιγους μηνες, υπομονη

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο αλλά το πρόστιμο θα το πληρώσεις με διακανονισμό εγώ αυτό έκανα 3 δόσεις το έβαλα και μου το κάναν.. Αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που δεν έφυγα εντελώς από αυτούς κράτησα μόνο το ιντερνέτ

Δημοσ.

Λογικα αυτη την αυξηση την εχεις υπογραψει στο συμβολαιο σου, οποτε δε μπορεις να το διακοψεις χωρις να το πληρωσεις.
Ο μονος τροπος ειναι ο διακανονισμος οπως αναφερει ο panagiotisspu.
Τωρα νομικα/οικονομικα δεν ξερω αλλα αν στο συμβολαιο εχει υπογραφει σταθερη τιμη(χωρις αυξησεις/μειωσεις) ισως μπορεις και να το αποφυγεις(?)

Δημοσ.

θα μου πεις ειναι ευτελες το ποσό και θα σου απαντήσω πως προτιμώ να ταίσω 3 επιπλεον σπιτικα μεσημεριανα την οικογένεια μου απο αυτά τα λεφτά του έμμεσου φόρου.Νομίζω ότι δεν σε συμφέρει διότι όλες οι εταιρίες έχουν αυτό το καινούριο φόρο στα τιμολόγιά τους. Μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η συνδρομητική τηλεόραση και η τηλεφωνία με το Internet κάνε διακανονισμό. Πάντως να ξέρεις ότι χαμένος βγαίνεις από αυτήν την διαδικασία.Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν από τρεις μέρες για να μου βάλουν πάνω στο ήδη υπάρχων πρόγραμμά μου την συνδρομητική τηλεόραση και απλά αρνήθηκα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που ανέφερες κι εσύ. Πλήρωνα 30 ευρώ το μήνα πήγε 32 ευρώ και ζήταγαν άλλα 6 ευρώ ακόμη για να βάλω και τηλεόραση και αρνήθηκα σκεπτόμενος ότι δεν θα μπορώ να πληρώσω.

Νομίζω ότι δεν σε συμφέρει διότι όλες οι εταιρίες έχουν αυτό το καινούριο φόρο στα τιμολόγιά τους. Μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η συνδρομητική τηλεόραση και η τηλεφωνία με το Internet κάνε διακανονισμό. Πάντως να ξέρεις ότι χαμένος βγαίνεις από αυτήν την διαδικασία.Κι εμένα με πήραν τηλέφωνο πριν από τρεις μέρες για να μου βάλουν πάνω στο ήδη υπάρχων πρόγραμμά μου την συνδρομητική τηλεόραση και απλά αρνήθηκα ακριβώς για τον ίδιο λόγο που ανέφερες κι εσύ. Πλήρωνα 30 ευρώ το μήνα πήγε 32 ευρώ και ζήταγαν άλλα 6 ευρώ ακόμη για να βάλω και τηλεόραση και αρνήθηκα σκεπτόμενος ότι δεν θα μπορώ να πληρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...