atheatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ λέω οτι η μία νομοθεσία προστατεύει τους πολίτες και η άλλη κατά βάση τις πολυεθνικές. Όλα τα υπόλοιπα είναι το παραμιλητό σου. Καλή προσπάθεια πάλι αλλά έπρεπε να σταματήσεις στο "Δεν έχω επιχείρημα". Σωστά οι πολίτες είναι έρμεα των πολυεθνικών και αυτές είναι ο εχθρός τους. Το βρήκες και πάλι. Μην σπας το κεφάλι σου για επιχείρημα . Έχεις το τέλειο. Πόλεμος στις πολυεθνικές. Προχωρά ήρωα του καναπέ και εγώ μαζί σου...
Έλεος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά οι πολίτες είναι έρμεα των πολυεθνικών και αυτές είναι ο εχθρός τους. Το βρήκες και πάλι. Μην σπας το κεφάλι σου για επιχείρημα . Έχεις το τέλειο. Πόλεμος στις πολυεθνικές. Προχωρά ήρωα του καναπέ και εγώ μαζί σου... Σ' αγαπώ επειδή με επιβεβαιώνεις.
atheatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Σ' αγαπώ επειδή με επιβεβαιώνεις. Έτσι... ωραίος . Μου αρέσει που δεν υποκρίνεσαι... προστατεύεις τους πολίτες από τους κακούς σαν εμένα.
Lanike71 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 'Εκπληκτος με αυτά που διαβάζω...Μου θύμισε τη διαφήμιση με το νεσκαφέ πριν καιρό, που του λέει ο άλλος να μεταναστεύσει και αυτός ανταπαντά "μα που να πάω, εδώ έχω τους δικούς μου, τη Χριστίνα (που κόπηκε τελικά το Χριστινάκι), το φραπέ, είμαι Κάποιος ρε φίλε". Οπότε αν είσαι άνεργος ή παίρνεις 3 και 60 και έχεις Kodi με πρόσθετα για σπασμένα κανάλια, είναι όλα καλά. Όλα καλά;
marmel_gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω Lodi χωρίς τα plugins.μοναδικός ειμαι ρε παιδια;
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω Lodi χωρίς τα plugins.μοναδικός ειμαι ρε παιδια; Άλλο το Kodi, άλλο το Lodi; 1
pigeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οπότε αν είσαι άνεργος ή παίρνεις 3 και 60 και έχεις Kodi με πρόσθετα για σπασμένα κανάλια, είναι όλα καλά. Όλα καλά; Οχι όλα καλά θα είναι μόλις δανειστείς άλλα 3 και 60 για να βάλεις netflix ώστε να μη στεναχωριούνται οι "δεν πληρώνω ενφια στη μεζονέτα".
Heybro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Άλλο το Kodi, άλλο το Lodi; https://www.google.gr/search?q=lodi&oq=lodi&aqs=chrome..69i57j0l3.1513j0j4&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα