fivestars12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, Μιας και επιτελους εβαλαν καινουρια kv στη περιοχη μου σκεφτομαι να κανω την αλλαγη σε ote vdsl απο adsl forthnet. Η ερωτηση μου ειναι, αν εχω fast path στη τωρινη γραμμη μου, τοτε σημαινει οτι θα εχω τη δυναοτητα fast path και αφου αλλαξω σε vdsl ote ? Αν δεν ισχυει το απο πανω, υπαρχει καποιος τροπος να το εξακριβωσω ? Η forthnet δεν παρεχει δυνατοτητα vdsl fast path οποτε δεν μπορω απλα να κανω αναβαθμιση και επειδη δεν ειμαι στον οτε, δεν μπορουν να εξετασουν τη γραμμη μου αν θα εχω τη δυνατοτητα. Ευχαριστω εκ των προτερων!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 O ote δινει fast path αν τους παρεις τηλεφωνο
Dantε Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η forthnet δε παρει vdsl fast path? Και εγω τοτε πως εχω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Από Α/Κ δεν δίνει, μόνο από KV επειδή ουσιαστικά δίνει ο ΟΤΕ...
Dantε Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Από Α/Κ δεν δίνει, μόνο από KV επειδή ουσιαστικά δίνει ο ΟΤΕ... Εγω παντως ειχα fast path και με adsl και με vdsl τωρα στη forthnet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί δεν παίρνεις vdsl από Α/Κ αλλά από KV, αυτό που έγραψα δλδ...
fivestars12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αμα καταλαβα σωστα, εαν παρω vdsl απο kv θα εχω τη δυνατοτητα για fast path? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα