Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ασυμβατος με το ταξιςνετ,και πολλες αλλες σελιδες.ειναι για τα μπαζα,αλλα μονο αυτον δουλευω,διοτι καποτε θυμιζε "a-web",της αμιγκα αν δεν κανω λαθος.

μια χαρά συμβατός είναι, ασχετα τι λέει το taxisnet.

Δημοσ.

Στο opera://plugins να απενεργοποιείται το 

News feed handler

καθώς και στις ρυθμίσεις στο 

"προσωπικό απόρρητο και ασφάλεια"

απενεργοποίηση στην επιλογή 

Λήψη εικόνων από συνιστώμενες πηγές Ειδήσεων, με βάση το ιστορικό

εφόσον δεν το χρησιμοποιούν για όσους δεν θέλουν να επιβαρύνει το σύστημά τους όσο αυτό το επιβαρύνει.

Επίσης το opera turbo μερικές φορές είναι ξεχασμένο ενώ δεν πρέπει!

Βασικά όμως πιστεύω ότι είναι πίσω από το chrome σε κατανάλωση πόρων στις τωρινές τους αναμετρήσεις σε σχέση με παλιότερα όσο πρόλαβα να δοκιμάσω τον 43.xx.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού μαντεύει και προ-φορτώνει (εκ των προτέρων φορτώνει σελίδες που ίσως δεν επισκεφθείς) τότε δεν προτείνεται για συνδέσεις mobile data όπως έγραψε κάποιος παραπάνω. θα τρώει τα mb με ταχύτερο ρυθμό από ότι αν δεν υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό.

Αποφεύγουν να σου πούνε ότι αυτή η τεχνική απαιτεί περισσότερα δεδομένα )από όσα χρειάζονται) και ότι αν γίνεται από έναν χρήστη οκ η γραμμή γιατί να είναι idle στο ενδιάμεσο. Αλλά αν γίνεται από πολλούς (πχ χρήστες ενός εργαστηρίου) τότε αντιλαμβάνομαι πέφτει γενικά η απόδοση του δικτύου καθώς όλοι κατεβάζουν παραπάνω δεδομένα από όσα χρειάζονται μόνο και μόνο για να είναι πιο γρήγοροι. Για πολλούς όμως (πχ ένα κολέγιο που βγαίνει από μία γραμμή) δεν δουλεύει καλά και φορτώνει το δίκτυο άσκοπα. Σίγουρα δεν ξέρω πόσο αλλά το κάνει δεν υπάρχει αμφιβολία. 

Επίσης και η μπαταρία/αυτονομία θα μειώνεται με αυτήν την τεχνική καθώς το wifi και το cpu θα λειτουργεί μάλλον περισσότερο καθώς κατεβάζει και επεξεργάζεται δεδομένα που ίσως δεν χρησιμοποιηθούν από το χρήστη. Δεν ξέρω όμως πόσο θα επηρεάζεται αλλά έχω μία διαίσθηση ότι θα επηρεάζεται αρνητικά (ίσως βέβαια ελάχιστα). 

να πω ότι αυτή η τεχνική που την κάνει και ο chrome από παλιά καθόσον ξέρω (να φορτώνει τμήματα από σελίδες που νομίζει/κρίνει ότι θα επισκεφθείς σύντομα ή να κάνει DNS cashing και δεν ξέρω γω τι).

Οπότε μη βιαστείτε για την επιλογή σας εκτός αν η ταχύτητα είναι η μόνη απαίτηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα παλιά. 

Με το που έπαιξα Chrome δεν ξαναέφυγα. 

Όπως και να έχει όμως τον κατέβασα και θα τον χρησιμοποιήσω κάνα μήνα να δω πως θα τα πάει!

Μέχρι τώρα αξιοποιώ το pop up στα videos στο youtube στο δεύτερο monitor.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...