Hal9000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Νέα έκδοση για τον Opera, έναν browser που έχει παρουσιάσει κατά το παρελθόν αρκετές καινοτομίες οι οποίες αποτελούν πλέον κανόνα σε όλους τους browsers όπως οι καρτέλες (tabs). Η έκδοση 43 σύμφωνα με την ομώνυμη εταιρεία είναι η πιο γρήγορη στην ιστορία του συγκεκριμένου browser, ενσωματώνοντας παράλληλα και νέες δυνατότητες. Αρχικά, ο Opera μαντεύει καθώς πληκτρολογείται τη διεύθυνση, την ιστοσελίδα που θέλετε να επισκεφθείτε, φορτώνοντας την στο παρασκήνιο έτσι ώστε όταν πατήσετε enter, να φορτώσει απευθείας. Η λειτουργία αυτή με την ονομασία Instant Page γίνεται πιο έξυπνη όσο περνάει ο καιρός αφού μαθαίνει τις συνήθειες σας και τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, έτσι ώστε να μαντεύει στις περισσότερες περιπτώσεις τη σωστή διεύθυνση. Με έμφαση στην ταχύτητα, το χαρακτηριστικό PGO (Profile Guided Optimization) αφορά τους χρήστες Windows και υπόσχεται σημαντική αύξηση στην ταχύτητα του Opera στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Αναλυτικά η Opera υπόσχεται κατά 13% καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα του browser ενώ με βάση διαφορετικά μετροπρογράμματα όπως τα JetStream, Speedometer και Octane, η browser engine παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα από 3 έως 60% ανάλογα το πρόγραμμα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Opera 43 είναι η εύκολη επιλογή κειμένου το οποίο όμως περιέχει σύνδεσμο, κάτι που πολλές φορές οδηγεί σε λανθασμένο πάτημα και στο άνοιγμα νέας ιστοσελίδας που δεν επιθυμεί ο χρήστης. Site: Opera Download: Opera 43
mitsos-5 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 βλεπουμε τον ονειρο του Internet explorer ?
Retromaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 βλεπουμε τον ονειρο του windows explorer ? ο windows explorer δεν είναι internet browser, είναι file browser. Ο internet explorer είναι internet browser. 5
Retromaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως ο οπερα είχε τόσες καινοτομίες που αντέγραψαν οι άλλοι. Δεν τις πατένταρε κιόλας αλλά apple να είναι νουμερο 1; 3
mrmerfeor4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ο windows explorer δεν είναι internet browser, είναι file browser. Ο internet explorer είναι internet browser. Το ανεκδοτο ηταν οτι αναβει κατευθειαν οπως το file browser : /
Psaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 wow,μόλις είδα το άρθρο έψαξα να δω πως να κάνω update στην 43,πριν βρω πως,μου εβγαλε μήνυμα για restart update 2
xoxlasae Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 προσφατα εκανα την μεταβαση στον opera στο pc γιατι δεν εχω σταθερη γραμμη και ιντερνετ στο σπιτι και βολευομαι με mobile broadband data 30gb το μηνα και ξερω οτι ο opera εχει διαφορα κολπακια στο μανικι του για low data rate...εκτος αυτου με εξεπληξε το ποσο καλος και σταθερος εχει γινει. Σας προτεινω να του κανετε ενα τεστακι! εχει και επιλογη να περασεις ακριβως ολες σου τις ρυθμισεις / σελιδες απο τον chrome με ενα κλικ. Προσωπικα αντικαθεστησα τον chrome πληρως και χρησιμοποιειται μονο οταν ειναι να μπω στο icloud που δεν ειναι συμβατο με τον opera. 1
d4mage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ότι και να δοκίμασα μετά από λίγο καιρό έφαγε κάδο. Κατέληγα ξανά στον Chrome. 2
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ότι και να δοκίμασα μετά από λίγο καιρό έφαγε κάδο. Κατέληγα ξανά στον Chrome. Τι ήταν αυτό που δεν σε βόλεψε σε άλλους browser? Κυρίως σε browsers όπως ο Opera που είναι Chromium based. Προσωπικά είμαι μεγάλος fan του Opera για λίγους και απλούς λόγους όπως για παράδειγμα: Αξιόλογη Speed Dial, Πολύ καλό tab management & όταν κάνω downloads δεν έχω εκείνη την ενοχλητική μπάρα κολλημένη στο κάτω μέρος του browser με τα τελειωμένα αρχεία... κ.α. απλά αναφέρω μερικά. 1
dollyyy19 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ειναι ασυμβατος με το ταξιςνετ,και πολλες αλλες σελιδες.ειναι για τα μπαζα,αλλα μονο αυτον δουλευω,διοτι καποτε θυμιζε "a-web",της αμιγκα αν δεν κανω λαθος.
markos9 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Φοβερό το Οπερα! χρήστης από το 2002 περίπου. δλδ από την πρώτη εκδοσή σχεδόν. δεν τον αλλάζω με κανέναν! @dollyyy19 Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις γιατί σε έμενα μια χαρά μπαίνει σε όλες της σελίδες. 2
LongTom Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ειναι ασυμβατος με το ταξιςνετ,και πολλες αλλες σελιδες.ειναι για τα μπαζα,αλλα μονο αυτον δουλευω,διοτι καποτε θυμιζε "a-web",της αμιγκα αν δεν κανω λαθος. Περίεργο, εδώ στα εξωτερικά χρησιμοποιώ τον Opera καθημερινά σχεδόν για τέτοιες,γραφειοκρατικές, σελίδες. Μέχρι τούδε κανένα πρόβλημα και πάει μια χαρά. εδιτ: Όντως φορτώνει γρηγορότερα από τον 42φεύγα.Τώρα να δούμε και από ευστάθεια σε βάθος χρόνου. 1
nikchris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ο chrome ειναι 100 χρονια μπροστα λογω sync. Παλιος χρηστης Οπερα εδω, πλεον τον χρησιμοποιω μονο σε κινητο και αυτό λιγο. Μου φαινεται απιστευτο εν ετη 2017 να μην μπορω να κανω sync τα passwords μου μετα απο reinstall ή/και στο κινητό. 1
freegr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι όχι μόνο έχει βελτιωθεί για φορητούς και κινητά τηλέφωνα αλλά κυρίως ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος και ανταγωνιστικός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα