Προς το περιεχόμενο

Iphone 7plus Case+Screen Protector

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Την επομενη εβδομαδα θα εχω αυτο το υπεροχο κινητο Iphone 7 plus Black Matte. Αυτο που θα ηθελα να μαθω, απο ατομα που ειναι κατοχοι του νεου Iphone, ειναι οτι θελω να βαλω την καλυτερη θηκη και προστασια οθονης που υπαρχει στην αγορα. Εχετε να μου προτεινετε καποιες μαρκες..?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Προσωπικά του έχω βάλει μια θήκη puro διάφανη. Για προστασία οθόνης είχα βάλει αποτυχημένα ένα temper glass το οποίο έσπασε πριν 2 μέρες σε μια άκρη και το έβγαλα εντελώς. Ευτυχώς η οθόνη δεν έπαθε τίποτα. 

Δεν είναι εύκολο να βάλεις μεμβράνη άψογα σε τόσο μεγάλο τηλέφωνο. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω. Θα κρατήσω την θήκη και θα πάω σε κάποιο κατάστημα να μου περάσουν ένα καινούργιο temper glass.  

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερη θηκη και εν μερη δεν υπαρχει καλυτερη προστασια στο τζαμι. Βασικα το θεμα ειναι οσον αφορα την θηκη εσενα τι σε βολευει.

Προσωπικα επειδη το κινητο ειναι ουτως ή αλλως μεγαλο(το εβαλα διπλα στο Redmi Note 3 και ακομα χειροτερα διπλα στο Galaxy s7 edge και η διαφορα στο μεγεθος ειναι παραπανω απο εμφανης),ειμαι υπερ των θηκων πορτοφολιου(wallet case)αρκει να καλυπτουν φυσικα και το κατω μερος.

Βεβαια δινουν παραπανω ογκο στο κινητο φυσικα,αλλα εχουν πολυ ωραια αισθηση στο χερι και φυσικα ειναι η καλυτερη προστασια του κινητου απο πλευρας οθονης αν το εχεις μεσα σε τσαντα/τσαντακι ή τσεπη με αλλα πραγματα.

Οι διαφανες θηκες γενικα ειναι προτιμοτερες κυριως για το γεγονος οτι φενεται πιο ωραια το πισω μερος/χρωμα του κινητου.

Για tempered glass εγω με ενα των 10ευρω εκανα μια χαρα την δουλεια μου,δεν ειμαι υπερ του να δινεις μια περιουσια σε γυαλια/screen protector(αλλα μια καλη θηκουλα αξιζει και με το παραπανω).

Δημοσ.

Δες τις αυθεντικές θήκες απο Apple. Γυαλί πήγαινε σε ενα κατάστημα και βάλε ενα ολα ίδια ειναι περίπου.. Διαφορά στο γυαλί καταλαβαίνεις μονο στα πολυ ακριβά που κανεις δεν δίνει τόσα χρήματα για γυαλί..

Δημοσ.

Επειδή δοκίμασα πολλά γυαλάκια, μέχρι το 6s έβαζα της Nillkin το 9H plus 0.2mm αλλά στο 7αρι το βγάζουν με τρύπα στην μπροστινή κάμερα και μαζεύει σκόνη. Για το 7αρι έβαλα της Spigen το οποίο έχει άριστη εφαρμογή και σε πολύ καλή τιμή https://spaceboy.io/store/spigen-x2-pack-glas-tr-slim-sgp-043gl20801-iphone-7-plus-premium-tempered-glass-screen-protector/  (Το link το έβαλα επειδή είναι το μοναδικό μαγαζί που το δίνει σε αυτή τη τιμή το διπλό)

Και όχι παιδιά όλα τα γυαλιά οθόνης δεν είναι ίδια. Ειδικά αυτά των μεγάλων αλυσίδων που τα βρίσκεις με 3-4€ από εξω και αυτοί τα δίνουν 10-15€ είναι απλά για γέλια αφού περιμετρικά μετά από λίγες μέρες ξεκολλάνε

• Like 1
Δημοσ.

Δες τις αυθεντικές θήκες απο Apple. Γυαλί πήγαινε σε ενα κατάστημα και βάλε ενα ολα ίδια ειναι περίπου.. 

Δυστηχως δεν ειναι ετσι ακριβως.Ειχα αγορασει το γυαλι του απο Κωτσοβολο αλλα και απο σκρουτζομαγαζο ενα φθηνοτερο για S7.

Απο το σκρουτζομαγαζο κοστιζει γυρω στα 4ευρω αλλα καλυπτε περιπου το 70-75% της οθονης,κοινως δεξια και αριστερα υπηρχε αρκετο κενο εμφανες κυριως στο internet/youtube που κανεις scrolling.

Απο Κωτσβολο στα 12ευρω καλυπτε περιπου το 90%(τα νουμερα που αναφερω δεν ειναι ακριβειας απλα για να δειξουν πως πανω κατω ειναι τα γυαλια. Και εδω δεν καλυπτε τελειως ολη την οθονη αλλα καλυπτε σχεδον ολη,και οι ακρες δεν ενοχλουσαν σχεδον καθολου.

Για Iphone 7 plus πηρα στα 10ευρω ενα απο Kaizer και καλυπτει οριακα την οθονη(98-99%) αρα μια χαρα.Και για οποιον εχει φοβιες με την μπροστινη οθονη,αγοραζει και μια flip wallet θηκη και ειναι αρχοντας. 

Βασικα ειμαι υπερ των καλων θηκων παρα στα τζαμακια.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν ειναι ετσι ακριβως.Ειχα αγορασει το γυαλι του απο Κωτσοβολο αλλα και απο σκρουτζομαγαζο ενα φθηνοτερο για S7.

Απο το σκρουτζομαγαζο κοστιζει γυρω στα 4ευρω αλλα καλυπτε περιπου το 70-75% της οθονης,κοινως δεξια και αριστερα υπηρχε αρκετο κενο εμφανες κυριως στο internet/youtube που κανεις scrolling.

Απο Κωτσβολο στα 12ευρω καλυπτε περιπου το 90%(τα νουμερα που αναφερω δεν ειναι ακριβειας απλα για να δειξουν πως πανω κατω ειναι τα γυαλια. Και εδω δεν καλυπτε τελειως ολη την οθονη αλλα καλυπτε σχεδον ολη,και οι ακρες δεν ενοχλουσαν σχεδον καθολου.

Για Iphone 7 plus πηρα στα 10ευρω ενα απο Kaizer και καλυπτει οριακα την οθονη(98-99%) αρα μια χαρα.Και για οποιον εχει φοβιες με την μπροστινη οθονη,αγοραζει και μια flip wallet θηκη και ειναι αρχοντας.

Βασικα ειμαι υπερ των καλων θηκων παρα στα τζαμακια.

Έχεις δίκιο απλα στο δικό μου το τηλέφωνο όσες φορές έχει χρειαστεί να αγοράσω νέο τζαμάκι ολα ήταν ίδια και δεν συνάντησα διαφορά.. Όποτε λοιπόν θελει και σε αυτο το θεμα προσοχή. Συμφωνώ με το θεμα θήκης θελει ακριβή θήκη και καλη...
Δημοσ.

Έχεις δίκιο απλα στο δικό μου το τηλέφωνο όσες φορές έχει χρειαστεί να αγοράσω νέο τζαμάκι ολα ήταν ίδια και δεν συνάντησα διαφορά.. Όποτε λοιπόν θελει και σε αυτο το θεμα προσοχή. Συμφωνώ με το θεμα θήκης θελει ακριβή θήκη και καλη...

Και εγω σε προηγουμενα φθηνοτερα τηλεφωνα(και φιλος μου που πηρε προσφατα το redmi note 3 με τζαμακι των 4ευρω)δεν ειχαμε θεμα με την εφαρμογη της οθονης. Αλλα ελα μου ομως που υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που το τζαμακι δεν καλυπτει ολη την οθονη.

Εντονο προβλημα ειχαν και οι κατοχοι των edge galaxy που λογω της κυρτης οθονης τα τζαμακια ειτε δεν εφαρμοζαν καλα,ειτε ξεκολουσαν μετα απο καποιο διαστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...